2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048140 بازدید | 684645 پست
انا جان من تو اين مدت حالت تهوع داشتم ولي ( ببخشيد) هيچ وقت بالا نياورده بودم كه امروز اوردن☹️همه مي ...

عزیزم بعضیا تا آخرش تهوع دارن....

نگران نکن خودتو....

استراحتتو بیشتر کن.....

ایشالله رفع میشه.....

اگه دیدی بازم اذیتی ببین دکترت برا تهوعت دارو میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم هر فریزی بلاست نیست....

👌🏽👌🏽👌🏽

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من بودم، خونريزي نداشت فقط درد و سوزش و اينا... پماد انتي هموروييد روزي سه بار ميزنم خييييلي ب ...

پر پر جون درد مقعد طبيعيه يعني تو بارداري؟؟!!

من از چند وقت پيش دچارش شدم ولي روم نشد يه دكترم بگم😶گفتم حتما بخاطر يبوستمه

پیچک جون عزیزم برا شمام بیرون زدگی پیدا کرده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اولا من نگفتم به مشکل ایمنی ربط داره گفتم یه بار یکی از دوستان گفت دکترش گفته کش و قوس دادن مم ...

اناجون منظورتون همون حالتيه كه آدم وقتي از خواب بيدار ميشه همش دلش ميخواد خودشو كش بده راحت شه؟

...
ماهرخ خاك بر سرم غش چرا😦 چت شده بود تو استراحتت در چه حده

سارا کار اصلا نمیکنم فقط هر از گاهی تو خونه راه میرم.همین..ولی یهو تار میبینم غش میکنم .تا الان دوبار

غشی شدم رفت

شوهرم میگه بخاطر غذا نمیخوریه😐😐

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

پیچک جون عزیزم برا شمام بیرون زدگی پیدا کرده؟

نه ، براي من انگار كه گرفته باشه از يه سمت اونجوريه، يكم زياد ميشه نشستن بلند شدن واسم سخت ميشه

عزيزم حتما به دكترت بگو، اول يه نگاه كن ببين بيرون نزده، چون كلا انگار پيش مياد زياد ولي خب هرچي بري جلوتر بدتر ميشه، اصلا نذار يبوست بگيري و اينكه از حالا پيگيري كن كه خداي نكرده شديدتر نشه و اذيت نشي يا خونريزي نكنه، نهايتا بهتون پماد ميده دكتر

اناجون منظورتون همون حالتيه كه آدم وقتي از خواب بيدار ميشه همش دلش ميخواد خودشو كش بده راحت شه؟

آره یه چیزی تو اون مایه ها.....

بعضیا ظاهرا تو حالت عادیم اینطوری میشن....

صحبت در مورد این کش و قوسه اما خوب نظر قطعی در موردش نیست.....

سلام پرپرجون.خوبی؟نی نی خوبه؟روزها چطور پیش میره؟واسه من که کش میان روزها

ستاره جونم در چه حالي ؟؟؟ كي سونو ميدي ؟ من خدارو شكر خوبم دارم ميگذرونم الان اين هموروييد جديده ولي با پماد بهتر شدم، شكمم خيلي اومده پايين ، هفته آينده سونو دارم به اميد خدا

نه ، براي من انگار كه گرفته باشه از يه سمت اونجوريه، يكم زياد ميشه نشستن بلند شدن واسم سخت ميشه

برا ما زایده بیرون زده.....

برا من که یه قلمبه یهویی از دیروز بیرون زده اصلا نه میتونم درست راه برم نه میتونم بشینم.....

پا باز دارم راه میرم اوضاعی پیدا کردم.....

مثل بچه ای که تو پوشکش پی پی کرده باشه......

خخخخخخخخخ.....