2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
دکتر خوبی بود حس خوبی به آدم میده.شما که ابن سینا پرونده داری زنگ بزن ابن سینا بگو می خوام بادکتر ام ...

عه جدی توی ابن سینا هم هست؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها خوبین؟دوستان کسی تا حالا ب روش تایم لپس آی وی اف کرده؟اصلا چی هست این؟دیروز تو شبکه خبر ...

دیروز هم یه چیزی درباره ای وی اف گفت تو شبکه یک چند نفر بهم زنگ زدن ببین من اون موقع خونه نبودم میگه فقط این روش رو یزذ داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر خوبی بود حس خوبی به آدم میده.شما که ابن سینا پرونده داری زنگ بزن ابن سینا بگو می خوام بادکتر ام ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم .زنگ زدم برا یکشنبه آینده وقت داد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها خوبین؟دوستان کسی تا حالا ب روش تایم لپس آی وی اف کرده؟اصلا چی هست این؟دیروز تو شبکه خبر ...

دیروز هم یه چیزی درباره ای وی اف گفت تو شبکه یک چند نفر بهم زنگ زدن ببین من اون موقع خونه نبودم میگه فقط این روش رو یزذ داره

عزیزم مال منم همین حدودا بود.... مال تو یه کم بزرگتره.... برا من دو ماه زمان برد.... نگران نباش ف ...

انا جون ببخشید خیلی اذیت میکنم . خون هماتوم روشن میشه یا تیره ؟  دکتر گفت خون تیره و قهوه ای میشه اگه خونریزی کردی و روشن بود بیا تا دوباره سونو کنم ببینم علت چیه ؟ حالا من امروز خونريزيم روشنه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستان کسی تجربه داره که روز پنجم پریودی بره سونو سه تا فولیکول داشته باشه و چند روز بعد تعداد فولیک ...

مال من یکی بیشتر بود 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام بچه ها

كسايي كه هايپر شدن و انتقالشون به تاخير افتاده يك سوال دارم.

من نه ام پري شدم اين ماه.يازدهم تخمك كشي داشتم.

ديروز پري شدم.خيلي شديد.معذرت ميخوام كه ميگم مث لخته خون.خيلي ميترسم.كسي اينجوري بوده؟طبيعيه؟تازه زودترم پري اومد.من كلا يكسالي بخاطر تنبلي تخمدان خيلي پريم كم شده بود.مثلا شده بود دو روز.اونم كم.ولي الان يهو اينجوري شده.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
خوبی ؟ میگم کسی ک مشکل انعقادی داشته باشه و جهش داشته باشه قبل از انتقال باید آمپول انوکساپارین رو ت ...

عزیزم بستگی به شرایط و شدت مشکل داره.....

معمولا از روز انتقاله اما برا بعضیا زودترم شروع شده.....

مثلا لی لا جون فکر کنم با شروع آمپولای تحربک تخمدانش داشت.....

یا یادمه یکی از ماماناموم که مال قدیماست با شروع ال دی آمپولاش شروع میشدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

والا من نمیدونم چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
QUOTE=69676976]عزیزم آز دومت معلومه ژن غلطت خونو داری هم پای وان هم mthfr جهشو داری..... بعدیم که تی ...

خوب عزیزم خوبه که معلوم شده یه مشکلی داری.....

به نظرم علت سقط یا + و بعد منفی شدنت این بوده....

راحت با دارو قابل کنترله.....

عزیزم بستگی به شرایط و شدت مشکل داره..... معمولا از روز انتقاله اما برا بعضیا زودترم شروع شده..... ...

شما هم جهش داشتین انعقادیا ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها كسايي كه هايپر شدن و انتقالشون به تاخير افتاده يك سوال دارم. من نه ام پري شدم اين ماه. ...

منم بعد از پانکچرم عادتم خیلیییی سیاه و خشک بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود