2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
عزیزم سر دخترم قدامی بود جفتم.... جفت منم فکر کنم مارژینال بود و تا غربال دوم با استراحت نسبی بالا ...

انا جون ببخشید خیلی سوال میکنم . احساس میکنم موقع خونریزی کمر دردم  بيشتر میشه .میگیره و ول میکنه . شما هم اینجور بودی ؟ طبیعیه ؟ یعنی به خاطر فشار خونریزی اینطور میشم ؟ میترسم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم.عزاداریهاتون قبول باشه❤

ایشالا به آبروی امام حسین ههمون حاجت روا بشیم و مامان های گلمون صحیح و سلامت نی نی های گلشون رو بغل بگیرن.

دعا گوی همتون بودم🍃💙🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزیزم فرق داره..... پی آر پی رو خون خودت یه کارایی میکنن و دوباره به رحمت تزریق میکنن اما جی سی ...

اونوقت کدوم بهتر هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام.بچه ها پنج روز عقب انداختم بی بی چک جوابش درسته؟من زدم منفی بود.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

@تورک_آنا    

عزیزم میخاستم بدونم چندروز بعد قرص مارلین پریود میشم؟

بار اول ال دی خوردم و بعد ۴روز پریود شدم.

بار دوم اچ دی خوردم و بعد ۶روز پریود شدم.

این بار سومه که مارلین خوردم.

سه شنبه شب دونه آخرش رو خوردم.

دوستای گلم دعا کنید کیست ها آب شده باشن ..💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

عزیزم بنظرم دوروز دیگه صبر کن اگه پریود نشدی آزمایش بده.💙

ایشالاکه مثبته.🍃🍀

سلام 

والا من زدم سه نمونه بيبي چك همه مثبت شد 

الانم رفتم آزمايش دادم 

توكل بر خدا 

ديدم كسايي ك بيبي زدن مثبت بوده و آز منفي يا برعكس 

اگه ميتوني يه آز بده 

اگر سابقه نداشتي تاخيرر برات پيش بياد 

ان شاالله خيره 

دوستان التماس دعااا دارم خيلي 🌹🌹

عزیزم بنظرم دوروز دیگه صبر کن اگه پریود نشدی آزمایش بده.💙 ایشالاکه مثبته.🍃🍀

چشم مرسی عزیزم.ان شاالله

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام  والا من زدم سه نمونه بيبي چك همه مثبت شد  الانم رفتم آزمايش دادم  توكل بر خد ...

مامان طاها جونم من تو این شهر غریبم بلد نیستم تنها برم آزمایش بدم باید با شوهرم برم ولی خجالت میکشم بهش بگم امیدوار بشه و بعد شرمنده اش بشم.گناه داره.

تو برام دعا كن  حتما ميام ميگم  ان شاءالله 😍😍

عزيزززززم

ما كه محتاج دعاي شما مامانا هستيم

شماها كه خدا طعم مادر شدن بهتون چشونده

اميدوارم لايق باشم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيزززززم ما كه محتاج دعاي شما مامانا هستيم شماها كه خدا طعم مادر شدن بهتون چشونده اميدوارم لايق ...

فدات بشم 

من هميشه دعاگوتون هستم ان شاءالله خدا لايق بدونه و دعامون رو قبول كنه الهي آمين ❤️