2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
آناجان لاله جان آزمایش کاریوتایپ وژنتیکم ر میفرستم براتون .میشه نظرتون ر بدین

ظاهرا خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجان لاله جان آزمایش کاریوتایپ وژنتیکم ر میفرستم براتون .میشه نظرتون ر بدین

عزیزم آز دومت معلومه ژن غلطت خونو داری هم پای وان هم mthfr جهشو داری.....

بعدیم که تی اس هاشت اساسی بالاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم کاریوتایپ و آزمایش شوهرم

کاریوتایپاتون به نظر نرماله.....

سلام انا جون . من امروز رفتم دکتر به خاطر خونریزی سونو کرد . طول سرويکسم گفت 32 و اینکه خوبه و نیاز ...

عزیزم والا من که گفتم هماتوم داری.....

چی بگم.....

پس خیالت بابت خونریزیات میتونه راحت باشه استراحت کن تا دفع یا جذب بشه.....

آناجون رفتیم دکتر عمومی واسه سوهرم ازهای هورمونی و چربی و آنزیم های کبدی نوشت،..با توجه به اینکه 6 ...

والا نمیدونم شرایط آز هورمونی چیه.....

کاش زنگ بزنی به آزمایشگاه بپرسی ببینی میشه الان داد یا نه؟

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم هرروز مطب هستن.هر روز زنگ بزنی برای فردا یا پس فرداش نوبت میده.یا زنگ بزن ...

یعنی اینقدر سرش خلوته؟چه جالب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یه سوال دیگه جواب سی دی مارکرها و کاریوتایپ وژنتیک ر ببرم پیش دکتر روماتولوژی،کفایت میکنه؟

روماتولوژ فکر کنم رو سی دی مارکرات نظر بده.....

برای کسی که تو سیکل میکروئه چی بخوره که کیفیت بالایی از تخمک به دست بیاد؟ 

پروتئین و آب و چهار مغز و کلا چیزای مقوی ولی مناسب طبع......

آنا جون جاى ديگه آزمايش دادم زده ٢/٥ اونى كه بالاش ستاره داره چى هست عزيزم؟ به نظرت نياز به قرص بر ...

عزیزم ستاره داره به بحث انعقادی و پروتئین سی فعال خونت ربط داره اگه اشتباه نکنم و ظاهرا طبق رنج افتاده تو بازه هتروزیگوت.....

یعنی مشکل انعقادیو ظاهرا داری.....

آنا جون جاى ديگه آزمايش دادم زده ٢/٥ اونى كه بالاش ستاره داره چى هست عزيزم؟ به نظرت نياز به قرص بر ...

عزیزم والا دکتر من اعتقاد داره بهتره زیر ۲ باشه حتی اخیرا یه بخشنامه دیده بودم زیر ۱/۵ گفته بود.....

به نظرم با یه دکتر غدد باید مشورت کنی.....

هر روز هستن یعنی؟

فکر کنم در طول هفته بود.....

پنجشنبه نبود فکر کنم....

الانو نمیدونم....

انا جون هماتوم من بزرگ نیست ؟ تو نت خوندم بزرگ باشه باعث از بین رفتن جنین و زایمان زودرس میشه . چقدر ...

مامانی طاها لطف میکنی از علایمی که داشتی و ازتغذیه واستراحتت بگی لطفا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خيلي ممنونم عزيزم  ان شاءالله خدا برات نگهش داره  من انستيتو نويد انتقال داشتم  من ...

مامانی طاها لطف میکنی از علایمی که داشتی و ازتغذیه واستراحتت بگی لطفا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه