2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
عزیز دلم . آره سخته واقعا . خداروشکر نتیجه زحمتتو دیدی. جالبه منم دقیقا همینم .همش دراز کشم لک و خون ...

عزیزم خوب به جفتت ربط داره قدامی بود یا خلفی.....

خلفی باشه زودتر حرکتشو حس میکنی.....

من سر دخترم دیر حسش کردم بالای ۲۰ بود.....

اما پسرمو فکر کنم ۱۶ زودتر حس کردمش.....

در کل باید + فکر کنی چون تنها کاریه ازت بر میاد.....

والا من برا جفت پایین خونریزی نداشتم چون بعد رفع هماتوم (از غربال اول به بعد) دیگه لک ندیدم.....

اما خوب دیدم بعضیا برا جفت پایینم لک دیدن.....

شما میومم دارین اگه اشتباه نکنم.....

خلاصه خیلی فکرتو درگیر نکن و دیفالت ذهنت این باشه که لک یا خونریزی برا تو یه چیز طبیعیه و نباید با دیدنش هول کنی.....

حتی یکی از دوستام که اخیرا زایمان کرد و فیبروم داشت تا یکی دو ماه قبل زایمانم خونریزی  لک داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  مامانی طاها مبارک باشه عزیزم..ان شالله یه بتای توپ در انتظارت باشه .. عزیزم شما ...

عزیزم فکر کنم نیست دیگه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه كسايي كه تهوع داشتن ويهويي قطع شده گفتن جنينشون رشدش متوقف شده من همش منتظر روزاييم كه نوبت دكت ...

نه عزیزم اصلا این مدلی فکر نکن....

آنا جون من خونریزی هم داشتم با بیرون زدگی و زخم داخلی وضعیتم افتضاح بود با اینکه هرگز یبوستم نداشتم ...

عزیزم منم دو بار زدم بهترم دیگه فعلا نمیزنم لازم بود دوباره میزنم.....

بچه ها 😢😢😢😢😢😢  شوهرم دی اف آی بدتر شده ..من چه خاکی بریزم سرم... Sdfaاش از 35 شده 43 .. ...

عزیزم گفتم که برا دی اف آی بیشترین تاثیر رو اصلاح رژیم غذایی و سبک زندگی و خنکیه که اثر داره.....

فکر کنم شما رو این موارد خیلی زوم نداشتین.....

عجله هم نکن و هواهشا به خودتون استرس ندین.....

دو ماه این ور و اون ور شروع کردن انقدر بد نیست که تو این مدت کوتاه کلی استرس کشیدین.....

آنا گلی میگم نکنه کیست گرفتم.یا خدا .همیجور یهو به ذهنم رسید.نگران شدم

عزیزم چرا اون وری فکر میکنی؟

همیشه اول به چیزای خوب فکر کن مگه اینکه خلافش ثابت بشه....

انا جون ودوستان عزیز بنظرتون برا برگشت به شهرمون ماشین شخصی بهتره یا هواپیما ؟ خیلی دودلم ..باهواپ ...

والا دکترمون معمولا روزای اول پرواز رو توصیه نمیکنه اما میبینی دوستان پرواز کردن و +م شدن.....

سابقت تو پرواز چطوره در کل؟

عزیزم گفتم که برا دی اف آی بیشترین تاثیر رو اصلاح رژیم غذایی و سبک زندگی و خنکیه که اثر داره..... ف ...

عزیزمم آنا جون.. ما که بهش نگفتیم 40 روز به 40 روز دارو بده..خودش اینطوری میکنه..

چکار کنیم خوب ..

تو این مدت همه ی اون خنکیو رژیمو ..حتی تخلیه یه روز درمیون که حنتی به یکی از بچه ها گفته بود.

انجام دادیم 

من عجله ای ندارم...میگم چرا داروهای ریسکی میده ..اصلا هیچی نمیداد بهتر بود

اینا وقتی میبینن یکی با یه دارو تو یه مورد خوب شده ..واسه همه اونو تجویز میکنن

والا دکترمون معمولا روزای اول پرواز رو توصیه نمیکنه اما میبینی دوستان پرواز کردن و +م شدن..... سابق ...

بار اول بعد سه روز برگشتم ومنفی 

بار دوم بعد از پنج روز وحاملگی نابجا 

این بار میخوام بعد از ده روز برگردم شهرمون ... 

همسرم میگه با ماشین شخصی برگردیم..

عزیزم خوب به جفتت ربط داره قدامی بود یا خلفی..... خلفی باشه زودتر حرکتشو حس میکنی..... من سر دخترم ...

انا جون تو رو خدا کمک کن از صبح ساعت شش بازوی چپم از کتف تا نوک انگشتای دستم به طرز عجیبی درد داره نمیدونم بخاطر جی اس اف هست که چهارشنبه زدم قبل انتقال یا شاید شب تا صبح زیرم مونده تو خواب عضله هاش اونقد درد میکنه که همش گریه میکنم پماد اثری نداره میترسم ژلوفن بخورم ضرر کنه روز سه انتقالم و خیلی خفیف دردای پریودی دارم نه شهریور روز اولین پریودم بود و ۲۸ام انتقالم.برم دکتر یا مسکن میشه خورد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزمم آنا جون.. ما که بهش نگفتیم 40 روز به 40 روز دارو بده..خودش اینطوری میکنه.. چکار کنیم خوب .. ...

منظورم اینه تو این مدت تنها چیزی که بهش خیلی فکر میکردی این بود که اگه شرایط بدتر بشه چی؟

عزیزم به نظرم یه مدت برا اینکه استرسم نداشته باشین به تغذیه برسین.....

یه سری نکات اصولیو رعایت کنین.....

چربی چی داره؟

ال کارنتین داده؟

پیش امیر ج ن ت ی هم یه ویزیت بشه ایشالله که بهترینا براتوت اتفاق بیفته.....

بار اول بعد سه روز برگشتم ومنفی  بار دوم بعد از پنج روز وحاملگی نابجا  این بار میخوام ...

به نظرم با ماشین برگردین.....

اینجا جا برا موندن اگه دارین بمون سر فرصت با ماشین خودتون برگردین.....

انا جون تو رو خدا کمک کن از صبح ساعت شش بازوی چپم از کتف تا نوک انگشتای دستم به طرز عجیبی درد داره ن ...

عزیزم مسکن نخور چون تنها مسکنی که میتونی بخوری استاگینوفن سادست.....

اونم خودت میدونی اثر نداره.....

والا این دردی که توصیفش کردی من داشتم از چند ساعت بعد جی سی اس اف اما برا شما گذشته.....

منم از شدت درد به خودم میپیچیدم حتی نوک انگشتامم درد میکرد.....

حتی اون زمان من دو تا استامینوفن ۵۰۰ خوردم اما حتی یه ذره هم دردم کم نشد برا این میگن نخور.....

پمادم نزن عزیزم.....

ژلوفنم نمیتونی استفاده کنی.....

تنها راهش اینه تحمل کنی.....

به این فکر کن ایشالله قراره بعد این درد سند مادر شدنت امضا بخوره.....

منظورم اینه تو این مدت تنها چیزی که بهش خیلی فکر میکردی این بود که اگه شرایط بدتر بشه چی؟ عزیزم به ...

میفهمم چی میگی ..آره این مدت چون داروش هورمونی بود خیلی استرس داشت .ای کاش اصلا پیشش نرفته بودیم

الان آزاشو نگاه کردم فقط تیرویید بود و آزمایش خون و ایدر هپایتیت

آز چربی نداده...میشه بگی چیا رو باید بده...به جنتی بگم مینویسع.؟

ال کارنتین هم ایرانیشو داده اقای دکتر