2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
برا من Mthfr تو ژن شماره A1298c هتروزیگوتم و بازم تو Mthfr تو ژن شمارهc677t اینم نوشته هتروزیگوت این ...

عزیزم پس شما فقط mthfrت جهش داره.....

برا من پای وان هم جهش داشت که بیشتر تجویز انوکسان برا اینه.....

اگه اشتباه نکنم برا mthfr بیشتر همون ب۶ و ب۱۲ و فولیک۵ از چند ماه قبل شروع سیکل تجویز میشه....

حالا بعضا احتیاطا انوکسانم تحویز میشه.....

عزیزم ببین نتیجه این جهشهای ۳ جواب داره:

۱. هموزیگوت با دو الل نرمال یا وایلد.....

این یعنی سالمه و بدون مشکل

۲. هتروزیگوت با یه الل نرمال و یه الل موتان یا جهش یافته

۳. هموزیگوت با دو الل موتان یا جهش یافته که این بدترین حالت جهشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم بعدازتخمك كشي اولين پريودمعمولا زيادولخته لخته س منم اينجوري بودم نگران نباش طبيعيه

مرسي از كمكتون دوستان😘😘🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
واااااااي سارا وحشتناكه دختر  يادته گفتم ميخوام برم مسافرت؟؟؟ اينقد شديده كه عقب انداختمش.البت ...

واي واي اره ميفهمم چي ميگي فكر كنم جون از بدنت داره خارج ميشه

منم خوبم فعلا واسه علائم كه زوده همون حالت پري رو دارم🤦🏼‍♀️

دوستم كه ٩ روز از من جلوتره تا ده روز هيچ علائمي نداشت بعد درد تخمدان گرفت بعد حالت تهوع امروزم كه مثبت شد با بتاي ٧٠٠ و خورده اي😍

اونم ٣ تا انتقال داده بود

بعضيا هم كه مكلا علائم ندارن

واي ارزو امروز از خوشحالي واسه دوستم گريه كردم پاي تلفن باهم اشك ريختيم

بعدشم قطع كردم از استرس واسه خودم😑😭

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
نمیشه نظر داد عزیزم..... مال من ۶۰۰ بچد و یه قلو بود..... مال یمی پایینتر از مال من بوده دوقلو هم ...

اره راس ميگي ممنونم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم پس شما فقط mthfrت جهش داره..... برا من پای وان هم جهش داشت که بیشتر تجویز انوکسان برا اینه... ...

گلم دقیقا مال من آخر برگم اینجوری نوشته :

دارای جهش نقطه ای A1298C در ژن MTHFR به صورت هتروزیگوت و همچنین دارای جهش نقطه ای C677T در ژن MTHFR  به صورت هتروزیگوت می باشد . مال من اینجور نوشته . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم پس شما فقط mthfrت جهش داره..... برا من پای وان هم جهش داشت که بیشتر تجویز انوکسان برا اینه... ...

انا جون جهش های منم مثله زین جون هتروزیگوت هست

فقط PAY _1 هموزیگوت هست 4G/5G

دکتر به من ب 6 و 12 نداد ولی ...گفت هر موقع حامله شدی بیا دارو بگیر...

گلم دقیقا مال من آخر برگم اینجوری نوشته : دارای جهش نقطه ای A1298C در ژن MTHFR به صورت هتروزیگوت و ...

پس فکر کنم اگه قرار باشه انوکسان داشته باشی نهایت همون روز انتقال شروع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

برا من PAI تو ژن 4G/5G نتیجش زده 4G/4G این یعنی چه ؟ این نرماله چرا زده 4G/۴G ????

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
واي واي اره ميفهمم چي ميگي فكر كنم جون از بدنت داره خارج ميشه منم خوبم فعلا واسه علائم كه زوده همون ...

سارا استرس نداشته باش عزيزم

مطمن باش مثبتي عزيزم

شك نكن دختر

انشالله چند روز ديگه هم خودت مثبت ميشي و أشك شوق ميريزي دوباره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم خوب شما سابقه سقط مکرر دارین.... باید حتما بررسیهای تکمیلیو انجام بدی نه اینکه هی سیکل پشت سی ...

ممنون از جوابت عزیزم،

تو شهر خودمون یسری از آزمایشا رو انجام دادم وقتی هم رفتم ابن سینا یسری هم اونجا انجام دادم هم خودم هم شوهرم،

خودم مشکل انعقادی دارم که بعدازبارداری باید هپارین بزنم و مشکل ایمنی هم گفتن که دارم، تیرویید 3.5 و anti tpo ۵۰۰ بود فقط بهم قرص لووتیروکسین دادن که استفاده کردم بعد از مدتی تیروییدم خوب شد و anti tpo به ۲۰۰ رسید ولی کمتر نشد بااینحال گفتن داروهاتو ادامه بده به زودی طبیعی باردار میشی ۷_۸ماه گذشت نشدم که گفتن آی یو آی انجام بده، این ماه انجام دادم که نشد.

تو بررسی ها مشکل دیگه ای نداشتم! فقط از موقعی قرص تیرویید میخورم دوره های پریودم به ۳۵_۳۶ روزه رسیده(قبلا ۲۷_۲۸ روزه بود)،

شوهرمم تو مرکز آزمایشاشو انجام داد واریکوسل داره ولی گفتن اسپرمش نرماله و مشکلی نداره،

بنظرتون بااین شرایط که از آخرین سقطم یک سالو نیم میگذره و باردار نشدم و مشکل خاصی پیدا نکردن بازم صبر کنم یا برم برا آی وی اف اقدام کنم؟

ببخشید طولانی شد

الحمدالله❤

مرسی خیالم راحت کردی . میترسیدم شاید قبل از انتقال باشه و دکتر بهم نده . میگم الان انوکساپارین داروخونه ها دارن و نایاب نیستش ؟ خیلی میترسم ک گیرم نیاد

انا جون جهش های منم مثله زین جون هتروزیگوت هست فقط PAY _1 هموزیگوت هست 4G/5G دکتر به من ب 6 ...

والا دکترا ظاهرا یه کم سایقشون فرق داره.....

اما خوب من هم ب۶ و ب۱۲ رو چند ماه قبل داشتم هم از روز انتقال انوکسان.....

شما ظاهرا مشکلت بیشترم هست چون پای وانت هموزیگوته.....

گلم ی بار دیگه عکس جهش ها رو میفرستم لطفا گلم ی نگاهی بندازین 

والا دکترا ظاهرا یه کم سایقشون فرق داره..... اما خوب من هم ب۶ و ب۱۲ رو چند ماه قبل داشتم هم از روز ...

وای 😨😨نگران شدم ..اخه هفته ی پیش رفتم ویزیت شدم پیشه محسن معینی ...گفت هیجی نمیخاد بخوری ...حتی گفتم قبل از شروع سیکل دارویی نباید بخورم .گفت نه 

فقط هر وقت باردار شدی دارو مصرف کن

چکار کنم انا جون