2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
عزیزم مبارکت باشه گوارای وجودت..... عزیزم تا سونوی قلب که واژینال هست..... برا من که اینطور بود... ...

ممنونم عزيزم 

پس يعني الان واژينال خطرناك نيست ؟

يكم از اين بابت دلهره گرفتم 

ان شاءالله همه چي تا آخر برام خوب پيش بره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان  خدا رو شكر الحمدالله آزمايشم مثبت شد  بتا شد ٤٤٨  تقريبا برا پسرم هم همين ...

مبارك باشه عزيزم🌸♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

انا جان به من گفتن امروز برم سونوزود نیست؟گفت تا بهت بگیم داروهاتو چطور مصرف کنی.من سریای قبلی هفته۵ میرفتم.البته الانم وارد هفته۵ شدم 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
دوستان  خدا رو شكر الحمدالله آزمايشم مثبت شد  بتا شد ٤٤٨  تقريبا برا پسرم هم همين ...

عزیزم به منم گفتن امروز برم سونو.شماکجا انتقال دادی .من رویان انتقال دادم.من امروز وقت بهم ندادن فردا میتونم برم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

عزیز دلم مبارکت باشه... التماس دعای فراوووون💓💓💓❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

خداروشکر عزیزم

بازم تبریک میگم

انشاالله به سلامتی  و دل خوش بغل بگیری میوه ی دلتو ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام اناجون من بعدازاینکه جواب ازمایشم منفی شدداروهاما قطع کردم دو روز بعدش پریودشدم الان ده روزه همچنان لکه بینی و دردهای پریودی دارم نگرانم نمیدونم چکارکنم؟

😍😍خدایا شکرت

مبارکه گلم😍😍به سلامت بغلش کنی🤗🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

تبریک میگم عزیزم😍😍🌹 انشالله به سلامت این دوران رو طی کنی

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

الهی شکرت خدایا شکر.مبارکت باشه عزیزم انشااللهذبه خوشی و سلامتی بغلش بگیری و عمر با عزت داشته باشه.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ممنونم عزيزم  پس يعني الان واژينال خطرناك نيست ؟ يكم از اين بابت دلهره گرفتم  ان شاءالل ...

والا من که تازه خونریزیم داشتم و بارها سونوی واژینال شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجون من بعدازاینکه جواب ازمایشم منفی شدداروهاما قطع کردم دو روز بعدش پریودشدم الان ده روزه هم ...

عزیزم نگران نباش خیلیا اینطوری بودن.....

به هر حال هورمونتراپی شدی.....

اگه ادامه دار شد با دکترت به مشورتی کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com