2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
@parpar17     آنا جون امروز رفتم دکتر.34 هفته ام تمامه. برام سونوی داپلر نوشت.نگران شدم ...

عزيزم براي منم نوشتن، هم داپلر و هم سه بعدي، جديدا مينويسن، براي بررسي بهتر وصعيت جنين و خونرساني، نگران نباش

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
 انا جون خانمهای عزیز یه سوال داشتم من قبل از انتقال برای گرمی رحمم زیاد گرمی خوردم و نوزدهم دو ...

عزیزم فکرای بد نکن ایشالله خیری تو کارت بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون . من امروز رفتم دکتر به خاطر خونریزی سونو کرد . طول سرويکسم گفت 32 و اینکه خوبه و نیاز ...

عزيزم نگران جفتت نباش، منم جفتم لو لاينگ بود، بعد از آنومالي بالا رفت، كلا ماه پنج به بعد با رشد جنين جفتش هم بالا ميره، انشالا همه چيز برات خوب پيش ميره

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آنا جون من دخترم خیلی بالا میاره همش شیر از دهنش میزنه بیرون . مثه قبل هم شیر نمیخوره . کلا روزا خوا ...

عزیزم احتمالا رفلاکسش تشدید شده....

عزیزم شیرش گفتی چیه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@parpar17     آنا جون امروز رفتم دکتر.34 هفته ام تمامه. برام سونوی داپلر نوشت.نگران شدم ...

عزیزم من اطلاعاتی از این سونو ندارم و فرقشو دقیق نمیدونم اما فکر نکنم جای نگرانی باشه باز لاله جون بیاد بهتر میتونه راهنماییت کنه.....

نوبت دهیش والا اون زمان که روزانه میتونستی وقت بگیری الانو نمیدونم.....

هر روز هستن یعنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من خوابیدنی همش روم پتو میکشم بنظرت گرما ضرر نداشته باشه

اگه نیاز داری چرا بد باشه؟

بزرگراه رسالت بین ۱۶متری اول ودوم جنوبی( اثنی عشری) جنب پل عابر پیاده.ساختمان مهر پلاک۹۹۶ واحد ۴. &n ...

ممنونم عزیزم .خیلی لطف کردی.فقط اطلاع داری هرروز مطب هستن یا نه ؟بعد از چه ساعتی مطب هستن؟نوبت دهیش طولانیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم عزیزم .خیلی لطف کردی.فقط اطلاع داری هرروز مطب هستن یا نه ؟بعد از چه ساعتی مطب هستن؟نوبت دهیش ...

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم هرروز مطب هستن.هر روز زنگ بزنی برای فردا یا پس فرداش نوبت میده.یا زنگ بزن برای تاریخی که میخوای بری نوبت بگیر که خیالت راحت باشه.

عزیزم به منم گفتن امروز برم سونو.شماکجا انتقال دادی .من رویان انتقال دادم.من امروز وقت بهم ندادن فرد ...

خيلي ممنونم عزيزم 

ان شاءالله خدا برات نگهش داره 

من انستيتو نويد انتقال داشتم 

من حالا مشكلم اينه تهران نيستم بندرعباسم 

حالا آز دوم رو انجام بدم ان شاءالله درست بالا بره بعد دوباره تماس ميگيرم 

سر پسرم نگفتن ك برا سونو برم 

دوستانم 

ممنونم خيلي ممنونم از تبريكاتون و دعاي خيرتون 

ان شاءالله از اين به بعد به سلامتي برام بگذره 

حتما حتما براتون دعااا ميكنم 

ان شاءالله خداوند به زودي قسمت تك به تكتون اولاد سالم و صالح كنه آمين 

ببخشيد تك تك ريپلاي نكردم 

گفتم پستا زياد نشه

خيلي خوشحالم ك در كنارتون هستم و دوستايي به خوبي شما دارم 

ان شاءالله دله همتون هميشه شاد باشه ❤️❤️❤️

انا جون هماتوم من بزرگ نیست ؟ تو نت خوندم بزرگ باشه باعث از بین رفتن جنین و زایمان زودرس میشه . چقدر طول می کشه جذب بشه ؟ بهتر نیست خون تخلیه بشه ؟ دکتر دوفاستون نوشته 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
والا من که تازه خونریزیم داشتم و بارها سونوی واژینال شدم.....

ممنونم 

دلم آروم شد ب خاطر سونو واژينال و زود بودن ميترسيدم 

آنا جان جنين من الان ٤ هفته ش ميشه درسته؟

٢ شهريور اول آخرين پريودم بوده 

و ١٤ شهريور انتقال داشتم جنين يك روزه 

اگه نیاز داری چرا بد باشه؟

آنا جانم ميگم  حالتي كه يهو انگار يه فشاري از سمت بالاي معده يا سينه جمع ميشه و حس خفگي خفيف ميده و همون فشار خفيف رو تو سرم هم حس ميكنم دو روزه دارم، اين انقباضه ؟ يا واسه همون فشاريه كه به معده و اينا مياد به نظرت ؟