2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
یعنی اثر داشته ؟

عزیزم من نمیتونم نظری بدم چون به شرایطت اشرافی ندارم اما + فکر کن حتما خوب بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون اگر اینقدر دکتر خوبیه چطوریاست زود نوبت میده؟چه عالی.راستی ی سوال شاید احمقانه بیاد ولی برام ...

عزیزم همیشه چند ماه تو نوبت بودن دلیل بر کفایت دکتر نیست.....

من که خیلی ازش راضی بودم....

به ما که کلی امید داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون اگر اینقدر دکتر خوبیه چطوریاست زود نوبت میده؟چه عالی.راستی ی سوال شاید احمقانه بیاد ولی برام ...

پریودم ربطی به ایمنی نداره.....

عزیزم شماچندروزه پاک شدی؟سونورفتی؟اگه رفتی نتیجش چی بود؟

منم یه ده دوازده روزی شد..سونو رفتم.. کیست آورده بودم دوتا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم  ٧ روز اول رو تهران موندم بعد اومدم خونه مامانم  من تقريبا همش استراحت بودم اما نه ...

من روز چهارمم فردا میشه روز پنج کمر دردم شدید شده همش 

یکم پیش نشستم رو زمین شام بخورم نتونستم دردم شدید شد انگار چند ساعت پاشنه بلند پوشیدی نسشتم پشت میز غذا خوردم.درد پریودی دارم.تو رو خدا دعام کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم من بهارم . منظورت اگه منم . سه روز اول استراحت داشتم . نشاسته خوردم . توالت فرنگی استفاده کردم ...

من اصلا لک ندیدم روز چهارم

اگه نیاز نداری بنداز..... من طبعم سرد بود تا سه ماه اول بارداریم کمربند پشم شتر بسته بودم....

پس برا همونه که سردم میشه همش زیر پتو راحتم

عزیزم من بهارم . منظورت اگه منم . سه روز اول استراحت داشتم . نشاسته خوردم . توالت فرنگی استفاده کردم ...

دوستان کسی تجربه داره که روز پنجم پریودی بره سونو سه تا فولیکول داشته باشه و چند روز بعد تعداد فولیکولهاش اضافه شده باشه؟ 

عزیزم مال منم همین حدودا بود.... مال تو یه کم بزرگتره.... برا من دو ماه زمان برد.... نگران نباش ف ...

دوستان کسی تجربه داره که روز پنجم پریودی بره سونو سه تا فولیکول داشته باشه و چند روز بعد تعداد فولیکولهاش اضافه شده باشه؟