2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
آناجون دکتر به منم بعد از سونو قلب انوکسان داد.گفت چون یه سقط داشتی بزن.نمیدونم چرا قبلش نداد فکر کن ...

گلم سونو قلب رفتی؟به سلامتی صدای قلب دو تا جوجتو شندیدی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
آناجان لاله جان آزمایش کاریوتایپ وژنتیکم ر میفرستم براتون .میشه نظرتون ر بدین

عزیزم کاریوتایپت نرماله
ژن غلظت خونت ام تی اچ اف آر و پای وان تا جایی که چشمم دید جهش داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون . من امروز رفتم دکتر به خاطر خونریزی سونو کرد . طول سرويکسم گفت 32 و اینکه خوبه و نیاز ...

عزیزم تا جایی که میدونم وقتی هماتوم هست باید استراحت باشه تا کاملا دفع بشه هماتوم یا جذب بشه
شما استراحت کن عزیز حان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جانم ميگم  حالتي كه يهو انگار يه فشاري از سمت بالاي معده يا سينه جمع ميشه و حس خفگي خفيف مي ...

در همون حالت دست بزن به شکمت اگه سفت هست انقباضه
منم وقتی انقباضم شدید بود این حس فشار رو داشتم
الان تو هفته های اخر فوندال رحم بالاست یعنی تا زیر قفسه سینه میرسه و وقتی انقباض شدید باشه میتونه به اعضای داخلی شکم و مخصوصا ریه فشار بیاره

آناجون دکتر به منم بعد از سونو قلب انوکسان داد.گفت چون یه سقط داشتی بزن.نمیدونم چرا قبلش نداد فکر کن ...

عزیزم دوقلوها چطورن😍😍تشخیص اینکه ساک حاملگی جداست کی مشخص میشه؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
دلم میخواد طلاق بگیرم شاید مجردی بی بچه بودن بیشتر بهم ارامش بده تا این خونه سرد و سوت و کور که انگا ...

عزیزم این حرفو نزن
ببین بچه خوبه شیرینی زندگیه حس و شور حال خاصی به زندگی میده
اما اخر اخرش بهترین بچه ها هم داشته باشی نیاز به همسری دلسوز و مهربون داری
هیچ کسی یا هیچ چیزی جای همسر رو نمیگیره
فکر نکن الان که باردارم اینو میگم همیشه میگفتم حتی از خداوند میخواستم اگه قرار نعمت هایی که دارم ازم بگیره بعد از بچه، حاضرم بدون بچه زندگی کنم
چون واقعا هر چی فکر کردم دیدم نعمت هایی مثل سلامتی ارامش و... هیچ جایگزینی ندارن

مامانای دوقلو بیاین.من دوقلو دوست دارم امابخاطر ریسکش هیچ وقت ارزو نمیکردم خدارو هزار بارشکر میکنم.و ...

عزیزم توی اینستا کلمه ی دوقلو رو به انگلیسی بزن کلی صفحه ی خارجکی برات میاره درباره دوقلوها فالو کن ونگاه کن عکسهاشون رو وکِیف دنیا وآخرت رو بکن

من که چندتاشو دارم فالو می کنم  

توکل برخدا کن وفقط مثبت فکرکن😍😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم توی اینستا کلمه ی دوقلو رو به انگلیسی بزن کلی صفحه ی خارجکی برات میاره درباره دوقلوها فالو کن ...

میخوام تاپیکی باشه که اطلاعات دوقلوی باشه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم برا من با خون قرمز و کاملا زلال و روشن و تازه شروع شد..... بعد که انوکسانمو قدع کردن و شیاف ا ...

مال منم اول همینطوری شروع شد من انوکسا قطع نکردم ولی وقتی می یاد رنگش سرخه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...