2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
چاره ای نیست عزیزم به از دست دادن تخمدانات و خطر انداختن جونت نمیارزه..... چون قشنگ یادمه یکیو آورد ...

ای وای 

باشه عزیزم پس ریسک نمیکنم 

ممنون که هستی آناجان 

خداجونم شکرت       
عزیزم مبارکه 😍😍😍عزیزم من فکر کنم به لطف خدا دوقلو باردارید وهردو دارن خوب لانه گرینی می کنند که ب ...

فدات شم😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا شیاف و یه آمپول . قرص دوفاستون هم هر 8 ساعت .من میگم پشت جفت انقدر خون هست که اینجور زیاد میاد ...

عزیزم والا من که خونریزی داشتم حجمش زیاد بود ولی دو سه روزه با افزایش دو تا شیاف پروژسترون و قطع انوکسوپارین تبدیل به لک شد ولی خوب همین لک و دفعه لخته های کوچیک دو ماه طول کشید.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

عزیزم دیدی گفتم مامانی؟

تو گفتی خونریزی و پریودیو....

عزیزم بتات بد نیست فقط دو روز دیگه تکرار کن حتما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

برا جنین پنج روزه و روز ۱۵ بتای خوبیه احتمالا دوتان.....

مبارکت باشه عزیزم.....

يه سوال  اينكه ميگن اگه خداي نكرده  خارج از رحمي باشه تست نشون نميده درسته ؟؟ يعني ت ...

نه عزیزم ربطی نداره هر دو + میشه فقط رشدش معمولا نامعقول میشه و منظم نیست....

برا جنین پنج روزه و روز ۱۵ بتای خوبیه احتمالا دوتان..... مبارکت باشه عزیزم.....

قربونت برم.😍😍بارها گفتم خوب که هستی.تو قوت قلبی.اخه اطلاعاتتم عالیه.شنبه میرم.باورم نمیشه.بعد ۳تامنفی.خدایاشکرت.بچه ها ازته دل واسه همتون دعامیکنم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
قربونت برم.😍😍بارها گفتم خوب که هستی.تو قوت قلبی.اخه اطلاعاتتم عالیه.شنبه میرم.باورم نمیشه.بعد ۳تام ...

ستاره خانوم تبریک میگم عزیزم.صبح ک گفتی پریودشدم کلی ناراحت شدم برات.ببین خداچقد بزرگه قربونش برم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت برم.😍😍بارها گفتم خوب که هستی.تو قوت قلبی.اخه اطلاعاتتم عالیه.شنبه میرم.باورم نمیشه.بعد ۳تام ...

مباركت باشه عزيزم

روزي همه منتظران

الهي امين

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

دوستای گلم پس اصلا بی بی منفیو خونریزی ناامیدتون نکنه.فقطباید از بتا بدین تا مثبت ومنفی بودن رو تشخیص داد 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پرپر جون والا من نتونستم اپلیکاتورو داخل کنم جونم داشت بالا میومد..... فقط تونستم یه کوچولو اطرافش ...

آنا جون انشالله که زودتر خوب بشی عزیرم. من پماد انتی هموروئید واس شقاق استفاده میکنم دکتر جراحی عمومی بهم گفت ب هیچ وجه از اپلیکاتور استفاده نکن.فقط ببخشید انگششتو تمیزبشور وبا انگشت چرب کن، گفتم شاید تجربه من ب دردتون بخوره

دوستای گلم پس اصلا بی بی منفیو خونریزی ناامیدتون نکنه.فقطباید از بتا بدین تا مثبت ومنفی بودن رو تشخی ...

من هزار بار به تک تک دوستان گفتم تا وقتی آز ندادین ناامید نشین.....

اینم یه نمونه زنده.....

چاره ای نیست عزیزم به از دست دادن تخمدانات و خطر انداختن جونت نمیارزه..... چون قشنگ یادمه یکیو آورد ...

انا جون من امروز 26روز از پانکچرم میگذره ،تا قبل پریود خیلی مواظب بودم واصلا کار نکردم ک بهم.فشارنیاد ولی بعد ازپریود دیگه روال عادی زندگی رو شروع کردم یک روزم ورزش کردم ک یکم تخمدونام دردگرفت دیگه گذاشتم کنار؛. کلا تخمدونام ی خرده احساس ناراحتی داره و گاهی تیرمیکشه.حالا نگرانم ورزش کردم و ازپله بالاپاین رفتم نکنه تخمدونام مشکل پیداکره باشه  

آنا جون انشالله که زودتر خوب بشی عزیرم. من پماد انتی هموروئید واس شقاق استفاده میکنم دکتر جراحی عموم ...

عزیزم روم نشد بگم اما منم نهایتا همینکارو کردم چون اصلا نتونستم از اپلیکاتور استفاده کنم.....

ناخنمم دقت کردم اصلا بلند نبود که زخم کنه خوب شستم.....

ضمنا وقتی میاد بیرون میرم با آب گرم خودمو میشورم و آروم با انگشتم هدایت میکنم بره تو.....

چون بیرون که میاد نمیدونم خشک میشه چی میشه جونم بالا میاد حتی نمیتونم راه برم.....

از ظهر یکی دو بار اینکارو کردم و پمادم یه بار زدم یه بارم قبل خواب میزنم ایشالله دیگه از فردا لازم نشه.....

آنا جون انشالله که زودتر خوب بشی عزیرم. من پماد انتی هموروئید واس شقاق استفاده میکنم دکتر جراحی عموم ...

مننون عزیزم.....

عزیزم روم نشد بگم اما منم نهایتا همینکارو کردم چون اصلا نتونستم از اپلیکاتور استفاده کنم.....

ناخنمم دقت کردم اصلا بلند نبود که زخم کنه خوب شستم.....

ضمنا وقتی میاد بیرون میرم با آب گرم خودمو میشورم و آروم با انگشتم هدایت میکنم بره تو.....

چون بیرون که میاد نمیدونم خشک میشه چی میشه جونم بالا میاد حتی نمیتونم راه برم.....

از ظهر یکی دو بار اینکارو کردم و پمادم یه بار زدم یه بارم قبل خواب میزنم ایشالله دیگه از فردا لازم نشه.....