2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048321 بازدید | 684650 پست
فکر کنم در طول هفته بود..... پنجشنبه نبود فکر کنم.... الانو نمیدونم....

آناجون اگر اینقدر دکتر خوبیه چطوریاست زود نوبت میده؟چه عالی.راستی ی سوال شاید احمقانه بیاد ولی برام شده سوال.اگر برم آز ایمنی و پریود باشم که توی جوابش تاثیری نداره؟یعنی رسما قاطی کردما با سوالام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مامانی طاها لطف میکنی از علایمی که داشتی و ازتغذیه واستراحتت بگی لطفا

عزيزم 

٧ روز اول رو تهران موندم بعد اومدم خونه مامانم 

من تقريبا همش استراحت بودم اما نه مطلق ميشستم دور ميزدم تو خونه ، حياط داره خونه مامانم ميرفتم حياط دم در خونمون اما كاري نميكردم ، نماز هم همش نشسته خوندم هنوزم ميخونم سجده هم در حالت نشسته ميرم

تغذيه هم مثل هميشه 

علايم از روز ٨/٩ سينه هام گز گز ميكرد تا ميخواستم بلند شم سينه هام سفت ميشد 

بعد از اونم چون حوصلم سر رفته بود ظرف ميشستم يكم كمك مامانم ميخواستم بكنم يا اينكه قرآنم رو ك ميخوندم احساس تنگي نفس ميكردم 

از روز ١٣/١٤ هم كمرم درد ميكرد مثل اينكه زياد نشسته باشم 

هنوزم اين كمر درد هست كم و بيش 

و اينكه تا ب امروز هر از گاهي تخمدانم تير ميكشه 

ك ان شاءالله نشانه ي بدي نباشه 

سر پسرم هيچ علايمي نداشتم 

ان شاءالله شما با بتاي تپلت مامان بعدي هستي ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما افسردگی خیلی خیلی شدید گرفتم نمیدونم باید چیکار کنم 

دقیقا مثل من.حس خیلی بدی دارم حس میکنم منی که مثل کوه مقاوم بودم الان ریزش کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دقیقا مثل من.حس خیلی بدی دارم حس میکنم منی که مثل کوه مقاوم بودم الان ریزش کردم

ثمین خیلیییییییییییییی خستم از تشخیص هتی اشتباه دکترها، از اینکه تا الان هر دکتری رفتم در حد نهایت کوتاهی کردن برام، از اینکه دائم خودم باید در حال سرچ باشم 

مامانی طاها لطف میکنی از علایمی که داشتی و ازتغذیه واستراحتت بگی لطفا

عزیزم من بهارم . منظورت اگه منم . سه روز اول استراحت داشتم . نشاسته خوردم . توالت فرنگی استفاده کردم . استرس نداشتم . سوپ پای مرغ و بوقلمون هم خوبه البته دومی گرمه زیاد نباید بخوری . ولی هر دو چسبندگی دارن و برای لانه گزینی خوبه 

علائم هم زیاد نداشتم حتی تا روز آزمایش چند بار لکه بینی و علائم پریود داشتم . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دلم میخواد طلاق بگیرم شاید مجردی بی بچه بودن بیشتر بهم ارامش بده تا این خونه سرد و سوت و کور که انگا ...

عزيزم اين حرفها چيه

همه چى زندگى كه بچه نيست منم مثل شما منتظرم و خيلى وقتها به عدالت تو زندگى شك مى كنم كه چرا بايد خيلى ها بى دردسر بچه دار بشن و ماها به سختى 

اما وقتى به همسرم فكر مى كنم كه چه قدر دوستم داره و براى آسايش زندگيمون همه جوره تلاش مى كنه به خودم مى گم مهم اونه نه بچه

نهايت تلاشمو مى كنم تا نتيجه بگيرم اما اگه نشد قبول مى كنم شايد قسمتم اينه حداقل غصه نمى خورم كه براش تلاش نكردم

بارها با خودم فكر كردم كه اگه روزى برسه كه حتى قسمت نباشه مادر بشم چه مى كنم

بعدش با اطمينان ١٠٠٪؜ به خودم مى گم مشخصه زندگى با همسر مهربون و خوبم بدون بچه

نمى دونم اين مشكل برات چه قدر بزرگه اما بدون اين آخر راه نيست

زمانى به حرفم مى رسى كه خداى ناكرده مثل من درد بزرگترى رو با تمام وجود حس كرده باشى و اونم مريضى لاعلاج يكى از عزيزانت باشه

به جاى اين حرفها قوى باش خودتو بيشتر از اينا دوست داشته باش

چه بسا خيلى ها با داشتن بچه آرزوى بودن در شرايط تورو ممكنه داشته باشن

منم الان خيلى تو شرايط سختى هستم

اما اميدمو از دست نمى دم با وجود دوبار انتقال ناموفق 

چون ايمان دارم تو اين راهى كه شروع كردم پايان شيرينى رو تجربه مى كنم

تو هم شك نداشته باش عزيزم باور داشته باش كه تو هم  به زودى زود مادر مى شى 

برات دعا مى كنم كه دلت آروم باشه🙏🏼💕

انا جون هماتوم من بزرگ نیست ؟ تو نت خوندم بزرگ باشه باعث از بین رفتن جنین و زایمان زودرس میشه . چقدر ...

عزیزم مال منم همین حدودا بود....

مال تو یه کم بزرگتره....

برا من دو ماه زمان برد....

نگران نباش فرصت بدی کوچولو کوچولو دفع بشه مشکلساز نمیشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم  دلم آروم شد ب خاطر سونو واژينال و زود بودن ميترسيدم  آنا جان جنين من الان ٤ ه ...

میشه ۲ هفته بعلاوه ۱ روز بعلاوه ۱۷ روز.....

یعنی ۴ هفته و ۵ روز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا جون طبعم سرده زودم سردم میشه یه پتو میندازم رو.

اگه نیاز نداری بنداز.....

من طبعم سرد بود تا سه ماه اول بارداریم کمربند پشم شتر بسته بودم....

آنا جانم ميگم  حالتي كه يهو انگار يه فشاري از سمت بالاي معده يا سينه جمع ميشه و حس خفگي خفيف مي ...

عزیزم فکر کنم این به فشار رو معده و سینت ربط داره.....

انقباض بگیهویی کل شکمت سفت میشه....