2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان الحمدالله آزمايش دومي هم انجام دادم و خوب بود 

روز شنبه شد ٤٤٨ 

امروز دوشنبه شد ٨٥٣ 

خداروهزار مرتبه شكر ميكنمو براي همتون دعا ميكنم ك اين لحظه هام قسمت تك ب تكتون بشه 

فقط من كمردرد دارم و در تخمدانهام همراش كمي تير ميكشه 

وقتي اينجوري ميشم استراحتم رو بيشتر كنم ؟؟؟

و اينكه فردا ان شاءالله سونو دارم 

برام دعا كنيد همه چيز ب خوبي پيش بره 

خيلي ممنون ميشم 🌹🌹

دوستان الحمدالله آزمايش دومي هم انجام دادم و خوب بود  روز شنبه شد ٤٤٨  امروز دوشنبه ...

سلام به همگی

مامان طاها بسلامتی ان شالله ...

دوستان منم انتقالم دو سه روز دیگه س 

التماس دعا دارم ...دعام کنید که همه چی خوب پیش بره

درمورد نحوه برگشت

دکتر گفتن اول قطار بعد ماشین !

حرفی از هواپیما نزد ..

عزیرم فدات..... اما خواهشا سومیو پس بگیرررررر..... ایشالله قسمت تک تک دوستان منتظر و تک فرزندا بشه ...

اناجونم براي ماها خيلي دعا كن، حس الانم يه مدليه كه تصور ميكنم ده ها فرزند هم خدا بهم ببخشه فكر نكنم كه كفايت ميكنه، با اينكه امكانات انچناني ندارم ولي به قدري حسرت تو دلمه كه نذر كردم خدا بهم نظري كنه از روي رحمت و گشايش حاصل كنه به بزرگيش، هرچي تشكيل شد همه رو روي چشم بزاريم، اي خداااا يعني ميشه😭😭 خداجون انتظار همه ي آرزومندا رو خودت به شيريني فرزند پايان بده، الهي آمين 

...
آنا جان سیکل لانگ برای ذخیره کم تخمدان موثر هست به دکترم پیشنهاد بدم ؟الان روز ۱۷ هستم خوشبختانه دیر ...

عزیزم والا دقیق نمیتونم بگم چون به پاسخ بدنم ربط داره خوب......

والا من برا سیکل کوتاه خصوصا آنتاگونیست بهتر جواب داد.....

به نظرم خوب فرق داروی ایرانی و خارجیم بی تاثیر نیست......

من هر سه سیکلم کوتاه بود و اولی اگونیست بود که سینافکتم داشتم.....

یعنی اصلا بهم نساخت و تا وقتی سینافکت رو قطع نکردن تخمدانام اصلا تکون نخوردن حتی خودمم حس کرده بودم که اثر نکردن.....

یادمه وقتی رفتم برا دومین سونو گفتم به نظرم اصلا تغییرب نکرده و عملا سونو هم تاییدش کرد.....

یعنی عملا تزریقای پنج شش روز اول هدر رفته بودن کمم نبودن.....

روزی ۳ تا فوستیمون و ۳ تا منوتروپین.....

به مخض قطع کردن سینافکت تازه به گزگزی تو تخمدانام حس کردم.....

اما خوب بعد کلی دارو و حتی بالا بردن داروها به زور نهایتا ۶ تخمک و دو تا جنین داشتم.....

دو سیکل بعدیم دیگه آنتاگونیست بود یعنی اول تحریک تخمدان بعد مهار.....

هر سیکل دکتر برا من مریونال تجویز میکرد اما نمیتونستم تهیه کنم.....

معادل خریدم.....

منوتروپین.....

منوگون.....

اما دیگه سیکل سومم تاکید کرد دیگه حتما مریونال بگیر.....

گرفتم و واقعا برام خوب بوده ۱۰ تا تخمک عالی داشتم.....

پس به نظرم هم نوع سیکل هم دارو بیتاثیر نیست.....

خلاقه سرتو درد آوردم برا من سیکل کوتاه بود برا ذخیره پایین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سلام من هفت ماه منتظرانتقال هستم سري قبل سيكل لانگ داشتم،تا روز ده همه چيز خوب بود، ولي روز ...

عزززم والا من خودمموتو هر یه سیکلم با ال دی به لک میفتادم.....

فقط با شروع لک بینی استروژن کنژوگه ۱/۲۵ تجویز شد....

نمیدونم علتش چیه اما شاید بشه لک و مهار کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نيمه اول سيكل لكه بيني ندارم نيمه دوم دارم نميدونم چرا اينطور ميشه!؟ ديروز بعد اينكه اومدم خونه ا ...

عزیزم دکترت نگفت ذخیرت چطور بالا رفته؟

ضمنا عزیزم من قبل میکروی سومم ذخیرم ۱/۱۸ بود یعنی دقیق مشابه ذخیرت و ده تا تخمک عالی داشتم.....

پس انرژی منفی رو از خودت دور کن.....

تخمدانتم درگیر آندومتریوزه؟؟

اگه نیست لاپرا قبلش که بهتره منم قبلش لاپرا کردم کیفیت تخمکامم بالا رفتن.....

دوستان الحمدالله آزمايش دومي هم انجام دادم و خوب بود  روز شنبه شد ٤٤٨  امروز دوشنبه ...

عزیزم کلا درد که داری استراحت کن اگه رفع شد جای نگرانی نداره.....

راستی عزیزم مبارکت باشه.....

به سلامتی بغلش کنین.....