2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
عزیزم والا نمیتونم چیزی بگم..... خوب روال دکترت اینه.... البته خوب اینم در نظر بگیر که من تونستم ط ...

آناجون دکتر به منم بعد از سونو قلب انوکسان داد.گفت چون یه سقط داشتی بزن.نمیدونم چرا قبلش نداد فکر کنم فکرشم نمیکرد من با یه جنین باردار شم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه حتما توکلیا هر دوشون تو ابن سینا هستن؟

قبلا هر دو ابن سینا بودن....

ایمونولوژ الان ابن سینا هست.....

ر ا ح ل ه ت و ک ل ی فکر کنمآخرین بار دوستان میگفتن یه بیمارستان دیگه هست......

بذار ببینم میتونم پیدا کنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب برا من تجویز اصلی با دکتر زنانم بود.... احتیاطا با هر دو توکلی هم مشورت کردم دقیقا تجویز ...

ب جای ب شش و ب ۱۲ میشه ب جاش روزی یکی ب کمپلکس خورد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ب جای ب شش و ب ۱۲ میشه ب جاش روزی یکی ب کمپلکس خورد ؟

بعضیا بکمپلکس داشتن....

من روزی یه قرص ب۶ و هفته ای به آمپول ب۱۲.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره امروز رفتم سونو دوقلو بود.من دیگه تهران نمیرم همین شهرخودم پیگیرمیشم استرس وخطر راه برام از همه ...

واااااای ستاره جووووون مبارکت باشه عزززیزم💓❤

التماس دعا خوووشگلم.🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره امروز رفتم سونو دوقلو بود.من دیگه تهران نمیرم همین شهرخودم پیگیرمیشم استرس وخطر راه برام از همه ...

مبارکه گلم گلهات رو به سلامت بغل بگیری😍😙

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
این ال ها رو نفهمیدم از رو عکس ازمایشم میشه توصیح بدی تا متوجه بشم البته اگر زحمتی نیست مهربون

ببین عزیزم من شاید توضیحم انقدرا علمی و درست نباشه بر اساس برداشت خودم یعنی عامیانه شو میگم.....

اون طور که فهمیدم البته اگه اصطلاحات رو اشتباه نگم، هر ژنی دو تا الل داره....

حالا این دو الل یا هر دو سالمن (وایلد، نرمال)، یا یکی جهش یافته (موتان) هست یا هر دو جهش یافته هست.....

اگه دو تا الل مثل هم باشن میشه هموزیگوت.....

حالا یا هورزیگوت موتانه (جهش یافته) یا وایلد (نرمال).....

اما هتروزیگوت یعنی یکی از اللها جهش یافته یا ناسالمه و یکی سالم.....

مامانای دوقلو بیاین.من دوقلو دوست دارم امابخاطر ریسکش هیچ وقت ارزو نمیکردم خدارو هزار بارشکر میکنم.ولی استرس گرفتم نمیدونم چرا اینجورشدم😢😢بیاین دلداری بدین.همش میگم ۹ماه خیلی زیاده

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

#سونوگرافی_داپلر :

☢سونوگرافی معمولی میزان جریان خون را نشان نمیدهد، اما سونوگرافی داپلر میزان جریان خون و فشار خون در جفت، بند ناف، مغز و قلب جنین را نشان میدهد و روشی سریع، ارزان و غیرتهاجمی است.

☢️انجام این سونوگرافی بعد از در سه ماهه اول بارداری توسط متخصص زنان برای مادر و جنین خطری ایجاد نخواهد کرد. این سونوگرافی به تشخیص مشکلاتی مانند:

👈لخته شدن خون

👈تشخیص چسبندگی رحم

👈نارسایی جفتی بند ناف

👈خون رسانی ضعیف

👈علت رشد نکردن جنین

👈عروق ورم کرده

👈انسداد رگ های خونی و یا کاهش سرعت جریان خون در رگ ها کمک میکند.

عزیزم پس شما فقط mthfrت جهش داره..... برا من پای وان هم جهش داشت که بیشتر تجویز انوکسان برا اینه... ...

تو رخدا آنا جان

برمن ر هم به همین صورت تفسیرکن.

برمن پای وان هام هرتیزویگوت نوشته

Mthfrم ،هموزیگوت نوشته.

بهم میگی آیا من هم نوع شدید هستم؟ دو الل هستم یا فقط یکی جهش داره.؟ 

کاریوتایپ مون سالمه،یعنی مشکل ایمنی ندارم ؟

ببخشید خیلی استرس گرفتتم.انگارده سال زندگیم بر باد رفته.انقدر تو این چندسال التماس دکترها کردم آزمایشهای تکمیلی ر برام بنویسه ،ننوشتن .گفتن سالمی.....

انقدر عصبانی م....اینهمه مدت.اسممون تو دهنهاافتاد .تمامش تقصیراین دکترهاست..

بااین همه هزینه.....

آنا اردیبهشت،دکترحیدر تو رویش ،من ر بدون هیچ نوع هپارین وپردنیزولونی،آیوآی کرد.۷۰۰هزارتومن دادیم به رویش فقط بر آیوآی،،،هزینه آمپولای تحریک تخمدان و برو بیاهاش پیش کش........خیلی عصبانی ام.حرفی هم بهش میزنی میگه تو دکتر نشو....بازم دکتر شدی!!!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
پس امکان داشت با مصرف طولانی مدت بهتر بشه یعنی. ! خوب لاله جون دکتر اصلا زمانی دوباره نداد ..سین ...

همین دارو ها رو ادامه بدین
الان تعداد زیاد شده و این مکمل ها میتونن کیفیت رو بهتر کنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام دوستااای خوبم.چقد خبراااای خوووب داشتیم،مامانای جدید تبریک‌میگم به همتون،مامان طاهای عزیز،ستاره جونم،مربی زبان گل ان شاالله نی نیای نازتون محکم بچسبن به دلتون تا نه ماه و به سلامتی بیان بغلتون.برای ما منتظرا و میکرویی ها دعا کنین خیلیییی💚💚💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم