2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست

خانما انا جون و بقیه دخترا کسی بوده روز چهارم ترشحات غلیظ شیری زیادباشه امروز روز چهارمم ترشحاتم زیاده دل دردمم بیشتر شده استراحت میکنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما انا جون و بقیه دخترا کسی بوده روز چهارم ترشحات غلیظ شیری زیادباشه امروز روز چهارمم ترشحاتم زیا ...

بی رنگه درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله انا جون

خوبه که عزیزم.....

نشونه بالا رفتن استروژنه.....

میتونه به خاطر بارداری باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوبه که عزیزم..... نشونه بالا رفتن استروژنه..... میتونه به خاطر بارداری باشه.....

امروز بقول یکی از بچه ها روز لانه گزینه منه اخه جنین پنج روزه امروزم روز چهارم دردام نسبت به دیروز بیشتر شده پیش به سوووووووی مامانی شدن کلی انرژیم بالا رفت خدایا خودت میدونی چه نذرایی کردم خودت صدامو بشنو.....انا الله بالالاریو ساخلاسین باشوا دولانیم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام بچه ها شما شماره دکتر ملک منصور اقصا میشناسین کسی پیشش ای وی اف رفته یاشنیده چ جور دکتری

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

ببخشید دوستان قهوه و نسکافه اینا مانع ساخت تخمک با کیفیت هست؟ من تو سیکل میکرو ام... 

و 2 اینکه چیا بخورم که تخمکای خدب داشته باشم؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
ثمین جون به نظر من حتما همسرتون با دکتر جدید ویزیت بشه و ازمایش اسپرم جدید تو رویان یا ابن سینا بده. ...

مطبشون کجاست ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا ما چون با ا م ی ر ج ن ت ی تجربه داریم ازشم راضی بودیم ایشونو توصیه میکنم.... اما این به این مع ...

مطبشون کجاست آناجون.نوبت دهیش چطوریه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان  خدا رو شكر الحمدالله آزمايشم مثبت شد  بتا شد ٤٤٨  تقريبا برا پسرم هم همين ...

الهی شکر مبارکت باشه عزیزم انشالله همیشه دلت خوش باشه و لبت خندون