2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
انشالله گلم همچنین شما و بقیه منتظرا  بله من تهرانم   در مورد مرکزا تو یزد زیاد اطلاعی ن ...

اره گلم‌اولین بارمه.اخه خودمم از شیراز میرم یزد.یعنی جفتش‌ مسیر طولانیه برام‌اما خب یزد اشنا داشتم‌و تهران نه.سردرگم‌میشدم...نمیدومم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداروشکر عزیزدلم.پس این سری بهتر شده شکرخدا.اره گلم‌منم دارم کمپرس یخ براش استفاده میکنم.شوهرت کمپرس ...

همسرمن شبی یه بار میزاشت به مدت یه ربع 

ویتامین سی و ای و فولیک اسید 

وهر روز یه لیوان شیر با یه قاشق قاووت و عسل هم بهش میدادم

انشالله نتیجه میگیری نگران نباش

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم‌اولین بارمه.اخه خودمم از شیراز میرم یزد.یعنی جفتش‌ مسیر طولانیه برام‌اما خب یزد اشنا داشتم‌و ...

انشالله با اولین انتقال مامانی 

بازم آناجون و لاله جون در مورد مرکزا بیشتر اطلاعات دارن و میتونن کمکت کنن 

خداجونم شکرت       
همسرمن شبی یه بار میزاشت به مدت یه ربع  ویتامین سی و ای و فولیک اسید  وهر روز یه لیوان ش ...

ممنون عزیزم.ان شاالله همه ی منتظرا به زودی جواب بگیرن💚چون طبعش گرمه زیاد جرات‌نمیکنم بهش قاووت و این چیزای مقوی و با طبع گرم رو بدم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره امروز رفتم سونو دوقلو بود.من دیگه تهران نمیرم همین شهرخودم پیگیرمیشم استرس وخطر راه برام از همه ...

سلااام مباااارکه عزیزم انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی 😍😍😍😍

عدد بتاتون چند بود؟؟

خداجونم شکرت       
تو رخدا آنا جان برمن ر هم به همین صورت تفسیرکن. برمن پای وان هام هرتیزویگوت نوشته Mthfrم ،هموزیگو ...

عزیزم هتروزیگوتت یه الل جهش یافته هست.....

هموزیگوتت دو الل.....

یعنی پای وانت در مقایسه با مال من جهشش بیشتره.....

ممکنه دز انوکسانت بالاتر باشه.....

یا زودتر شروع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو رخدا آنا جان برمن ر هم به همین صورت تفسیرکن. برمن پای وان هام هرتیزویگوت نوشته Mthfrم ،هموزیگو ...

کاریوتایپت نرماله.....

برا همینه من این همه جلز ولز میکنم اینارو زودتر بدیم نهایتش اینه بالفرص انجام میدیم میگن همه چی نرماله فرض میکنی یه هزینه آی یو آی هدر رفته.....

اما اینکه بعد کلی سقط و منفی بخوان با منت تازه بنویسن بهت حق میدم عصبانی بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من شدیدا تهوع دارم دو روزه امونمو بریده شب و روز ندارم همه باردارا تهوع میگیرن برا من خدمات پس از فروش سقطه احتمالا.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
در همون حالت دست بزن به شکمت اگه سفت هست انقباضه منم وقتی انقباضم شدید بود این حس فشار رو داشتم ال ...

لاله جون الان با انقباض و فشار درد تو واژنم حس میکنم یعنی داره به سمت پایین فشار میاره؟

انشالله والله حال دل من و همسرم خیلی خوبه  دلمون برای نی نی هامون تنگ شده 😃😃😃 همچنین شما ر ...

فك ميكنم زوده

من الان پري اولمه پري دوم كه پاك شدم بايد برم

احتمالا باز دوباره ال دي  ميده بهم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ورودي جديدم ، ٤ساله منتظره ني ني ام 

عزیزم خوش اومدی.....

امروز اول مهره ورودی جدیدی؟

کدوم رشته ایشالله؟

میخوایی به سلامتی مدرک مامان شدنتو بگیری؟

ایشالله جهشی بری جلو و سریع مدرکتو بگیری.....

ديگه كلافه شدم ، خودم تك فرزندم ، انتظار پدر مادرم از غمه خودم برام دردناكتره، توروخدا كسي همسرش همچ ...

عزیزم اینجا این مشکلات دیگه عادیه.....

اکثرمون داشتیم و داریم و خیلیام مامان شدن.....

پس ناامید نشی عزیزم.....

سلااام مباااارکه عزیزم انشالله صحیح و سالم بغلشون کنی 😍😍😍😍 عدد بتاتون چند بود؟؟

قربونت

۱۱۰۰۰هزارروز۱۷ انتقال.البته جنین۵روزه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
لاله جون دكتر به همسرم قرص andofertil داده شما شنيدين اسمشو؟ بدم بخوره؟؟ قرص نيس انگار پودره تو اب ب ...

سلام، من همسرم این پودر رو به مدت سه ماه، از یک ماه قبل هم پنتوکسی فیلین روزی سه بار، همراه با داکسی سایکلین 20 تا دونه مصرف کرد خوب  جواب گرفتیم خدا رو شکر