2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
دخترا لطفا کمک کنید ببخشید من از چهارشنبه شب اصلا احساس نیاز برای دفع نداشتم همه چیم خوردم ولی اصلا ...

عزیزم تا میتونی آلو و برگه زرد آلو بخور، دکتر منم بهم توصیه کرده بود، خیلی خوبه شکمت سریع کار میکنه 

خدایا معجزه کن برام 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شیشه شیر استفاده نمیکنی؟ گفتم اگه استفاده میکنی بریز تو یه کم آب بهش بده.... چون فکر کنم گفت ...

اره بهش شیر خشک میدم . اونسری به دکتر گفتم دارو نمیخوره دایمیتیکون رو تو شیرش میریزم . ویتامین رو هم میشه تو شیر خشک بریزم بهش بدم؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام آنا جون خوبی ... انشاالله این روزای باقیمانده هم به خیر و خوشی برات بگذره ...نی نیت سالم بیاد ...

عزیزم فدات بشم.....

من آرزوم اینه تا عمر دارم بتونم در خدمتتون باشم.....

دخترم که باهام همراهی کرده، با اومدن پسرم مطمئنا زمانم محدودتر میشه اما ایشالله با پسرمم بتونم لیافت همراهیو داشته باشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم آمپول جی اس اف ک قبل انتقال تزریق میکنن همون پی ار پی هستش ؟؟

نه عزیزم فرق داره.....

پی آر پی رو خون خودت یه کارایی میکنن و دوباره به رحمت تزریق میکنن اما جی سی اس اف یه داروی تزریقیه آمادست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جونم میشه عوارض آمپول واریوپپتیل بگی؟واینکه بعد از چندقت عوارض خودش نشون میده؟ فکر کنم تاخییر پ ...

عزیزم مگه نمیگی دو پریود از تزریق واریوپیتیل گذشته؟

یا این سیکلتم داشتی؟

البته بگم گرمیجان زیاد خوردم همچنین داروی عطاری؟یعنی اینا اثرش از بدنم پاک نکرده هنوز؟

عزیزم خوب واریوپیتیل یه داروی هورمونیه مثل دکاپیتیل، زولادکس و ال دی و......

سیستم باروریتو یه استراحتی بهش میده.....

عزیزم موقع فرود حالم بد میشه ویه ترسی به جونم میفته .. ولی خوبیش اینه که یه ساعته میرسی  تا ب ...

عزیزم پس اختلاف فشار روت تاثیر میذاره به نظرم شاید با ماشین خودتون برین بهتر باشه بازم با دکترت مشورت کن.....

در ضمن ۳۳روز از تزریق.آمپول واریوپپتیل گذشته.و تو این مدت سر وقت پریود شدم .ولی حالا عقب انداختم

خوب پس بعدش پریود شدی دیگه.....

عزیزم انقدر به خودت استرس نده امروز برو یه آز بده ایشالله خوش خبری.....

دخترا لطفا کمک کنید ببخشید من از چهارشنبه شب اصلا احساس نیاز برای دفع نداشتم همه چیم خوردم ولی اصلا ...

عزیزم غذا چی میخوری؟

پر حجم میخوری؟

فقط سوپ و آش و غذای سبک که نمیخوری؟

انا جونم بخدا داروم دیوونه میشم از فکر کیست داشتن وابم نمیبره عصبی شدم. بنظرت منکه تخمک زیادی نداشت ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما یه همچین چیزی مبهم یادم میاد وقتی میگه چروکیده یعنی آزاد شده و اینطوری شاید بشه گفت پس دیگه نمیتونه کیست بشه.....

اره بهش شیر خشک میدم . اونسری به دکتر گفتم دارو نمیخوره دایمیتیکون رو تو شیرش میریزم . ویتامین رو هم ...

خوب پس ویتامین آد رو هم بریز تو یه کم آب جوش خنک شده بهش بده....

تو شیشه شیر بده.....

عزیزم غذا چی میخوری؟ پر حجم میخوری؟ فقط سوپ و آش و غذای سبک که نمیخوری؟

نه انا جون غذا هم میخورم در کنارش سوپ سالاد با روغن زیتون.انجیر خیس شده اجیل خام و..

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اي جان مباركه عزيزم طبيعيه اين دردا منم كمر دردو پهلو درد دارم هنوز اوايلش كه شديدتر بودم من دوروز ...

عزیزم بار دومم هر روز یدونه انوکسا دور ناف.طدونه امپول پروژسترون.

سه عدد استرادیول دو میلی

یک عدد فولیک اسید

شما چی مصرف میکنید و بار چندین.ایشا اول شما مثبت میشی بعد من.

ضمنا جنینام چهار تا پنج روزه بودن.نهم ازمایش میدی؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه