2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
اره امروز رفتم سونو دوقلو بود.من دیگه تهران نمیرم همین شهرخودم پیگیرمیشم استرس وخطر راه برام از همه ...

عزيززززم مباركت باشه

دو قلو خيلي خوبه 😍😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
شما هم جهش داشتین انعقادیا ؟

بله عزیزم داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها بتاي دوست من روز ١٤ انتقال ٧٠٠ و خورده اي بنظرتون بيشتر از يه دونه ني نيه؟😍

نمیشه نظر داد عزیزم.....

مال من ۶۰۰ بچد و یه قلو بود.....

مال یمی پایینتر از مال من بوده دوقلو هم بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بستگی به شرایط و شدت مشکل داره..... معمولا از روز انتقاله اما برا بعضیا زودترم شروع شده..... ...

منم قبل انتقال تزریق آنوکسا رو شروع کردم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
اره امروز رفتم سونو دوقلو بود.من دیگه تهران نمیرم همین شهرخودم پیگیرمیشم استرس وخطر راه برام از همه ...

خدایا شکرت عزیزم.....

مبارکت باشه ایشالله به سلامتی هر دورو بغل میکنی....

واااااااي سارا وحشتناكه دختر  يادته گفتم ميخوام برم مسافرت؟؟؟ اينقد شديده كه عقب انداختمش.البت ...

عزیزم اصلا تشدیدش نکن خونریزیو بذار طبیعی بیاد.....

میزنی ضخامت آندومترتو داغون میکنیا.....

ای جانم😍 خدا برات حفظشون کنه

پس چرا واسه من گفتن۱۸ مهر برم سونو😒 تا اون موقع که من ۱۰ تا زاییدم😁 

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم اصلا تشدیدش نکن خونریزیو بذار طبیعی بیاد..... میزنی ضخامت آندومترتو داغون میکنیا.....

واااي اصلا حواسم به اين طرف نبود

البته من انتقالم دوماه ديگه باشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خوب بعد آمپولا قبل انتقال داشتین ؟

مال من برا دخترم از روز انتقال شروع شد.....

برا پسرم وقتی فهمیدم باردار یعنی از سونوی قلب دکترم تجویز کرد که خدای نکرده سقط نشه.....

برا من جهش از نوع هتروزیگوت بود اونایی که هموزیگوت بودن یعنی دو الل جهش یافته رو با هم داشتن شدت مشکل بیشتر بوده.....

چن تا جهش داشتین ؟

هم mthfr هم pai1م جهش داشتن ولی هتروزیگوت بودن.....

یعنی هر دو یه الل جهش یافته داشتن.....

واااي اصلا حواسم به اين طرف نبود البته من انتقالم دوماه ديگه باشه

هر موقه انتقالت باشه فرق نمیکنه دیگه تشدیدش نکن.....

بودن کسایی که با همچین کاری تا ماهها ضخامت آندومترشون بالا نرفته.....

هم mthfr هم pai1م جهش داشتن ولی هتروزیگوت بودن..... یعنی هر دو یه الل جهش یافته داشتن.....

برا من Mthfr تو ژن شماره A1298c هتروزیگوتم و بازم تو Mthfr تو ژن شمارهc677t اینم نوشته هتروزیگوت این تحلیلش چیه ؟ لطفا ؟ هتروزیگوت و هموزیگوت چ اختلافی با هم دارن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم قبل انتقال تزریق آنوکسا رو شروع کردم

گلم میگی ک چن تا جهش داشتی و جهش هات هتروزیگوت بودش یا هموزیگوت ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود