2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
عزیزم دقیق نمیدونم اما یه همچین چیزی مبهم یادم میاد وقتی میگه چروکیده یعنی آزاد شده و اینطوری شاید ب ...

وای الهییی شکر خداروشکر مرسی ازت عزیزم.همینم خیلی خوبه که گفتی.ممنونتم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه انا جون غذا هم میخورم در کنارش سوپ سالاد با روغن زیتون.انجیر خیس شده اجیل خام و..

چون دکتر من تاکید داشته باید غذای حجم داشته باشه مثلا غذای نونی خصوصا نون سنگک که بتونه به حد دفع برسه وگرنه یبوست میگیریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ببخشید خیلی سوال میکنم . احساس میکنم موقع خونریزی کمر دردم  بيشتر میشه .میگیره و ول میک ...

عزیزم من هر وقت خونریزی یا لک میدیدم قبلش درد داشتم.....

کمرم درد میکرد بیشتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اونوقت کدوم بهتر هستش ؟

عزیزم قرار نیست اینارو با هم مقایسه کنیم.....

هر دو میتونن موثر باشن.....

بستگس به شرایط بیمار و تحویز دکتر داره....

سلام.بچه ها پنج روز عقب انداختم بی بی چک جوابش درسته؟من زدم منفی بود.

عزیزم بی بی ممکنه تا یه هفته هم جواب نده.....

کاش آز میدادی....

حالا چند روز دیگه صبر کن ایشالله مامانی.....

@تورک_آنا     عزیزم میخاستم بدونم چندروز بعد قرص مارلین پریود میشم؟ بار اول ال دی خوردم ...

عزیزم دقیق نمیتونم اینارو مقایسه کنم اما در کل ۳ الی ده روزه تشریف میاره پری ورپریده.....

سلام خانوما من امروزواسه انتقال جنين فريزرفتم سونوشدم روزچهارم پريودمه.گفتن ضخامت7ميليه گفت زياده بن ...

عزیزم خوب برا روز ۴ زیاده.....

پریودت کم حجم بوده؟

آز بارداری بده به بی بی اعتباری نیست......

سلام خانوما

من ديروز آزمايش روز ١٥ منفي شد

به نظرتون اميدي هست آزمايش روز ١٧ رو هم بدم؟

يعني تا حالا كسي بوده آز دومش مثبت شده باشه؟؟

من از امروز ديگه آمپول نزدم😔

اصلا باورم نميشد گفتم ايندفعه ديگه ميگيره علائمم هم با دفعه هاي قبل فرق داشت.

جنين هام هم هيچينگ بودن.

خيلي دلم گرفته

برام دعا كنين

عزیزم خوب برا روز ۴ زیاده..... پریودت کم حجم بوده؟ آز بارداری بده به بی بی اعتباری نیست......

ن كم نبودطبيعي بودمثل هميشه.بجزبارداري چي ميتونه دليلش باشه اناجون؟خيلي نگرانم امكان داره انتقالم عقب بيفته؟

سلام خانوما من ديروز آزمايش روز ١٥ منفي شد به نظرتون اميدي هست آزمايش روز ١٧ رو هم بدم؟ يعني ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

اما برا اینکه جای اما و اگر نمونه بهتره حتما تکرارش کنی.....

ن كم نبودطبيعي بودمثل هميشه.بجزبارداري چي ميتونه دليلش باشه اناجون؟خيلي نگرانم امكان داره انتقالم عق ...

عزیزم دقیق نمیدونم دلایل دیگش چی میتونه باسه ولی میدونم ضخامت خیلی بالا بره انتقال ندن بهتره.....

احتمالا آز پروژسترون و استرادیول چی دادی که ببینن اونا در چه وضعین؟

چون دکتر من تاکید داشته باید غذای حجم داشته باشه مثلا غذای نونی خصوصا نون سنگک که بتونه به حد دفع بر ...

پس همووووونه من اصلا نون نخوردم.صبح یکم شرایط بهتر شد عزیزززززم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم دقیق نمیدونم دلایل دیگش چی میتونه باسه ولی میدونم ضخامت خیلی بالا بره انتقال ندن بهتره..... ا ...

نميدونم عزيزم.قرص پنتوكسي فيلين وويتامين اي واسپرين اين ماه خوردم اوناتاثيرنداشته بنظرتون فدات شم؟