2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
در ضمن ۳۳روز از تزریق.آمپول واریوپپتیل گذشته.و تو این مدت سر وقت پریود شدم .ولی حالا عقب انداختم

عزیزم چرا بیبی چک نمیزنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم چرا بیبی چک نمیزنی؟

یه جورایی ناامید شدم برا همین گفتم چه فایده که بزنم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست جونیا کسی اینجا با من همزمان نیست انتقالش من صبح تاسوعا بود انتقالم.از امروز صبح درد پریودی دارم اما نه نگران شدم نه استرس واقعا هیچی توجه نمیکنم به پهلو هام انگار از داخل میخ میزنن.این سری خیلی ارومم سپردم به سید شهدا خودش واسطه گریمو بکنه.به حق این ماه اگه نتیجه بگیرم پدرشوهرمو اربعین میفرستم کربلا چون خیلی ارزوشو داره.اگه کسی بود که تاسوعا یا عاشورا انتقال داده بهم بگه.فدددداتووون

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

دوست جونیا کسی اینجا با من همزمان نیست انتقالش من صبح تاسوعا بود انتقالم.از امروز صبح درد پریودی دارم اما نه نگران شدم نه استرس واقعا هیچی توجه نمیکنم به پهلو هام انگار از داخل میخ میزنن.این سری خیلی ارومم سپردم به سید شهدا خودش واسطه گریمو بکنه.به حق این ماه اگه نتیجه بگیرم پدرشوهرمو اربعین میفرستم کربلا چون خیلی ارزوشو داره.اگه کسی بود که تاسوعا یا عاشورا انتقال داده بهم بگه.فدددداتووون

عزیزم موقع فرود حالم بد میشه ویه ترسی به جونم میفته .. ولی خوبیش اینه که یه ساعته میرسی  تا ب ...

اگه استرس بهت وارد بشه ك فايده نداره 

چون استرس سمه 

ان شاءالله با هر چي مياي خدا پشت و پناهت باشه

مبارکت باشه خواهری انشالله همیشه دلت شاد بشه

فدات بشم عزيزم 

ممنونم الهي آمين 

ان شاءالله خيلي زود خدا قسمت شما كنه

ك هر چقدر بگم سختي كشيدي كمه 

و هر چي بگم دركت ميكنم نميتونم 

واقعا سختي

ان شاءالله هر چي زودتر خدا برات جبران كنه تا اين خاطرات تلخت همه فراموش بشه آمين ❤️ 

اتفاقا هر وقت اينجا برا دوستان دعا كردم خواستم اسمت رو ب تنهايي بنويسم اما گفتم جمعي دعا كنم بهتره 

شايد يكي ناراحت شه ك مستقيم براي يه شخص دعا ميكنم 

چون همه دردشون يكي هست 

اما شما واقعا تو ذهنم مونديد

درست روزي ك گفتين همه چي تموم شد من سونو داشتم 

خيلي ناراحت شدم و از صميم قلب برات دعا كردم 

خدا پشت و پناهت باشه خواهر ❤️

دخترا لطفا کمک کنید ببخشید من از چهارشنبه شب اصلا احساس نیاز برای دفع نداشتم همه چیم خوردم ولی اصلا لازم نبوده بروم دستشویی فقط تکرر ادرار دارم میرم منتهی روده هام کار نکرده اذیتم نشدم میترسم یبوست شم خیلی زیادم اب میخورم.لطفا بگین چیکار کنم

عزیزم موقع فرود حالم بد میشه ویه ترسی به جونم میفته .. ولی خوبیش اینه که یه ساعته میرسی  تا ب ...

فکر میکنم اگه زمینی میخوای بیای باید هر یه ساعت نگه داری پیاده بشی یه کم راه بری تا خون تو پاهات لخته نشه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

خانما میخوام از تجربه یکی از دوستهام تو نی نی سایت براتون بگم فکر کنم خودش هم تو این تایپیک باشه ولی برای تاکید بیشتر من باز مینویسم 

تحرک گرید آ شوهرش چهار درصد بوده و تحرک بی اسپرم هشت درصد بوده و شوهرش مدت زیادی ویتامین خورده ولی خیلی تاثیر نداشته تا ازمایش هورمونی میده و متوجه میشه شوهرش پرولاکتین کمی بالاست دکتر بهش دارو میده و وقتی پرولاکتینش نرمال شد تحرک شوهزش هم نرمال میشه و الان به لطف خدا بارداره 

من اینو امروز فهمیدم خانما تو رو خداااااااا حتما همراه با ازمایش اسپرم ازمایش های هورمونی هم شوهرهامون بدن

انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

اي جان مباركت باشه شايد دو قلوعه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم والا برا کیست من خوددرمانیو نو سیکل توصیه نمیکنم ایشالله که رفع شده..... برا دارو هم احتمالا ...

انا جونم بخدا داروم دیوونه میشم از فکر کیست داشتن وابم نمیبره عصبی شدم.

بنظرت منکه تخمک زیادی نداشتم (8تا)هم احتمال کیست دارم؟

فقط یادمه روز12 سیکلم یه فولی 19 داشتم که روز 14 دکتر گفت یه چیز چروکیده میبینم که احتمالا همون فولی 19 بوده.امکان داره همون کیست شده باشه یااینکه با پریود شدنم ازبین رفته؟

میخوام یه روزنه هرچند کوچیک پیدا کنم که استفادهداز امپولا صرفا منجر به کیست نمیشه.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
دخترا لطفا کمک کنید ببخشید من از چهارشنبه شب اصلا احساس نیاز برای دفع نداشتم همه چیم خوردم ولی اصلا ...

اره ديگه يبوست گرفتي كه شكمت كار نميكنه

انجير خيلي خوبه يا الو خورشتي

روغن زيتونم خوبه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
دوست جونیا کسی اینجا با من همزمان نیست انتقالش من صبح تاسوعا بود انتقالم.از امروز صبح درد پریودی دار ...

اي جان مباركه

عزيزم طبيعيه اين دردا منم كمر دردو پهلو درد دارم هنوز اوايلش كه شديدتر بودم من دوروز قبل شما انتقالم بود

ولي يبوست اصلا واست خوب نيستا

دارو چي مصرف ميكني؟