2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست

همه چي خيلي خوبه حتي عاليه فقط تعداد حركت سريعش كمه كه به نظر من تعداد كل خيلي زياده جبران ميكنه اگه خودت مشكلي نداشته باشي طبيعي بچه دار ميشي

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي ممنونم عزيزم  ان شاءالله قسمت شما  ان شاءالله با اولين انتقالت مادر بشي 😍😍😍😍

فدات گلم انشالله برای من و بقیه دعا کن 

همسرم آزواسپرمه این سری دکترش خیلی راضی بود روز عمل تا ببینیم خدا چی میخواد 😄😄😄

خداجونم شکرت       
وای عزیزم شرمندتم بجای پذیرش کردن درخواست دوستی رد کردم

عزیزم من چارشنبه نوبتم هستش با رزاقی نمیخوام دیگه برم وقتی دیگه آبان ماه میره و دیگه نیستش اگه میخوای ک این زودی بری نوبتمو بهت بدم . من احتمالا ی سه ماه پیش نوبت گرفتم ک برم پیشش و شهرستانیم میخواستم ی سر برم پیشش الان ک دیگه میره دیگه نمیرم نوبتمو میدم اگه خواستین ب شما یا اینکه هر ک دیگه نیاز داشت شاید ی کمکی براش بشه . شرایطم جوریه ک چارشنبه این هفته نمیتونم برم شوهرم نیستش و دیگه هم ک وقت نمیده . مام دیگه رزاقی رو ملاقات نکردیم . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم من چارشنبه نوبتم هستش با رزاقی نمیخوام دیگه برم وقتی دیگه آبان ماه میره و دیگه نیستش اگه میخوا ...

ممنونم خواهری.من باید برم آزمایش بدم بعد با جواب آز ایمنی برم پیشش .برا 25مهر ازش نوبت گرفتم هفته ی آینده یکشنبه میرم ازمایش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام به همگی.

مامان های جدیدمون خیلی براتون خوشحالم انشالله با خوشی تمام لحظاتتون رو سپری کنید و به سلامت فسقلی های دوست داشتنی تون رو بقل بگیرید.

آنا جان چطوری؟ دیدم نوشته بودی اذیت شدی ناراحت شدم برات دوستی جان🙁

حالا که ایندفعه طبیعی باردار شدی خدا گفت بزار یکم اذیتش کنم  یاد خاطرات قبل بیافته 😉

امیدوارم زود این مهمون ناخونده تشریف ببره و خوب بشی که این لحظات آخر کامت تلخ نشه و با خاطره خوب و بسلامتی فارغ بشی انشالله🙏🙏🙏🙏

حتما میدونی ولی باز میگم ، روی بالشت نرم بشین و کیسه آبگرم هم بزاری روش حالت رو بهترمیکنه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فدات گلم انشالله برای من و بقیه دعا کن  همسرم آزواسپرمه این سری دکترش خیلی راضی بود روز عمل تا ...

عزیزم آزو اسپرم یعنی توی ازمایشهای اسپرمی که‌میدن تعداد صفر نشون میده؟چون شوهر من تعدادش ۴ میلیونه اما تحرک و مورفو صفره تقریبا.یا خیلی کمه.اخه یه بار به شوهر‌منم گفته بودن بره از بیضه نمونه بگیره.چندتا جنین تشکیل شد گلم؟منم نگرانم که جنین خوب تشکیل نشه با وضعیت‌همسرم....امیدوارم برای هممون بهترینها پیش بیاد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات گلم انشالله برای من و بقیه دعا کن  همسرم آزواسپرمه این سری دکترش خیلی راضی بود روز عمل تا ...

خداروشکر که دکترش راضی بوده.ان شاالله که نتیجه میگیری با اولین انتقالت😍راستی شما تهران هستین برای درمان؟یزد خوبه بنظرتون؟اخه من ترسیدم تهران زیاد معطل شم برای میکرو رفتم یزد....

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
همین دارو ها رو ادامه بدین الان تعداد زیاد شده و این مکمل ها میتونن کیفیت رو بهتر کنن

هفته پیش که ویزیت شد...براش تاموکسیفن و سلکسیب و سلن و ال کارنیتین تجویز کرد یعنی اینارو ادامه بده لاله جون؟

اخه یه چن روزیه نمیخوره..میگه برم با یه دکتر دیگه هم مشورت بگیرم

#سونوگرافی_داپلر : ☢سونوگرافی معمولی میزان جریان خون را نشان نمیدهد، اما سونوگرافی داپلر میزان ج ...

سلام من دوهفته بعد بتا مثبت سونو شدم که قلبش تشکیل نشده بود دوهفته بعد اون دکتر فرستادم سونو داپلر 

که اونجا قطعی گفتن رشد نکرده جنین 

الان سوالم اینه اگه به جنین خونرسانی نمیشد یعنی اگه مشکل از من بود مشخص میشد درسته؟؟؟؟؟

اینکه به من چیزی نگفتن یعنی مشکل از خوده جنین بوده؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم آزو اسپرم یعنی توی ازمایشهای اسپرمی که‌میدن تعداد صفر نشون میده؟چون شوهر من تعدادش ۴ میلیونه ا ...

بله عزیزم یعنی تو آزمایش اسپرم ،اسپرمش صفره 

ولی تو نمونه برداری شکر خدا اسپرم داره 

سری پیش من ۳۳ تا تخمک داشتم که ۱۵ تاش خوب بود ولی ۴ تا جنین تشکیل شد که دوتاش همون اول ریختن دور دوتاشو انتقال دادن که نتیجه ش شد یه جنین که قلبش تشکیل نشد 

ولی شکر خدا این سری ۱۸ تا تخمک داشتم ۱۰ تاش جنین شد دوتاشو ریختن دور گفتن قابلیت فریز نداره ۸ تاشو فریز کردن 

همسرم جوری ضعیف بود که به من گفتن در حد دوسه تا دونه اسپرم داره 

و دکتر اشرفی این سری میخواست تخمکای اضافیمو فریز کنه ولی خداروشکر به اونجا نرسید 🤗

ببخشید طولانی شد گفتن کلی توضیح بدم 

انشالله زودی زود مادر میشی به نظرم برای سرعتش کمپرس یخ عالیه همسرم این سری هرشب کمپرس یخ میزاشت

خداجونم شکرت       
خداروشکر که دکترش راضی بوده.ان شاالله که نتیجه میگیری با اولین انتقالت😍راستی شما تهران هستین برای د ...

انشالله گلم همچنین شما و بقیه منتظرا 

بله من تهرانم  

در مورد مرکزا تو یزد زیاد اطلاعی ندارم اگه معطلی تو تهران بهت استرس میده همونجا تو یزد میکرو کن هرجا آرامش داری همونجا بهترین جاهستش 

اولین بارتونه؟؟؟

خداجونم شکرت       
بله عزیزم یعنی تو آزمایش اسپرم ،اسپرمش صفره  ولی تو نمونه برداری شکر خدا اسپرم داره  سری ...

عزيزم خدا رو شكر كه راضي هستي

اميدوارم بهترينها برات پيش بياد❤️❤️❤️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بله عزیزم یعنی تو آزمایش اسپرم ،اسپرمش صفره  ولی تو نمونه برداری شکر خدا اسپرم داره  سری ...

خداروشکر عزیزدلم.پس این سری بهتر شده شکرخدا.اره گلم‌منم دارم کمپرس یخ براش استفاده میکنم.شوهرت کمپرس یخ رو هرشب میذاشت؟شبی یه بار؟یا دوبار‌ در روز؟بیست دقیقه بمونه کافیه دیگه؟ببخش بخدا💚شوهرم ال کارنتین و ویتامین ای و اوومید هم‌میخوره.میخوام بهش فولیک اسید هم بدم.امیدوارم خوب بشه و جفتمون نتیجه بگیریم

عزيزم خدا رو شكر كه راضي هستي اميدوارم بهترينها برات پيش بياد❤️❤️❤️

انشالله والله حال دل من و همسرم خیلی خوبه 

دلمون برای نی نی هامون تنگ شده 😃😃😃

همچنین شما راستی بنظرتون نمیشه دومین پریود بریم برای انتقال؟؟

خداجونم شکرت