2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
انعقادی رو انجام دادم ولی از تاریخ ازمایش ایمنیم 11ماه میگذره و قصد دارم دوباره بدم

عزیزم انعقادیا نیاز به تکرار نداره چون جهش داری.....

برا من برا این بارداریمم طبق آز انعقادی سال ۹۴ انوکسان تجویز کرد من ده بار دیگم باردار بشم روال همینه.....

ولی ایمنی میتونه تغییر کنه.....

فقط ایمنیارو تکرار کنی کافیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان يه سوال  امكان داره يا بودن كسايي ك يكهفته از عكس رنگي  درد داشته باشه يا احساس در ...

شاید دچار عفونت شده.....

بعدش آنتی بیوتیک داشته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لاله جون.  من 24قاعدگیم هستم و قراره انشالا بعد از پریود شدن جنین انتقال بدم.  اما دی ...

عزیز دلم اصلا روال کار برا کسایی که آندومتریوز دارن اینه حداقل یکی دو دوره دکا یا مشابهشو بزنن.....

توروخدا این همه شرایطتون رو با هم مقایسه نکنین.....

ایشالله مامانی.... آز نمیدی؟

والا هنوز بی بی چک هم نزدم از بس که میترسم بخوره تو ذوقم و امیدم.ناامید بشه 

اگه تا شنبه پری نیومد بی بی چک میزنم

ای وای خدا کمکم کن

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
والا هنوز بی بی چک هم نزدم از بس که میترسم بخوره تو ذوقم و امیدم.ناامید بشه  اگه تا شنبه پری ن ...

ایشالله معجزه قسمتت شده عزیزم.....

ان شاالله توکل به خدای حسین

یا ابالفضل دامنمون سبز کن

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

سلام دوستان

آنا جان ببخشيد من ديشب ساعت ٤ كه رفتم دستشويي يهو حالت غش بهم دست داد و دراز كشيدم رو زمين

تو انتقال قبليم هم اين اتفاق برام افتاد

يعني چرا اين طور شدم؟

من كه حتي تو اين دو هفته دولا هم نشده بودم دراز كشيدم رو زمين و پاهام دادم بالا 

جمعه ١٥ انتقالمه بايد آزمايش بدم

از صبح هم بيحالم

آنا جان سلام 

من قبل از انتقال فرتیل سی ام و ویتامین ای میخوردم طبق دستور دکتر خودم توی شیراز که به اندازه بعد از انتقال برام نوشت

دکترای مرکز برام ننوشتن ..الان من اگه استفاده کنم مشکلی داره؟؟

من دلدرد و کمردرد زیاد دارم .بنظرتون اگه یه شیاف بیشتر استفاده کنم تاثیر نداره؟؟همش حس پریودی دارم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سی دی مارکرا رو؟اخه رزاقی به من گفت برو انتقال خون

اره من زنگ زدم ..بمن ک اینجور گفتن باز زنگ بزن خودت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیرم ط ر ا ز ی از اواسط آبان به بعد نوبت میده اگه تا الان آبانش پر نشده باشه....

ای وای چقدر دیر .گرفتاری شدما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای وای چقدر دیر .گرفتاری شدما

ثمین جون من به احتمال زیاد باید هفته دوم مهر برم پیش دکتر.

اونجا حضوری با منشی حرف میزنم تا بتونم برات زودتر وقت بگیرم.. روزیم که زنگ بزنم برا وقت خودم اگه قبول کرد وقتم باشه برای تو.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘