2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048184 بازدید | 684647 پست

پرپر جون ممنون عزیزم.....

سیوش کنم بگم همسرم بره واسم پیدا کنه.....

تعطیل شدم اساسی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ستاره جونم در چه حالي ؟؟؟ كي سونو ميدي ؟ من خدارو شكر خوبم دارم ميگذرونم الان اين هموروييد جديده ولي ...

به سلامتی عزیزم.من هم بد نیستم.دیگه از ترسم هر چی حرکتش کم میشه یا یه کم نی نی خودش را سفت میکنه میرم بیمارستان و nstمی دم. دیگه همه لیبر منو میشناسن و کلافشون کردم. هفته دیگه نوبت دکتر دارم.حتما همون موقع سونو مینویسه. میگم سونوی حالا واسه چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم..... سیوش کنم بگم همسرم بره واسم پیدا کنه..... تعطیل شدم اساسی....

ميدونم عزيزم چي ميگي، فقط اينكه روزي سه بارو كه زدم بهتر شدم، يه دونه اش هم كمه دو سه تا بخريد كه مرتب بزني عزيزم

به سلامتی عزیزم.من هم بد نیستم.دیگه از ترسم هر چی حرکتش کم میشه یا یه کم نی نی خودش را سفت میکنه میر ...

عزيزم... چيزي نمونده به خوشي و سلامتي ميگذره ان شاءالله. اينم همون سونوي كنترل رشد و وضعيته، وزن و حالت بچه و رشدش رو ببينن چطوريه. تاريخ زايمان به شما دادن ؟

عزيزم... چيزي نمونده به خوشي و سلامتي ميگذره ان شاءالله. اينم همون سونوي كنترل رشد و وضعيته، وزن و ح ...

طبیعی را که 10 آبان زده.اما من سزارین میکنم. فکر کنم آخرای مهر بشه.هنوز تاریخ دقیق نداده

طبیعی را که 10 آبان زده.اما من سزارین میکنم. فکر کنم آخرای مهر بشه.هنوز تاریخ دقیق نداده

تيكرمون كه تقريبا با همه، چقد تاريخ طبيعيمون فرق داره؟ يا تيكرت رو حسابه سزارين تنظيمه؟ 

ان شاءالله بهترين پاييز زندگيمونو تجربه ميكنيم به لطف خدا و دعاي دوستاي مهربونمون

تيكرمون كه تقريبا با همه، چقد تاريخ طبيعيمون فرق داره؟ يا تيكرت رو حسابه سزارين تنظيمه؟  ان شا ...

تیکرم برای سزارینه.😆😆 نکنه شما طبیعیه؟؟پس اگه اینطوریه که اگه سزارین باشی خیلی کم مونده

تيكرمون كه تقريبا با همه، چقد تاريخ طبيعيمون فرق داره؟ يا تيكرت رو حسابه سزارين تنظيمه؟  ان شا ...

ان شاءالله. من اول منتظر دیدن روی ماهه گل دخترم هستم. و بعد هم بتونم برای اولین بار برم سر مزار مادرم😢

تیکرم برای سزارینه.😆😆 نکنه شما طبیعیه؟؟پس اگه اینطوریه که اگه سزارین باشی خیلی کم مونده

خب به سلامتي عزيزم،واسه من بين سه تا چهار هفته ان شاءالله... تاريخ دقيق رو نزده هنوز. 

به سلامتی عزیزم.من هم بد نیستم.دیگه از ترسم هر چی حرکتش کم میشه یا یه کم نی نی خودش را سفت میکنه میر ...

ستاره جان انشالله به سلامتي زايمان راحتي داشته باشي، ببخشيد ميپرسم، گير دادم اينجا به همه ي دوستان از همه همش ميپرسم كه تحرك و مورفو همسرتون چه طور بود، گير سه پيچ دادم به اين قضيه انصافاً، ميدونين كه آدم چه حالي داره خودتون درد اشنايين، حالا اگه قبلا هم ازتون همينو سوال كردم و تكراريه ببخشيد،،يادم رفته ولي دوس دارم بدونم

...
ان شاءالله. من اول منتظر دیدن روی ماهه گل دخترم هستم. و بعد هم بتونم برای اولین بار برم سر مزار مادر ...

عزيزدلم... ميدونم چي ميگي خيلي به فكرتم به خدا، دعاي خير مادرت پشت و پناه خودت و دختر گلته هميشه. ان شاءالله به سلامتي بغل ميگيريش و مامان عزيزتم از اون بالا با ديدن شادي شما در آرامشه ان شاءالله

برا ما زایده بیرون زده..... برا من که یه قلمبه یهویی از دیروز بیرون زده اصلا نه میتونم درست راه برم ...

😅😅

من همش فكر ميكردم اين قضيه براي كسايي هست كه زايمان طبيعي ميكنن

ستاره جان انشالله به سلامتي زايمان راحتي داشته باشي، ببخشيد ميپرسم، گير دادم اينجا به همه ي دوستان ا ...

تحرکش را دقیق یادم نیست.اما یادمه تحرک سریعش صفر بود. مورفو هم 3 درصد بود. خواهش میکنم خانمی 

سونوی آخر برا تخمین زمان زایمانه و وزن گیری و.....

منم ۳۴ هفته انجام دادم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا کار اصلا نمیکنم فقط هر از گاهی تو خونه راه میرم.همین..ولی یهو تار میبینم غش میکنم .تا الان دوبا ...

غذا نميخوري اصلا؟

من الان از هيچ غذايي خوشم نمياد ولي بزور ميخورم انگار دارم دارو ميخورم😷 ب خدا نميدوني حامد چه غذاهايي واسم ميگيره مياره اينجا ولي اصلا با هيچي حال نميكنم🤧

غذاهاي پر انرژي و مغذي بخور

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم