2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
نه عزیزم من قبلا با دکتر ظهیری کار میکردم الان دکترم دکتر کبودمهری هستش رییس بخش نازایی بیمارستان ال ...

مطبشون رشته؟؟ممنون مى شم آدرسشو بهم بگى

ايشالا اين دفعه مثبت مى شه برات و ساليان سال قلبش برات مى تپه🙏🏼💕👼🏻

آزمايش رو مى نويسن بقيه ها  وقتى بيمه دارى چرا بدون بيمه انجام بدى آخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موقع خواب ميزارم 

منم از امشب موقع خواب ميزارم شبو

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آخی یکی از بچه ها هم دکتر بهش داده بود گفته بود تا جواب گرفتن استفاده کنه....میخوام اگه لازمه یا خوب ...

چي شد كسي گفت بخوري يا نه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه ها من هنوز پریود نشدم ولی ترشحاتم.کم شده چند روز خیلی زیاد بود...شکمم گنده شده نفخ کردم دیشبم از پا درد نخوابیدم.چیکار کنم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
هر چی میخورم انگار میمونه رو دلم معده ام سنگین شده.ولی اصلا حالت تهوع ندارم.برا چی اخه؟
 خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
مطبشون رشته؟؟ممنون مى شم آدرسشو بهم بگى ايشالا اين دفعه مثبت مى شه برات و ساليان سال قلبش برات مى ت ...

عزیزم چون رییس بخش نازایی بیمارستان دولتی هستش تا 2سال حق مطب نداره روزای شنبه /دوشنبه و چهارشنبه توی بیمارستان الزهرا مریضاشو ویزیت میکنه .روزای شنبه مختص نازایی هستش فوق تخصص فلوشیب نازایی هستش دکتر رزاقی که از دکترای خوب تهرانن هم وقتی اسم دکترم رو بهشون گفتم خیلی تاییدش کرد گفت بسیار دکتر جوان و بااطلاعات و خوبیه.من بعد 12بار انتقال جنین ایشون مشکل منو متوجه شد وگرنه قرار بود همچنان پانکچر شم ودوباره منفی و منفی و منفی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مطبشون رشته؟؟ممنون مى شم آدرسشو بهم بگى ايشالا اين دفعه مثبت مى شه برات و ساليان سال قلبش برات مى ت ...

دکتر رزاقی تاریخ زده برام برا 30آبان که برم آزمایش سی دی مارکر رو انجام بدم بعد از اونورم خودش نیست دیگه .من میخوام زودتر از 30آبان برم انجام بدم پس باید آزاد بدم دیگه.اگر بدونم دکتر زنان زایمانم میتونه برام بنویسه و با بیمه حساب میشه خوب میرم میدم بنویسن ولی نمیدونم والا.راستش از نظر مالی هم مشکلی ندارم ولی زورم میاد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آزمایشهای ایمنی انعقادی رو انجام بده حتما 

انعقادی رو انجام دادم ولی از تاریخ ازمایش ایمنیم 11ماه میگذره و قصد دارم دوباره بدم

عزیزم من هم یه لولم بستس هم ذخیره م پایینه هم شوهرم مشکل داره مورفولوژی 2 درصد و تحرک صفر.من خودم و ...

ايواي

از دست اين نيني سايت 

از خودش كلماتو تغيير ميده، پيش فرض تايپ ميكنه، 

نيواجون  نوشته بودم "خوبه پس خوبكاري ميكنه"

الان ديدم از خودش تغيير داده، نوشته "خوبه خرابكاري ميكني"

😱😱😱ايواي آبروم رفت😂 ببخشيد

خلاصه كه خيلي خوبه همونا رو بده، منم شايد از هفته اينده الكارنتين و ويتامين سي بدم،، توكل به خدا

...
عزیزم چون رییس بخش نازایی بیمارستان دولتی هستش تا 2سال حق مطب نداره روزای شنبه /دوشنبه و چهارشنبه تو ...

گلم مشکل انتقال منفیت چی بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دکتر رزاقی تاریخ زده برام برا 30آبان که برم آزمایش سی دی مارکر رو انجام بدم بعد از اونورم خودش نیست ...

به نظرم مى نويسن حتما امتحان كن وقتى مى تونى از بيمه ات استفاده كنى چرا پول بيشترى بدى

من اين سرى يه دكتر متخصص زنان ساختمون دانا رفتم به اسم مهرنوش يدك گفت برات مى نويسم اگه دلت بخواد اما به نظرم برو پيش ظهيرى اون خيلى بهتر از من در مورد اين مسايل مربوط به ميكرو اينا مى دونه و از اون نظر بخواه كه چى كار كنى 

منم رفتم و برام ظهيرى همه رو نوشت.مى تونستم صدرى و مهرافزا هم برم اما متاسفانه اونا خيلى آشنا هستن و من ترجيح مى دم اين مساله پخش نشه.

اگه مشكل فقط نوشتنه مى تونى پيش دكتر يدك هم برى و تاكيد كن كه بايد حتما انجام بدى