2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048148 بازدید | 684646 پست
جنین فریزی داشتین ؟ من ضخامتم خیلی کمه همین منو خیلی نگران میکنه ؟ شما چ توصیه ای برا ضخامتم دارین ی ...

بله 8تا جنین فریز دارم والا من همیشه ضخامتم خوب بوده استرادیولم میدن بهتر میشه میگن لوبیا سبز و گوجه خوبه برا ضخامت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

انا جون و دوستان. یه سوال... شماهایی که میکرو کردین یا الان تو سیکل شین خیلیا تونو دیدم میگین بهتون اووبوست داده دکتر... نوشته براتون. 

چراااا به من ندادن؟ هیچی ام نگفتن ؟.. ؟اخه  به همه دیدم دادن.... چرا به من نگفتن

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات گلم انشالله برای من و بقیه دعا کن  همسرم آزواسپرمه این سری دکترش خیلی راضی بود روز عمل تا ...

ان شاءالله حتما دعا ميكنم 

شوهر منم آزو اسپرمه عزيزم هم درديم 

اصلا نا اميد نباش اصلا 

خدا بخواد نشد نداره 

حتما مامان ميشي با توكل ب خدا 😍😍😍😍

من واردهفته ۴هفته تموم شده دوقلوبود.نه دوروزبعدانتقال اومدم خونه سونو هم همین شمال رفتم فقط تلفنی با ...

خوب ب سلامتي 

خداروشكر 

ان شاءالله خدا برات نگهشون داره 

والا دكتر من گفت حتما بايد برم تهران 

توكل ب خدا ان شاءالله خودش نگهدارم باشه مثل هميشه 

التماس دعا😘

سلام دوستااای خوبم.چقد خبراااای خوووب داشتیم،مامانای جدید تبریک‌میگم به همتون،مامان طاهای عزیز،ستاره ...

خيلي ممنون بابت تبريك و دعاي قشنگت 🌹

ان شاءالله ب زودي خبر مادر شدن شما و تك ب تك دوستان رو بشنوم آمين ❤️

هفته پیش که ویزیت شد...براش تاموکسیفن و سلکسیب و سلن و ال کارنیتین تجویز کرد یعنی اینارو ادامه بده ل ...

اره عزیزم بخوره
مشورت گرفتناز یه دکتر بد نیست اما اینا رو بخوره چون اینا هم داروهای خوبی هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون الان با انقباض و فشار درد تو واژنم حس میکنم یعنی داره به سمت پایین فشار میاره؟

خب به دهانه رحم که فشار میاد
اما اگه جنین بریج باشه این درد موقع انقباض برای اینه که موقع انقباض پاهاش به دهانه رحم فشار بیشتر میاره
درد پریود نشونه ی خطره
بقیه دردا فقط نیاز به استراحت داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تحت نظر دكتر صاحب كشاف بوديم اخرين بار گفت جراحي واريكوسل ، من خ دلم رضا نيست، حس ميكنم بيوپسي بهتر ...

عزیزم وقتتون رو با جراحی هدر ندین چون واقعا نتیجه اش مشخص نیست
همون هزینه و زمان رو صرف میکرو کنین
با بیوپسی خیلی ها نتیجه گرفتن
اما قبلش درمان دارویی رو داشته باشین

در همون حالت دست بزن به شکمت اگه سفت هست انقباضه منم وقتی انقباضم شدید بود این حس فشار رو داشتم ال ...

لاله جان اتفاقا دست ميزنم ولي يكنواخت سفت نيست، همون طرفي كه جنين هست سفته قلمبه شده

ان شاءالله حتما دعا ميكنم  شوهر منم آزو اسپرمه عزيزم هم درديم  اصلا نا اميد نباش اصلا&nb ...

ممنونم عزیزم ولی من استرس تشکیل شدن قلب هم دارم 

بازم امیدم بخداست انشالله به هممون کمک کنه 

خداجونم شکرت       
لاله جان اتفاقا دست ميزنم ولي يكنواخت سفت نيست، همون طرفي كه جنين هست سفته قلمبه شده

پس این درد ربطی به انقباض هات نداره
احتمالا به خاظر فشاریه که حنین میاره به ریه و دنده ها و ....

ان شاءالله حتما دعا ميكنم  شوهر منم آزو اسپرمه عزيزم هم درديم  اصلا نا اميد نباش اصلا&nb ...

عزیزم شما بارچندمتونه که مثبت شد؟ازبافت بیضه همسرتون نمونه گرفتن؟قبل عمل همسرتون داروخوردن؟اصلا ازواسپرمی بادارو ها تقویت میشه؟

😍😍خدایا شکرت
انا جون و دوستان. یه سوال... شماهایی که میکرو کردین یا الان تو سیکل شین خیلیا تونو دیدم میگین بهتون ...

والا دکتر به من هم نداد خودم پرسیدم برای ذخیره کم تخمدانم و کیفیت ش بخورم گفت بخور اما پودر اینفولیک و امگا۳ و مولتی ویتامین رو خودش تجویز کرد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی