2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
شمام سلکسان‌ دارین ؟

من انوکسان دارم....

اون موقع هم سلکسان نمیتونستی پیدا کنی الان که فکر نکنم اصلاپیدا کنی.....

ضمنا هزینه سلکسان اون زمان که انوکسان ۱۴ بود سلکسان بیست بود الان خدا میدونه چنده.....

اصلا دنبال سلکسان نباش الکی به خودت استرس نده انوکسانم کفایت میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همه چي خيلي خوبه حتي عاليه فقط تعداد حركت سريعش كمه كه به نظر من تعداد كل خيلي زياده جبران ميكنه اگه ...

عزیزم من مشکلم همین رحم تک شاخمه... انگار همون یدونه لوله هم ملتهبه نمیزاره رد شه تخمک..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت گفتن كي بايد بيايي واسه ويزيت؟؟؟

نگفتن فقط گفتن سومین پریود بیا 

سری پیش سومین پری که رفتم گفتن کیست دارم شاید این سری دومین پری برم سونو شم 

بعد اینکه من قبلا دوفاستون میخوردم تا پریود شم آخه پلیکیستیکم 

اونو قطع کردن گفتن متفورمین بخورم الان نمیدونم من ماه های بعد پریود میشم یا نه

خداجونم شکرت       
[QUOTE= 69762251 ]عزیزم برا میکرو خیلیم تحرک ملاک نیست مهم مورفو هست.... مورفوش چنده..... همسرت ب ی ...

پس طبعشم بشناس چون من اشتباه میکردم نگو همسرم طبعش گرمه گرمیم میدادم اوضاعشو خراب کرده بودم.....

رعایت کرد بهتر شد.....

تحرکش کلا صفر شده بود.....

نورفوشم صفر شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من چارشنبه نوبتم هستش با رزاقی نمیخوام دیگه برم وقتی دیگه آبان ماه میره و دیگه نیستش اگه میخوا ...

کجامیره رزاقی ؟ چرانیستش؟ منکم ۱۱مهر وقت دارم باهاش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من انوکسان دارم.... اون موقع هم سلکسان نمیتونستی پیدا کنی الان که فکر نکنم اصلاپیدا کنی..... ضمنا ...

انوکساپارین همون ایرانی هستش ؟ یعنی خوبه و نگران نباشم ؟ ی سوال دیگه این سرم آی وی آی جی بر حسب وزن میدن من ک ۶۰ کیلوام دکتر گفتش شما ۱۶ تا میخواین یعنی ماهی چارتا ؟ بعد ۱۶ تا ب چار ماهم بیشتر ک نیستش بیشتر دوستان ک تا هفت ماه داشتن . من از بدشانسی هر دو مشکل دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کجامیره رزاقی ؟ چرانیستش؟ منکم ۱۱مهر وقت دارم باهاش

ن گلم احتمالا آخرای آبان میخواد بره ب همیشه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من شدیدا تهوع دارم دو روزه امونمو بریده شب و روز ندارم همه باردارا تهوع میگیرن برا من خدمات پس از فر ...

شاید بارداری ان شالله

سلام افسون جان.فردا نوبت دارم بدای قلب دومی محتاج دعاهاتون هستم

ای جونم چون اندازشون فرق داره جدا جدا میری.به کوچولو بگو زود رشد کنه تنبل خانم نباشه.بزرگه پسره کوچیکه دختر

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نگفتن فقط گفتن سومین پریود بیا  سری پیش سومین پری که رفتم گفتن کیست دارم شاید این سری دومین پر ...

آهان پس هايپر شدي كه انتقالت عقب افتاد

فك كنم چون تخمدانهات الان تو وضع عادي نيستن و احتمالا سايزشون خيلي بيشتر از وقت طبيعي شون هست و التهاب دارن بهتره بذاري تا كاملا وضعيتت نرمال شه بعد بري

منم مثل شما عجله دارم ولي از اون طرف ميگم يك ماه بيشتر صبر كنم شايد وضعيت رحم و تخمدانها بهتر باشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من مشکلم همین رحم تک شاخمه... انگار همون یدونه لوله هم ملتهبه نمیزاره رد شه تخمک..

عزيزم انشالله كه خيره

اميد داشته باش خدا بزرگه 

ميليارد ها آدم تو كره زمين به خواست اون بدنيا اومدن واسه دادن يكي به من و تو و ...بخيل نيست كه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام، من همسرم این پودر رو به مدت سه ماه، از یک ماه قبل هم پنتوکسی فیلین روزی سه بار، همراه با داکسی ...

ممنون از پاسخت دوست عزيز،، ميتونم سوال كنم چه جوري بود تحرك و تعداد و مورفو و بعد از پودر چ جوري شد؟

...