2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
عزیزم من هر وقت خونریزی یا لک میدیدم قبلش درد داشتم..... کمرم درد میکرد بیشتر.....

سلام انا جون . من امروز رفتم دکتر به خاطر خونریزی سونو کرد . طول سرويکسم گفت 32 و اینکه خوبه و نیاز به استراحت نداري. گفت جفتت لولاينگ هستش و یه هماتوم 15_23 پشت پرده داری و هنوز خون هست . 

به نظرت تا کی طول ميکشه رفع بشه و باید تخلیه بشه یا جذب هم میشه ؟ چرا اولش اینارو تشخیص نمیدن بعد از 5 سونو اینارو میگه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

آناجون

رفتیم دکتر عمومی واسه سوهرم ازهای هورمونی و چربی و آنزیم های کبدی نوشت،..با توجه به اینکه 6 تا سینال تزریق کرده ماه پیش.....و چن تا دونم تاموکسیفن از سه شنبه خورده،

الان میتونه آز بده ..برای آزش مشکلی پیش نمیاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز بقول یکی از بچه ها روز لانه گزینه منه اخه جنین پنج روزه امروزم روز چهارم دردام نسبت به دیروز ب ...

آلله ائله مه سین جیران.....

آلله سنی بالالاریوا ساخلاسین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

یه سوال دیگه

جواب سی دی مارکرها و کاریوتایپ وژنتیک ر ببرم پیش دکتر روماتولوژی،کفایت میکنه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ببخشید دوستان قهوه و نسکافه اینا مانع ساخت تخمک با کیفیت هست؟ من تو سیکل میکرو ام...  و 2 اینک ...

عزیزم کلا بهتره نخوری یا کمترین مصرفو داشته باشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مطبشون کجاست آناجون.نوبت دهیش چطوریه

نزدیک مطب ط ر ا ز یه....

چند تا ساختمون فاصله دارن....

صفحه پنج رو نگاه کنی هست....

مطبشون کجاست آناجون.نوبت دهیش چطوریه

نوبت دهیش والا اون زمان که روزانه میتونستی وقت بگیری الانو نمیدونم.....

سلام انا جان من امروز بودم مرکز بعد سونو زخامت رحم گفتن ۷ونیم تا۸ روز انتقالمم رو گفتن۹مهردوشنبه ...

عزیزم والا به نظرم بهترین کار آرامشه.....

آب خوردن.....

طبق طبع خوردن.....

آنا جون سلام من يه سرى آزمايشهام آماده شد مى شه لطفا برام ببينى؟

اینا خوبن فقط تی اس هاشت برا اقدام برا بارداری یه کوچولو بالاست.....

بهتره زیر ۱/۵-۲ باشه.....

اینا خوبن فقط تی اس هاشت برا اقدام برا بارداری یه کوچولو بالاست..... بهتره زیر ۱/۵-۲ باشه.....

آنا جون جاى ديگه آزمايش دادم زده ٢/٥

اونى كه بالاش ستاره داره چى هست عزيزم؟

به نظرت نياز به قرص براى تى اس اچ دارم؟

Leiden Factor(APCR بالاش ستاره داره يعنى بالاست؟

عزیزم بالا نیست اتفاقا پایینه و پایین بودنش از ۱۲۰ بده.....

هتروزیگوته یعنی یه الل جهش یافته وجود داره....

پس مشکل انعقادیو داری.....

آنا جون شما ایزوپرین رو از چند هفتگی داشتی؟ روزی چند تا داشتید؟ من درد داشتم زنگ زدم مطب دکتر به من ...

عزیزم من دو تارو تقریبا از غربالا داشتم....

الان رسیده به ۴ تا.....

نگران نباش عزیزم من سر دخترمم داشتم.....