2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
مبارک باشه عزیزم استراحتم داشتین شما ؟؟در چه حد

ممنون گلم

استراحت داشتم اما نه مطلق!! فردای انتقال که از حالت تهوع مدام در حال عُق زدن بودم( گلاب به روتون) و کارم به بیمارستان و سرم کشید

از دو روز بعدش هم خودم غذا میگذاشتم اما اگه یک ربع سرپا می ایستادم، نیم ساعت دراز میکشیدم

هنوز هم جارو نمیکشم!!! دولا راست هم تا حد ممکن نشدم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب مرکز زنگ بزن عزیزم..... والا من میکروی اولمم موقع ال دی به لک افتادم اون موقع ابن سینا میرفتم ر ...

ببخشید عزیزم بازم  یه سوال.. اگه هیچ محل نذارم و ال دیامو ادامه بدم حتی اوه هی لک اومد و حتی اگر پریود اومد و جلو افتاد چی؟ در این صورت سیکل میکروم خراب نمیشه ؟ به من گفتن 10 مهر برم مرکز برا سونوی اول...  چی میشه یعنی ؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیز دلم فدات بشم..... کاری نکردم..... کاش بیشتر از اینا ازم بر میومد..... فقط از خدا میخوام شادی ...

قربونت برم عزیزم 

الهی هرچی از خدا میخوای بی معطلی و با خیر و برکت و سلامتی بهش برسی

❤️🙏💋

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم برات ناراحت شدم..... ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه....

ممنون انای عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اناهید جان متاسفم عزیزم امیدوارم تو این ماه پر از برکت که خیلی ها حاجاتشون رو گرفتن و میگیرن لطف خد ...

ممنونم عزیزم امیدوارم فرشته سالم بغل بگیری عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه ها سلام.من امروز بلاخره بعد از ١١ روز از تخمك كشي حالم خوب شد و بدون هيچ دردي از خواب پا شدم و تونستم به كاراي خونه ام برسم.هيچ نعمتي بالاتر از سلامتي نيست.خدارو هزار مرتبه شكر كه اين روزاي سخت تموم شد.خيلي ضعيف شدم اين مدت همش حالت تهوع داشتم و احساس ميكردم تمام محدوده شكمم و ريه ام پر از هوا و آبه.هيچي نميتونستم بخورم همون دوغ هم كه بچه ها ميگفتن بزور ميخوردم.خلاصه امروز يكم جون گرفتم و تونستم ميوه بخورم تازه.كلي خوشحال شدم😋😋

خدا بهمه سلامتي بده كه بزرگترين نعمته...🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
فدای تو بشم انا جون این سری اصلا استرس ندارم قبل رفتن چند بسته سوپ با قلم درس کرده بودم یکیشو اقایی ...

عزیزم فدات بشم ایشالله به زودی سند مادر شدنت امضا میخوره و خودت میشی یه مادررررررر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون جالبه بگم همسرم نگو تزریق بلده میدونسته شر میکنم نمیزده امشب خودش پروژسترونم زد خیلی راحت و ...

ای شیطوننننننن.....

همسرتم کم ناقلا نیستا.....

عزیزم از فردا لااقل دو ساعت فاصله بدین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون به پهلو میشه خوابید

بله عزیزم بهترین حالت همونه خصوصا به پهلوی چپ.....

آنا جان سلام  من قبل از انتقال فرتیل سی ام و ویتامین ای میخوردم طبق دستور دکتر خودم توی شیراز ...

عزیزم گفتم که من نمیدونم این مکملا برا بعد انتقالم هست یا نه.....

شیافم اگه دیدی با استراحت دردت کم نشد با مشورت با دکترت استفاده کن.....

سلام دوستان عزیزم چند وقت سفر بودم نتونستم به تاپیک سر بزنم. امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید.   ...

عزیزم روشنا جون که شکر خدا به بارداریش ادامه داد و ایشالله به سلامتی دردونشو بغل میکنه.....

ثمین جونم داره برا سیکل جدید آماده میشه.....

برا شمام عزیزم همیشه به سفر و شادی.....

ایشالله خوش گذشته باشه عزیزم.....

ببخشید عزیزم بازم  یه سوال.. اگه هیچ محل نذارم و ال دیامو ادامه بدم حتی اوه هی لک اومد و حتی اگ ...

والا اینشو دقیق نمیدونم اگه پریود بشی فکر کنم باید زودتر بری....