2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم منم داشتم جهشو..... با دارو کنترل میشه نگران نباش..... خدارو شکر کن خودشو نشون داده و ایشالل ...

آنا جون ی راهنمایی بکن منو خواهر.از پریروز که متوجه شدم دکتر رزاقی میخواد بره خارج از کشور فکرم خیلی درگیره.ایشون به من گفتن 30آبان یعنی دوماه و نیم بعد سقط آز ایمنی رو تکرار کنم بعدم 10تا 20روزم طول میکشه جوابش بیاد خوب بعد ایشون تشریف ندارن من جواب آزمایشمو چه کنم؟به نظرت مثلا اگر بعد تعطیلات برم آز بدم مشکلی پیش میاد یعنی درست نشون نمیده با توجه به مصرف همزمان ویتامین ب 12 و ب 6 ویتامین د و گلومت؟دکتر خودم گفت به نظر من آز ایمنی مجدد نیاز نیست من تموم رسیدگی های لازم رو میکنم ولی به نظر دکتر رزاقی و خودم بهتره آز ایمنی رو مجددا تکرار کنم .فقط این جریان رفتن دکتر رزاقی فکرمو بهم ریخته شدیدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من یه بار که دکتر زنانم نوشته بود نیلو انجام دادم یه بارم دکتر مریم ت و ک ل ی ایمونولوژم که اب ...

آنا جون اگر برم انتقال خون و بخوام آزاد آزمایشات رو انجام بدم چون تاریخ آزمایشم 30آبان هستش و من میخوام زودتر انجام بدم .به نظرت هزینش خیلی بالا میشه؟یعنی مثلا درحد 500اینا میشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم امروز دوستم رفته پیشش با خودش حرف زده گفته آبان برای همیشه میرم 

پس چرا برا من آز نوشت .حالا من جوابشو چیکار کنم

آنا جونم انتقال خون دیگه انجام نمیده. زنگ زدم من.

سی دی مارکرا رو؟اخه رزاقی به من گفت برو انتقال خون

سلام . امروز بازم پریود شدم . دومین پریود بعد از پانکچر هستم . برام همین این پریوده و هم پریود قبل خ ...

عزیزم احتمالا به خاطر تغییرات هورمونیه باز احتیاطا به دکترت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ی راهنمایی بکن منو خواهر.از پریروز که متوجه شدم دکتر رزاقی میخواد بره خارج از کشور فکرم خیلی ...

عزیزم والا چی بگم به نظر منم تکرار کنی بهتره.....

اما خوب اینطور که بوش میاد با باید دکترتو عوض کنی یا با دکتر اونجا ادامه بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون اگر برم انتقال خون و بخوام آزاد آزمایشات رو انجام بدم چون تاریخ آزمایشم 30آبان هستش و من میخ ...

عزیزم فکر کنم چند روز پیش یکی از دوستامون گذاشت که دیگه انتقال خون انجام نمیده بازم بپرس.....

در مورد هزینه آزاد انتقال خون نمیدونم ولی نیلو میدونم نسخه کامل یعنی ایمنی، انعقادی، حدودای ۱۸۰۰ شده بود اخیرا واسه یکی از دوستانون....

آنا جون اگر برم انتقال خون و بخوام آزاد آزمایشات رو انجام بدم چون تاریخ آزمایشم 30آبان هستش و من میخ ...

ثمین جون  میتونی بدی یه دکتر دیگه تو یه نسخه دیگه بنویسه

خدایا شکرت😙

سلام عزاداری هاتون قبول 

یه سوال:واسه پروسه انتقال دکتر میگه روز دوم پری بیاین حالا من پریود شدم که مصادف شده با تعطیلی حالا شنبه میشه پنجم پریودم فایده نداره دیگه؟؟؟ 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام عزاداری هاتون قبول  یه سوال:واسه پروسه انتقال دکتر میگه روز دوم پری بیاین حالا من پریو ...

سلام عزیزم

روز اول یا دوم باید بری چون از روز سوم داروهات شروع میشه

مرکز نالار وری اصفهان که پنج شنبه و جمعه هم صبح ها بازه

سلام صبح بخير دوستان 

ببينين دختر خالم ساعت ٥ صبح بيبي چك زده منفي شده گذاشته كنار از خواب بلند شده رفته نگاه كرده تقريبا يكساعت پيش حالا ميگه هاله انداخته 

ميگه درسته يا ن 

بزار عكسش رو براتون ميزارم 

خدا كنهاز اين بيبي ها نصيب تك تكمون بشه آمين 

راستي روز٢٧ دورشه 

حالا ميگه شنبه ميرم آز ميدم امروز فردا ك تعطيله 

ميخواست مطمعن بشه دلش رو خوش كرده ب اين بيبي 

راستي اون مشكل نداره 

سلام عزیزم روز اول یا دوم باید بری چون از روز سوم داروهات شروع میشه مرکز نالار وری اصفهان که پنج ش ...

خوب دکتر خودم نیست و من همیشه مطب رفتم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
آنا جان صبحت بخير عزيزم  من ميتونم عسل بخورم برا صبحونه ؟

فك كنم اينجا چند بار گفتن عسل توبارداري خوب نيست عزيزم

محض احتياط نخور امروز يه چيز ديگه بخور 

تا انا بياد جواب بده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام صبح بخير دوستان  ببينين دختر خالم ساعت ٥ صبح بيبي چك زده منفي شده گذاشته كنار از خوا ...

انشالله كه بارداره عزيزم

يكي از دوستاي منم گفت بي بي زدم خط نيوفتاده ده مين بعدش هم همونجوري بوده رفته خوابيده بعد از يك ساعت كه بيدار شده ديده خط افتاده بعدش كه رفته دكتر باردار بوده

هر چند كه ميگن بعد از ده دقيقه بهش اعتباري نيست

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️