2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684641 پست
عزيزم انشالله كه خيره اميد داشته باش خدا بزرگه  هشت ميليار آدم تو كره زمين به خواست اون بدنيا ...

اون که اره.. توکل به خدا. ایشالا قسمت ما هم میشه به لطف خودش...🍀🍃

من که یمدت طبیعی اقدام داشتم نشد.

یبارم میکروی منفی.

حالا میخام دوباره در کنار میکرو طبیعیم اقدام کنم.. اگه دکتر بزاره.هر دفعه یا بعد پانکچر یا بعد کیست میگه نزدیکی نکن.😭

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره امروز رفتم سونو دوقلو بود.من دیگه تهران نمیرم همین شهرخودم پیگیرمیشم استرس وخطر راه برام از همه ...

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم انشاالله هردوتا نی نیا سالم تو آغوش بگیری.

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم عدد مورفو رو نشون میده؟

۸ درصد نوشته نرماله و ۹۲ درصد آبنرمال.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاریوتایپت نرماله..... برا همینه من این همه جلز ولز میکنم اینارو زودتر بدیم نهایتش اینه بالفرص انجا ...

خداشاهده هزینه ش برمن زیر۲۰۰ هزارتومن شد.فقط فاکتور ۵ اضافه تر از لیست شماداشتم که به تنهایی۳۰۰هزارتومن شد.

خدا این دکترها ر سرعقل بیاره.

خداشاهده من بعد اولین منفی شدنم التماس دکترم کردم آزمایش تکمیلی برام بنویسه.هر بار یه آزمایش نوشتن دادن دستم که هزینشون از آزمایشهای تکمیلی ،برام بیشتر در اومد....و هردفعه گفتن مشکلی جزتنبلی تخمدان نداری

هربارقبل انتقال جنین ،جلز و ولز زدم اماننوشتن.

این بار هم میگفتن بیا سیکل میکرو،ر برات از سربگیریم،گفتم نامعلوم نشه مشکلم چیه قدم از قدم بر نمی دارم. گفتم لطفا آزمایش های تکمیلی و سی دی مارکر و کاریوتایپ برام بنویسید....

دکترحیدر نه کاریوتایپ نوشت نه سی دی ها ر

فقط چندتا دونه آزمایش تکراری نوشت .وچندتا ژنتیک....با آون همه استقامت من باز ننوشت...

آخرسر رفتم لیست شما ر گذاشتم جلو یه دکتر زنان تو درمانگاه و باناله سرنوشتم ر تعریف کردم و باچاخان اینکه دکترم شهر دیگه ست گفته اینها ر انجام بده بعدا بیا ،،،،پیش. رفتم و دکتره دلش برام سوخت که تا سونوی سینه و عکس رنگی رحم وسونو کلیه و...😶نوشت ....خداخیرش بده.

پس من بیمارتمام تلاشم ر کردم ودکتر کم گذاشته خداهدایتشون کنه.....خیلی ناراحت و عصبانی می.

وبه همه توصیه میکنم حتی اگه جنینفریز هم دارن ،حتماقبلش لیست آزمایشهای تکمیلی ر بدن تامثل من عمرشون و اعصابشون و مالشون بر باد نره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اون که اره.. توکل به خدا. ایشالا قسمت ما هم میشه به لطف خودش...🍀🍃 من که یمدت طبیعی اقدام داشتم نش ...

ازمايششون كه بد نيس؟ قبلا هم كه ميكرو كردين همينجوري بود ازمايش؟ خودتون عكس رفتين؟ چند مدت اقدام بودين؟

...
اون که اره.. توکل به خدا. ایشالا قسمت ما هم میشه به لطف خودش...🍀🍃 من که یمدت طبیعی اقدام داشتم نش ...

عزيزم ميدونم چي ميگي 

اتفاقا منم هر وقت منع ميشم فك ميكنم شرايطم از قبل بهتره و دارن شانس طبيعي رو ازم ميگيرن

ميگن خدا به اندازه روياهامون خواسته هامون رو أجابت نميكنه بلكه به اندازه إيمان و اطمينانمونه كه به خواسته هامون جواب ميده

پس إيمان و اطمينان داشته باش كه بهترين جواب ميگيري 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم خیلی بهت تبریک میگم انشاالله هردوتا نی نیا سالم تو آغوش بگیری.

قربونت فدات.استرس گرفتم اینقدازدوقلوی وریسکش میگن😢😢.میترسم بلندشم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انوکساپارین همون ایرانی هستش ؟ یعنی خوبه و نگران نباشم ؟ ی سوال دیگه این سرم آی وی آی جی بر حسب وزن ...

عزیزم بله ایرانیه....

من برا هر دو بارداریم ایرانی داشتم....

اکثریت دوستامون ایرانی زدن....

عزیزم سرم ۳ تا هر ماه داری حالا شاید ۴ تا در نظر گرفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن گلم احتمالا آخرای آبان میخواد بره ب همیشه 

برهمیشه کجابره؟؟؟ شانس مار ببین خواستیم یه بار سیکلمون ر بااین شروع کنیم.

مطمئنی؟ ازکجاشنیدی؟ راستی میدونید رزاقی توجاهایی که میکرو میکنه،هزینه میکرو چقدر میگیرن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آناجان

من مشکل ایمنی نداشتم؟باتوجه به آزمایشهام؟

خداشاهده هزینه ش برمن زیر۲۰۰ هزارتومن شد.فقط فاکتور ۵ اضافه تر از لیست شماداشتم که به تنهایی۳۰۰هزارت ...

عزيزم خودت هم داري ميگي مقاومت ميكنن واسه نوشتن اينا

منم رفتم پيش دكتر واسم بنويسه گفت تا دو سه تا انتقال منفي يا سقط نداشته باشي نمينويسيم

اصلا درك نميكنم چرا نمينويسن

رسما با جان و روحيه و زمان و پولمون بازي ميكنن

شايد يكي اين آخرين شانسش واسه بارداري با جنين خودشون باشه ولي نميفهمن متاسفانه مارو

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
لاله جون دكتر به همسرم قرص andofertil داده شما شنيدين اسمشو؟ بدم بخوره؟؟ قرص نيس انگار پودره تو اب ب ...

عزیزم از وقتی پروفرتیل نایاب شد جایگزینش همینو میدن اکثرا
ما استفاده نکردیم اما انگار مشابه همون پروفرتیل هست
البته مطمئن نیستم چون از ترکیباتش خبر ندارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجان من مشکل ایمنی نداشتم؟باتوجه به آزمایشهام؟

عزیزم سی دی مارکراتو گذاستی؟

یادم نمیاد چیزی....

سلام انا جون من همیشه پریودام سروقته یه بار20روز تأخیر داشتم تمام علایم بارداری راهم داشتم ازمایش دادم بتا8بودگفتن منفیه حالا سوال من اینه اگه بارداری اتفاق نیفتاده پس این عددبتاچیه؟درسته کمه ولی بالخره بوده دیگه

😍😍خدایا شکرت
برهمیشه کجابره؟؟؟ شانس مار ببین خواستیم یه بار سیکلمون ر بااین شروع کنیم. مطمئنی؟ ازکجاشنیدی؟ راستی ...

ن نمیدونم هیچی من اصلا با رزاقی ویزیت نشدم اینجا از رزاقی تعریف میکردن واقعا هم تعریف داشت میخواستم آزمایشام رو نشونشون بدم ک دیگه هم نمیتونم برم . بچه ها تو ی تاپیکی گفتن . خودت میتونی فردا زنگ بزنی و از منشیش بپرسی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود