2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
الهی بگردمممم.منم این راه پیش رومه.خیلی سختع واقعا‌.تازه شوهر من اوضاع اسپرمش افتضاحه.هم‌تعداد هم تح ...

عزيزم احتمال شرط عقله اگه خداي نكرده يك در صد اين شش تا جنين بعد از انتقال نگرفت يا از فريز در نيومد يا به هر دليلي نشد،زمان رو از دست ندم چون اسپرم طول ميكشه بهبودش،تو اين مدت يه وقت خدا رو چي ديدي شايد طبيعي هم تونستيم  بچه دار شيم  

تو كه با اين چيزايي كه ميگي كارت كمي سخت تره چون اين چيزا خيلي تأثير داره تو توليد اسپرم و تحرك و مورفو

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بعد از هایپر شدن ازمایش سی بی سی دادی وضعیت گلبول قرمزت چک بشه؟ تنگی نفس یکی از علائم اینه که ...

عزیزم ببخشید منظورم هموگلوبین بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خودتو اذیت نکن تعداد جنین هات کم نیست مهم اینه کیفیتش خوبه و دو تا بسته داری عزیزم من سری ا ...

انشالله لاله جان اميد به خدا

خدا بخواد حتما منم مادر ميشم و اگه خواستش نباشه با بيست تا جنين هم نميشم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيزم احتمال شرط عقله اگه خداي نكرده يك در صد اين شش تا جنين بعد از انتقال نگرفت يا از فريز در نيومد ...

متوجه شدم عزیزدلم.ان شاالله که طبیعی مامان شی،ولی اگه نشدی امیدوارم با اولین انتقال مثبت شی😍😍میدونم راه سختی پیش رومه،همیشه‌میگم کاش مشکل من بودم که خودم داروهامو‌ میخوردم انقد اعصابم‌خورد نمیشد از دست شوهرم.شنیدم مشکلای‌زنونه‌راه حلای بهتری داره و زودر درمان میشه.نمیدونم‌چی‌بگم خواهر.امیدوارم همه ی منتظرا به‌زودی طعم مادر شدنو بچشن از جمله خودت💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزدلم.توقع ندارم با این اوضاعش معجزه بشه و طبیعی باردار شم اما دعا کن داروهاش جواب بده اسپرم ...

الهي كه خدا خودش به دلت نگاه كنه و از اين همه غم و نگرانيت كم كنه

سني نداري اخه تازه ٢٣ سالته ولي شانس اوردي تو سن بالا گرفتار تشدي بازم هنوز جا داري

ولي از خدا ميخوام ب انتظارت پايان بده بزودي🙏🏽💖💋

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ممنون گلم.شوهرم راضی نمیشه به جز قرصایی که براش نوشتن چیزی‌بخوره.دکتر‌ اورولوژیست هم فقط‌ال کارنتین، ...

عزیزم یخ که مهمتره از مکمل.....

خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها تاثیرش بیشتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا؟آخه هیشکی تو این تاپیک نداشته این آمپولو...‌حتی اون دوستم که اونم رفته بود یزد....نمیدونم والا ...

عزیزم چرا خیلیا پیورگان داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یخ که مهمتره از مکمل..... خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها تاثیرش بیشتره.....

سلام آنای عزیز اگه قرار باشه جنین بمونه تو همون یکی دو روز اول میگیره درسته؟؟اگه قرار بر دفعش هم باشه همینطور؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
الهي كه خدا خودش به دلت نگاه كنه و از اين همه غم و نگرانيت كم كنه سني نداري اخه تازه ٢٣ سالته ولي ش ...

دورت‌بگردم ممنونم.همچنین برای تو و بقیه منتظرا.اره‌خوبه‌که‌زود فهمیدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
پیورگان رو عصرها دور ناف بزن.

ممنونم ازت گلم.نود درجه؟!بعد اینکه تو‌ انتقال دادی؟چیشد؟

عزیزم یخ که مهمتره از مکمل..... خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها تاثیرش بیشتره.....

ممنونم فداتشم.فقط اینکه‌چقد باید یخ بمونه روی بیضه؟از روی شلوار باید باشه دیگه؟ببخشید

عزیزم خودتو اذیت نکن تعداد جنین هات کم نیست مهم اینه کیفیتش خوبه و دو تا بسته داری عزیزم من سری ا ...

من ده تا تخمک داشتم بهم گفتن هفتا جنین فریز کردن ولی وقتی از کیفیت پرسیدم گفتن هم خوب داری هم متوسط هم ضعیف!حالا اگه جنین خوب نیس چرا فریز میکنن؟اگه ضعیف باشه که نمیشه؟؟