2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
آره عزیزم بریجه..... بعضا میگم الانه که پاهاش بیان بیرون..... خخخخخخخخ.....

دقیقا ادم حس میکنه الانه که پاش بیاد داخل واژن
این وروجکا معلوم نیست چرا این قدر لگد پراکنی میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من مادرو کودک میرم شیراز  اما ازمایشهای ایمنی رو اهمیت ندادن

منم شیرازم بیمارستان زینبیه ؛چه خوبه همشهری هست اینجا  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم سیکل لانگ اینطوریه که مهار سیستم باروری از ماه قبل شروع میشه..... مثلا میگن از ۲۰ سیکل سینافک ...

آنا جان سیکل لانگ برای ذخیره کم تخمدان موثر هست به دکترم پیشنهاد بدم ؟الان روز ۱۷ هستم خوشبختانه دیر نشده.

نظرت چیه؟

واقعا با این گرونی ها و استرس تهیه دارو آدم کم میاره

نمیدونه نگران کدوم قسمتش باشه.

نمیخوام این سیکل هم تخمک کم و بی کیفیت داشته باشم 

حالا تا برسه به مشکلات انتقال...

والا به خدا انقدر میخونم میخونم میخونم خسته میشم.

نمیشه فکر نکرد جون و مال و عمرت رو میزاری 

واقعا اگر مطالعه کافی درباره کاری که میکنی رو نداشته باشی کسی برات توضیح نمیده و یا روند اشتباه خودش رو میره

من اینجا کلی چیز یاد گرفتم

از تک تک تون ممنونم😍😍😍😍😍

من سینال زدم یه عالمه با دوز بالا و منوپیور که خوب جواب نگرفتم.اون موقع هیچ مکملی نخوردم فقط مولتی ویتامین خارجی و امگا۳

بعد اون سیکل ۲تا عقب افتادم یکی استراحت دارویی داشتم که فقط پودراینفولیک داد بعلاوه مولتی و امگا۳

و دوره بعد کیست داشتم کنسل شد و باز اینفولیک و با مشورت خودم با دکتر ابووست هم میخورم روزی ۲تا از هر کدوم..و مولتی ویتامین و امگا۳ هم هست

آسپرین هم از اول میخوردم که اون دیگه مکمل نیست میدونم.

دوستان هر کی تجربه داره یا از بقیه شنیده بگه چه آمپول هایی با چه دوز هایی زده شده و جواب مثبت گرفته

به دکترم پیشنهاد بدم قبول میکنه، البته اگه داروش گیر بیاد

دکتر حرف گوش کنیِ 😉

ممنون🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دو قلو شدنت اول راه یه حکمتی داشت..... که خودت و بقیه دوستان بدونن خدا بخواد معجزه اتفاق میفته!!!!! ...

دقیقا همین طوره عزیزم

در دایره قسمت

ما نقطه تسلیمیم

لطف آن چه تو اندیشی

حکم آن چه تو فرمایی

بچه ها سلام

من هفت ماه منتظرانتقال هستم

سري قبل سيكل لانگ داشتم،تا روز ده همه چيز خوب بود، ولي روز ١١ لكه بيني داشتم و سيكل كنسل شد

دوماه بعدش هيستروسكوپي شدم كه پوليپ داشتم، دوماه استراحت كردم و دو سري امپول دكا زدم

اين ماه فقط بهم استراديول دادن

ديشب روز ١١ بودم بعد سونو دكتر، ترشح زيادي دارم كه توش رگه خون بوده

تا چهارشنبه روزي سه تا استراديول بايد بخورم و بازم برم سونو

به نظرتون علت اين لكه بيني ها چي هست؟

خسته شدم از اين در و اون در زدن

يعني بازم كنسل ميشه؟

من فقط دوتا جنين دارم و مشكلم ذخيره پايين و اندومتريوز هست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بچه ها سلام من هفت ماه منتظرانتقال هستم سري قبل سيكل لانگ داشتم،تا روز ده همه چيز خوب بود، ولي روز ...

آندومتریوز تون در چه حدیِ شدیده؟

لوله ها ملتهب نیست؟

پرولاکتین ت چک شده

من هم لک زیاد داشتم پرولاکتین م رو با دارو آوردم پایین درست شدم.

ذخیره من هم کمه شما چند هستی ؟

آندومتریوز تون در چه حدیِ شدیده؟ لوله ها ملتهب نیست؟ پرولاکتین ت چک شده من هم لک زیاد داشتم پرولا ...

ذخيرم بار اخر ١/١ بوده

بخاطر ذخيره پايين، لاپراسكوپي نشدم كه گريد اندو دقيق مشخص شه، ازمايش ca 125 كه اذر پارسال دادم، زير ٧ بوده!! پرولاكتين هم مشكلي نداشته

جديدا ازمايش ندادم

همه ازمايشاتم قبل شروع سيكل ميكرو بوده كه ميشه اذر پارسال

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
دوستان اینجا کسی امپول زیر جلدی luveris زده. دکترم برای ۴ روز مونده به قاعدگی نوشته.توی اینترنت اطلا ...

صنم جان شما پیش ح ی د ر میرفتی؟

تخمک هات کم بود مثل من اره درست میگم؟

به غیر از این آمپول چیز دیگه ایی هم داده؟

راحت پیدا کردی با بیمه بود!؟

ببخشید کلی سئوال شد🙆

ذخيرم بار اخر ١/١ بوده بخاطر ذخيره پايين، لاپراسكوپي نشدم كه گريد اندو دقيق مشخص شه، ازمايش ca 125 ...

خدا رو شکر ذخیرت هنوز کم نیست دختر

شاید برای پولیپ که برداشتی هنوز لک داری 

دکترت چی گفت نظرش چی بود که لکه ها چرا تموم نمیشن؟

سلام دوستان خوبم رفتم سونو و گفت قل دوم تو همون پنج هفته مونده و رشد نکرده و گفت مشکلی برا قل اول ا ...

عزیزم قل اول چند هفته هستش الان؟

منم تو مرکز یه خانمو دیدم یک قلش رشد نکرده و پوسیده بود دکتر گفته بود هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش عزیزم موقع زایمان اونم برمیدارن اون خانمم ماه اخرش بود

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
پروژسترونت بالا نبود؟ من دوبار انتقالم به خاطر پروژسترون بالا کنسل شد

ازمایش پروژسترون روز چندم انجام دادی ؟ کلا برا سیکل انتقال فریز چ میدن ؟ لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خدا رو شکر ذخیرت هنوز کم نیست دختر شاید برای پولیپ که برداشتی هنوز لک داری  دکترت چی گفت نظرش ...

نيمه اول سيكل لكه بيني ندارم

نيمه دوم دارم

نميدونم چرا اينطور ميشه!؟

ديروز بعد اينكه اومدم خونه اينطور شد. حالا چهارشنبه كه رفتم،بايد به دكتر بگم

من بار اول ذخيرم ٠/١ بود

بار دوم ٠/٣

بار سوم ١/١

دوتاي اخر يه ازمايشگاه معروف دادم

دكتر بهم گفته من نهايت سه تا تخمك تو هرسيكل خواهم داشت

دوبار دارو اي وي اف گرفتم

يكبار يك تخمك

بار دوم فقط دوتا تخمك داشتم

اونم با ٤٠ تا پروگرووييس

عزیزم شما بارچندمتونه که مثبت شد؟ازبافت بیضه همسرتون نمونه گرفتن؟قبل عمل همسرتون داروخوردن؟اصلا ازوا ...

عزيزم بار دومم هست 

بله از بافت بيضه نمونه برداشتن 

از تير ماه دارو مصرف كرد هم براي كبد چربش هم اين مشكل 

پودر پروكسيد روزي دوبار 

روزي يكي قرص فرتيل پلاس 

دوروز درميان ويتامين اي 

قرص امگا ٣ هم ميخورد روزي يكي دكتر با داروهاي كبد بهش داد

هر شب كمپرس يخ 

تغذيه هم كم بيش رعايت ميكرد