خداشاهده هزینه ش برمن زیر۲۰۰ هزارتومن شد.فقط فاکتور ۵ اضافه تر از لیست شماداشتم که به تنهایی۳۰۰هزارتومن شد.
خدا این دکترها ر سرعقل بیاره.
خداشاهده من بعد اولین منفی شدنم التماس دکترم کردم آزمایش تکمیلی برام بنویسه.هر بار یه آزمایش نوشتن دادن دستم که هزینشون از آزمایشهای تکمیلی ،برام بیشتر در اومد....و هردفعه گفتن مشکلی جزتنبلی تخمدان نداری
هربارقبل انتقال جنین ،جلز و ولز زدم اماننوشتن.
این بار هم میگفتن بیا سیکل میکرو،ر برات از سربگیریم،گفتم نامعلوم نشه مشکلم چیه قدم از قدم بر نمی دارم. گفتم لطفا آزمایش های تکمیلی و سی دی مارکر و کاریوتایپ برام بنویسید....
دکترحیدر نه کاریوتایپ نوشت نه سی دی ها ر
فقط چندتا دونه آزمایش تکراری نوشت .وچندتا ژنتیک....با آون همه استقامت من باز ننوشت...
آخرسر رفتم لیست شما ر گذاشتم جلو یه دکتر زنان تو درمانگاه و باناله سرنوشتم ر تعریف کردم و باچاخان اینکه دکترم شهر دیگه ست گفته اینها ر انجام بده بعدا بیا ،،،،پیش. رفتم و دکتره دلش برام سوخت که تا سونوی سینه و عکس رنگی رحم وسونو کلیه و...😶نوشت ....خداخیرش بده.
پس من بیمارتمام تلاشم ر کردم ودکتر کم گذاشته خداهدایتشون کنه.....خیلی ناراحت و عصبانی می.
وبه همه توصیه میکنم حتی اگه جنینفریز هم دارن ،حتماقبلش لیست آزمایشهای تکمیلی ر بدن تامثل من عمرشون و اعصابشون و مالشون بر باد نره