2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
 اناجان روز ۱۲انتقاال گفتم گفتم لک دیدم ودرد شدید از اونروز به بعد کامل علائم بارداریم رفت یبوس ...

عزیزم ایشالله که هنوز امیدی هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم استراحت داشتم اما نه مطلق!! فردای انتقال که از حالت تهوع مدام در حال عُق زدن بودم( گلاب ب ...

ممنون عزیزم مبارکتون باشه..آخه منم استراحت جندانی نداشتم ..عق زیاد زدم یبار روز دوم غش کردم یبارم دیشب ...غشی هم شدم خدا بخواد😰

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیشه گفت پریودیه..... نمیگم پریود نیست اما قطعیم نمیشه گفت پریودیه تا آز ندی.... پروژسترونا ...

تعطیله.الان موندم دارو رو بزنم یا نه.هیچ جاهم ازمایش نمیگیرن معلوم شه.دوتا امپول پروژسترون میزنم .یعنی بیشترازاین بزنم؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
اول ماهیتابه رفت بالا بعد دیدم شوخی کردی اومد پایین...... خخخخخخخ..... بابت دستم والا من که ریر نش ...

اخه انا جون قبلا گفتین کش اومدن بدن نشونه مشکل ایمنیه برا همون نگرانم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خوبه عزیزم خداروشکر  انشالله  برام دعا کنید

امروز ميتوني بفهمي چندتاش جنين شد؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ممنون عزیزم مبارکتون باشه..آخه منم استراحت جندانی نداشتم ..عق زیاد زدم یبار روز دوم غش کردم یبارم دی ...

ماهرخ خاك بر سرم غش چرا😦 چت شده بود

تو استراحتت در چه حده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم به هیچ وجه قرار نیست همه اینکارو بکنن..... خواهشا اشتباه نکنین..... اولا باید بدونی مستعدی ب ...

انا جون من الان سه روزه انتقال دادم ديگه دوغ ضرر نداره بخورم يا نخورم بهتره؟ معتاد دوغم اخه😥

عزیزم روشنا جون که شکر خدا به بارداریش ادامه داد و ایشالله به سلامتی دردونشو بغل میکنه..... ثمین جو ...

به سلامتی انشاالله همه ی خوشی ها نصیب شما دوستان نازنین باشه. آنا جانم از خدا سلامتی و خیر و برکت برای شما و خانواده عزیزت میخوام. 

ممنون عزیزم مبارکتون باشه..آخه منم استراحت جندانی نداشتم ..عق زیاد زدم یبار روز دوم غش کردم یبارم دی ...

😀 منم چند روز قبل احساس ضعف شدید داشتم و میگفتم هر لحظه ممکنه بیهوش بشم!!

انشالله که خیره و همه دست پر از این ماه خارج میشیم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام خانم ها می خواستم بدونم وقتی بخواهند جنین بلاست وبه صورت فریز انتقال بدهند سه روزه فریز می کنند یا اول می‌گذارند بلاست بشه بعد فریز می کنند در ضمن چند روز قبل از انتقال فریز جنین رو  از حالت فریزی در می آورند این تعداد روز( از روزی که از فریزی در میارند تا روز انتقال ) هم به عمر جنین اضافه میشه یا نه ؟

😀 منم چند روز قبل احساس ضعف شدید داشتم و میگفتم هر لحظه ممکنه بیهوش بشم!! انشالله که خیره و ...

تيكر بزن😍

دوستان من امروز آزمایش دومم رو هم دادم سه شنبه آزمایش اول: ۲۹۷.۲ امروز آزمایش دوم: ۶۱۱.۲۵ درست پی ...

بععععلههههه مباركههههه هوراااا

یه سوال دیگه هم دارم من آزمایش amh رو توی آزمایشگاه سیمرغ نزدیک مرکز ناباروری سارا قبل از انتقال انجام دادم جوابش ۱/۱ شد بعد از انتقال منفی شهرستان خودم نمونه گیری کردم فرستادم آزمایشگاه دنا تهران جوابش اومده ۳/۵۹ می خواستم بدونم کدوم یک درسته کدوم آزمایشگاه معتبر تره