2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
ممنون از جوابت عزیزم، تو شهر خودمون یسری از آزمایشا رو انجام دادم وقتی هم رفتم ابن سینا یسری هم اون ...

عزیزم شاید باید به جای اینکه منتظر بمونن باردار بشی بعد انوکسان یا داروهای دیگه رو بدن و ایمنی و انغقادیتو کنترل کنن باید از قبل کاری کنن که اصلا بارداری اتفاق بیفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 نمیدونم والا من کلا از اول هم از اینا سردرنیاوردم!!! فقط محض احتیاط مجدد بعد مثبت شدن ازمایش ...

دوز چن برات دادش ؟ برگه آزمایش اگه دم دستته میفرستی گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی خیالم راحت کردی . میترسیدم شاید قبل از انتقال باشه و دکتر بهم نده . میگم الان انوکساپارین داروخ ...

والا فعلا من یکی دو بار داروخونه نزدیک خونه رفتم نداشتن.....

حالا اگه چند رود دیگه نیارن مجبورم برم جای دیگه بپرسم.....

فعلا چند تایی دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای 😨😨نگران شدم ..اخه هفته ی پیش رفتم ویزیت شدم پیشه محسن معینی ...گفت هیجی نمیخاد بخوری ...حتی گف ...

عزیزم والا نمیتونم چیزی بگم.....

خوب روال دکترت اینه....

البته خوب اینم در نظر بگیر که من تونستم طبیعی باردار بشم و این دفعه انوکسانم از سونوی قلب به بعد شروع شد چون اون موقع تازه فهمیدم باردار شدم......

پس با این اوصاف برا من هتروزیگوت با دو الل جهش یافته هستش تو Mthfr

نه عزیز یه الل جهش یافته برا دو تا ژن داری.....

ببین هترو یعنی یه الل جهش یافته و یه الل سالم.....

همو یعنی دو تا الل مثل همن.....

یا دو تا جهش یافته یا دو تا سالم.....

حالا اینکه چند تا ژن جهش دارن و نوع جهشا چیه اون برا شما میشه دو تا ژن از نوع هترو (یه الل جهش یافته).....

بعد از انتقالم B6 و B12 داشتین ؟ ببخش اینقد سوال میپرسم آخه خیلی نگران دکترا ک هیچ میگم اگه خودمون ک ...

نه عزیزم من نداشتم اما میدونم بعضیا داشتن.....

عزیزم والا نمیتونم چیزی بگم..... خوب روال دکترت اینه.... البته خوب اینم در نظر بگیر که من تونستم ط ...

اناجون سر دختر گلت از قبل از میکرو دارو داشتی دیگه

من با توجه به شرایط شوهرم باید میکرو کنم ..با این حال بازم نباید دارو بدن ....

ای خدا چرا دکترا انقدر بی مسئو لیت شدن

برم پبش طرازی یامریم توکلی که بگن چکار کنم.؟!

شما پیش راحله توکلی میگی رفتی درسته؟!

عزیزم شاید باید به جای اینکه منتظر بمونن باردار بشی بعد انوکسان یا داروهای دیگه رو بدن و ایمنی و انغ ...

خودمم همین فکرو میکنم درسته مشکل خاصی برا باردارنشدنم پیدا نمیکنن ولی نمیشه که همینطور صبر کرد، حالا آی یو آی که کردم نشد انقد رفت و آمد به تهران برام سخته که از طرفی میگم دوباره چند وقتی بیخیالش شم بذارم بگذره بعد شاید برم سراغ آی وی اف.

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی

الحمدالله❤
عزيززززم😍😍 الحمدالله  ان شاءالله صحيح و سالم بيان بغلت و صدو بيست ساله بشن چ خوب الان نشون ...

من واردهفته ۴هفته تموم شده دوقلوبود.نه دوروزبعدانتقال اومدم خونه سونو هم همین شمال رفتم فقط تلفنی باتهران درتماسم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا مال منم نگاه کن، من چجوریه؟ 

عزیزم بگیه سری فاکتورام جهش دارن در مورد اونا تجربه ندارم اما ظاهرا پای وان نرماله.....

Mthfr هم جهش داره.....

باید ببینی اون فاکتورایی که جهش دارن تجویزشون چیه برا من فقط mthfr و پای وان بود......

من خواهر توضیحت رو متوجه نشدم

کجاشو عزیزم؟

اناجون سر دختر گلت از قبل از میکرو دارو داشتی دیگه  من با توجه به شرایط شوهرم باید میکرو ...

عزیزم خوب برا من تجویز اصلی با دکتر زنانم بود....

احتیاطا با هر دو توکلی هم مشورت کردم دقیقا تجویز دکتر زنانمو تایید کردن.....

بله من سر دخترم از ۳-۴ ماه قبل ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ داشتم.....

بعدشم از روز انتقال انوکسان.....