2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنین فریزی داشتین ؟ من ضخامتم خیلی کمه همین منو خیلی نگران میکنه ؟ شما چ توصیه ای برا ضخامتم دارین ی ...

من  ضخامتم با استرادیول بالا نمیره به دکتر گفتم استرومارین برام نوشت استرومارین و استروژل خیلی خوب بود برای من

خدایا شکرت😙
قبل از مصرف پودر، اسپرم سالم،فقط 13 درصد بود بعد از مصرف دیگه آزمایش نگرفتن، اما تعداد جنین تشکیل شد ...

منظورتون اينه كه مورفو ١٣ درصد بود؟ چن تا جنين تشكيل شد؟

...
ی سوال دیگه . من ک باید دوازده پری برم برا سونو ک ماه بعد انتقال بدم . الان ی کسی گفتش ک من رفتم و ب ...

عزیزم این سوپرفکت همون خارحی سینافکته.....

برا مهاره.....

معمولا تو سیکل لانگ انتقال فریز تجویز میشه همه ندارن.....

تزریق راحتی داره زیر جلدیه و معمولا رو بازو.....

صفحه ۶ در مورد قلق تزریقش یه چیزایی هست نگاه بندازی کمکت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همسر من ازواسپرمیه اصلا ممکنه که بارداری صورت گرفته باشه؟

عزیزم وقتی میگن آزو اسپرم انواع مختلف داره.....

خوب اینکه میگن اسپرم تو نمونه صفره خوب شاید صفر مطلق نباشه.....

خلاصه هیچ غیر ممکنی نداریم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان اینجا کسی امپول زیر جلدی luveris زده. دکترم برای ۴ روز مونده به قاعدگی نوشته.توی اینترنت اطلا ...

عزیزم من در موردش نمیدونم اما خوب اینطور که به نظر میاد شاید یه چیزی مشابه سینافکت و دماو دیفیرلین و.... باشه و برا مهار سیستم باروری تجویز شده باشه.....

کدوم آزمایشگاه آزمایشهاتونو دادی که اینقدر هزینش کم شد؟

انتقال خون و بقیه الله انجام داده.....

اما مثل اینکه دیگه انتقال خون انجام نمیده.....

انا جون و دوستان. یه سوال... شماهایی که میکرو کردین یا الان تو سیکل شین خیلیا تونو دیدم میگین بهتون ...

عزیزم والا من نداشتم.....

خب به دهانه رحم که فشار میاد اما اگه جنین بریج باشه این درد موقع انقباض برای اینه که موقع انقباض پاه ...

آره عزیزم بریجه.....

بعضا میگم الانه که پاهاش بیان بیرون.....

خخخخخخخخ.....

سلام یه سوال داشتم من چهارده انتقالم شیاف سیلوکژیست استفاده میکنم جذبش از جلو بهتره یا مقعد؟ اخه از ...

عزیزم اگه بعد استفاده حداقل نیم ساعت دراز میکشی اونی که بیرون میاد مومشه مهم نیست دارو جذب شده.....

من که همه رو واژینال استفاده کردم.....

آناجون پس چرا داروخانه به من گفت تو دمای محیط باشه

عزیزم ملاک دمایی هست که روش زده.....

خوب دمای محیط تو تابستون و زمستون زمین تا آسمون فرق داره.....

من زمستونا همینطوری تو کابینت جای خنک میذارم نگرانم نیستم چون دماشو با دماسنج چک میکنم پایین ۲۵ هست.....

اما خوب تابستون پیدا کردن دمای زیر ۲۵ سختتره.....

۸ درصد نوشته نرماله و ۹۲ درصد آبنرمال.....

آبنرمال یعنی خوب نیستن؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ازمايششون كه بد نيس؟ قبلا هم كه ميكرو كردين همينجوري بود ازمايش؟ خودتون عكس رفتين؟ چند مدت اقدام بود ...

عزیزم من یبار میکرو کردم که بتام مثبت شد اما بعد افت کرد.آره آزمایشش دوبار داد همینجوری بود.البته اولی مرکز ناباروری نبود دومی ابن سینا بود.خودمم تو عکس رنگی معلوم شد رحمم تک شاخه.

نزدیک یسالو نیم اقدام بودم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘