2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم انعقادیا نیاز به تکرار نداره چون جهش داری..... برا من برا این بارداریمم طبق آز انعقادی سال ۹۴ ...

ممنونم آناجون چشم .احتمالا یک هفته تا ده روزه انجامش میدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من زنگ زدم ..بمن ک اینجور گفتن باز زنگ بزن خودت.

مرسی عزیزم باشه چشم میزنگم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون من به احتمال زیاد باید هفته دوم مهر برم پیش دکتر. اونجا حضوری با منشی حرف میزنم تا بتونم ب ...

ممنونم خواهری.اطلاع داری جواب سی دی مارکرا چند روز طول میکشه تا بیاد؟

ثمین خواهری دکتر کبودمهری جوون وعینکی هس؟؟

آره عزیزم

عزیزم بستگی به اراده خدام داره..... میتونه زودتر لانه گزینی کنه میتونه دیرترم باشه....

سلام انا جون یه سوال خیلی مهم وحیاتی و فوری دارم...  تو سیکل میکرو ام

من الان از دیروز که 17 سیکلم بود که بهم گفتن سوپرفکتمو شروع کنم ( که از پنجم همین سیکلم دارم ال دی میخورم) امروز یکم لک دیدم... امروز دوین باری بود که سوپر فکت میزدم.. چرا لک دیدم. ؟ اخه من الان همش 18 سیکلمم... چی میشه حالا ؟خراب نمیشه ؟ اخه دارم ال دی میخورم چرا باید لک ببینم؟ میکروم خراب نشه ؟ میشه یعنی؟ 😞🙁😧

اخه همیشه 27 اینا میشدم... تازه بهمم گفتن تا اخر ال دی بخورم... خب یعنی چی میشه؟ توروخدا بگین ممنون میشم نمیخوام خرتب شه

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام عزيزم خوبي چه خبر تعريف كن ببينم چه كردي دختر؟ از پانكچرت تعريف كن اذيت شدي يا نه؟ الان چطوري؟ ...

سلام والا ساراجان من دوبار تاحالا پانکچر شدم خداروشکر حالم خوبه 

یعنی درد نداشتم 

۱۸ تا تخمک بود که ۶ تاش نابالغ بود ۲ تاش پوچ بود در نهایت ۱۰ تا تخمک داشتم 

ولی تو سونو گفته بودن من ۱۰ تا تخمک دارم و هایپر نیستم 

ولی بعد پانکچرهایپر شدم 

خداجونم شکرت       
بهترینا منتظرته عزیزم..... شک نکن.....

انا جون به لطف خدا و دعای شما دوستان برعکس سری اول اصلا خون نیومد و راحت و بدون درد بود چون دکتر تدابیری برا انتقال راحت انجام داده بودن.فقط الان سر درد و کمر درد خیلی شدیدی دارم.رو تخت خوابیدم بنظرت میتونم یکم پاهامو جمع کنم یا به پهلو هام بخوابم؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام والا ساراجان من دوبار تاحالا پانکچر شدم خداروشکر حالم خوبه  یعنی درد نداشتم  ۱۸ تا ...

خداروشكر كه درد نداشتي عزيزم

منم ١٧ تا فولي داشتم تو سونو كه بعد از پانكچر ١٢ تا تخمك داشتم و روز انتقال بخش جنين شناسي بهم گفتن ٢ تاش بالغ نبود ١٠ تا تخمك بود در اصل كه ٦ تا جنين گريد a شد

ب اميد خدا توام يه عالمه جنين عالي داشته باشي😍😚♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام دوستان آنا جان ببخشيد من ديشب ساعت ٤ كه رفتم دستشويي يهو حالت غش بهم دست داد و دراز كشيدم رو ز ...

عزیزم والا نمیدونم ایشالله مال مامان شدن باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان سلام  من قبل از انتقال فرتیل سی ام و ویتامین ای میخوردم طبق دستور دکتر خودم توی شیراز ...

عزیزم انتقال دادی؟

فکر کنم این مکملا مال تا پانکچره من نداشتم ولی به نظرم اینطوری بود درسته؟

ضمنا از مامانامون اخیرا با دل درد پریم داشتیم.....

عزیزم له حای اصافه کردن شیاف ایتراحتتو بیشتر کن اگه باز دردت زیاد بود زنگ بزن از دکترت مشورت بگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای وای چقدر دیر .گرفتاری شدما

ثمین جون گرفتاری چیه؟

مطمئن باش حکمتی هست.....

شاید قراره تا اون موقع خودت مامان بشی.....

سل دوستان .دكتربهم گفته اول تاسوم پريودي برم واسه انتقال جنين فريز.حالا امروزپريودشدم شنبه ميشه روزچ ...

امروز چه ساعتی پریود شدی؟