2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
دخترا لطفا کمک کنید ببخشید من از چهارشنبه شب اصلا احساس نیاز برای دفع نداشتم همه چیم خوردم ولی اصلا ...

سلام، ان شا الله به سلامتی، شربت لاکسی ژل هر چهار ساعت یکبار، انجیر و گلابی خیلی خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

انا جان من امروز بودم مرکز بعد سونو زخامت رحم گفتن ۷ونیم تا۸

روز انتقالمم رو گفتن۹مهردوشنبه

امپول پرژسترون وقرص استروژن دادن

حالا من تا روز عمل کارخاصی لازمه بکنم 

شبا زیرشکمم روروغن سیاهدونه میمالم ومیبندم 

خدایاشکرت 
سلام اناجون من بعدازاینکه جواب ازمایشم منفی شدداروهاما قطع کردم دو روز بعدش پریودشدم الان ده روزه هم ...

عزیزم منم دقیقا بعد منفی همینجوری بودم.. 

یه سونو برو.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

آنا جون شما ایزوپرین رو از چند هفتگی داشتی؟ روزی چند تا داشتید؟

من درد داشتم زنگ زدم مطب دکتر به من گفته روزی دو تا بخور حالا ضرری نداره من از الان بخوام روزی دو تا بخورم ؟

چهارده هفته هم هستم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزمم آنا جون.. ما که بهش نگفتیم 40 روز به 40 روز دارو بده..خودش اینطوری میکنه.. چکار کنیم خوب .. ...

عزیزم سینال اف باعث بدتر شدنش نیست
فکر نکن علتش اینه
سینال تعداد رو زیاد میکنه در وهله اول بنابراین ممکنه اولش مورفو و دی اف ای و تحرک و اینا کم بشه
بعدا به مرور اینا خوب میشن
بهترین کار زمان دادنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
میفهمم چی میگی ..آره این مدت چون داروش هورمونی بود خیلی استرس داشت .ای کاش اصلا پیشش نرفته بودیم ...

عزیزم خودتون خارجی بخرین چون بیمه ای که نیست
میتونین خودتون ازاد تهیه کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اناجون عزیزم سلام ببخشید یه سوال دیگه باز.... ببخشید ها.. اگه دوستان دیگم میدونن بگن  سیکل لان ...

عزیزم به خاطر تغغیرات هورمونیه
چون الان مقدار هورمونایی که تو بدنتون هست مثل قبل نیست برای همین این درد ها رو دارین

خانما میخوام از تجربه یکی از دوستهام تو نی نی سایت براتون بگم فکر کنم خودش هم تو این تایپیک باشه ولی ...

مگه دکترا بهتون ندادن؟
اولین قدم همراه ازمایش اسپرم ازمایش های هورمونی هم هست !!

دوستان  خدا رو شكر الحمدالله آزمايشم مثبت شد  بتا شد ٤٤٨  تقريبا برا پسرم هم همين ...

عزیزم بازم تبریک انشااله تا هشت ماه دیگه خواهر یا برادر پسرتو بغل بگیری 😍😍

حسابی این روزا واسه ماهم دعا کن

خدایا...شکرت😍