2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
انتقال فرش يعني جنين فريز نشده رو انتقال بدن  اسپرم فريز نشنيدم ولي شنيدم جنين فريز شانس گرفتن ...

اینایی که شوهراشون ازو هستن ازشون بگیرن فریز کنن اونجا دیگه... یا برا میکرو همون روز پانکچر عمل تسه کنن مردو.... 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
اینایی که شوهراشون ازو هستن ازشون بگیرن فریز کنن اونجا دیگه... یا برا میکرو همون روز پانکچر عمل تسه ...

اسپرم هم فريز ميكنن عزيزم 

همسر من ازو نبود ولي چون دي ان اي اسپرمش خوب نبود با بيوپسي ازش نمونه گرفتن همون روز پانكچر من

همسر شما قبلا تسه كرده؟؟؟ اسپرم داشته تو نمونه؟؟؟ اگه اره به احتمال زياد همون روز ازش نمونه ميگيرن

حالا مطمن نيستم ولي انا جون يا لاله جون بياد جواب مطمن تري ميگيري

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس ببين تنها نيستي همسر منم تا پانكچر قرص ها رو با كلي غر زدن من خورد از شب بعدش انگار يه بار سنگين ...

الهی بگردمممم.منم این راه پیش رومه.خیلی سختع واقعا‌.تازه شوهر من اوضاع اسپرمش افتضاحه.هم‌تعداد هم تحرک.هم مورفو.همه چی.دقیقا اینم خیلی سخت دارو‌میخوره.راستی‌چرا باز باید دارو بخوره؟یعنی دوباره نمونه میگیرن ازش؟اره من بعضی وقتا زورم‌میگیره میگم از سن کم دارم بدن خودم‌ داغون میکنم.اگه رعایت میکرد انقد بدبختی نمیکشیدم.اخه من یه بار طبیعی حامله شدم.خودم میدونم بخاطر چی انقد ضعیف شده.اما حاضر نیست از خوشیاش بگذره و یه ذره به خودش سختی بده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اسپرم هم فريز ميكنن عزيزم  همسر من ازو نبود ولي چون دي ان اي اسپرمش خوب نبود با بيوپسي ازش نمو ...

بله... یه بار عمل کردن فقط برا اینکه ببین داره یا نه... میترسم اینی که میگنذغریز بهتره  برا ما چرا نشد

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
پس ببين تنها نيستي همسر منم تا پانكچر قرص ها رو با كلي غر زدن من خورد از شب بعدش انگار يه بار سنگين ...

میشه وقتی دکتر بهش دارو داد بهم بگی داروهاشو؟برای مورفو چی‌میدن؟شنیدم توی میکرو تعداد و اینا مهم نیست مهمتر از همه‌مورفو هست.ممنون میشم ازت گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

#تغذیه بارداری

مصرف بادام در سه ماهه اول بارداری را جدی بگیرید.

بادام غنی از فولات که نقش مهمی در پیشگیری از نقایص مادرزادی دارد،روزانه ۲۰بادام بخورید

@HadiyehayeAsemani

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
شوهر من خیلی ریلکسه.انقد خونسرده بعضی وقتا حرصم میگیره میگم مگه فقط من باید حرص و جوش بچه رو بزنم؟می ...

از اين نمونه زياد ديدم كه شوهر ريلكسه تنها راهت اينه پررو و پوست كلفت باشي كار خودتو بكني خوب كاري كردي گذاشتي سه ماه بعد ايشالا تو اين مدت نتيجه ببيني و كارت ب يزد نرسه♥️🙏🏽💋

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
از اين نمونه زياد ديدم كه شوهر ريلكسه تنها راهت اينه پررو و پوست كلفت باشي كار خودتو بكني خوب كاري ك ...

ممنون عزیزدلم.توقع ندارم با این اوضاعش معجزه بشه و طبیعی باردار شم اما دعا کن داروهاش جواب بده اسپرمش یه خورده بهتر شه که اینهمه تلاش و نگرانی من هدر نره...۲۳ سالمه الان چهار ساله درگیر دکترم.کم میارم بعضی وقتا.میگم هنوز خیلی زود بود برا این غصه ها.دعا کن شوهرم وضعیتش یکم بهتر شه

عزيزم اين قرص چاق كننده هم هست يا ربطى نداره؟

عزیزم در واقع چاق کننده نیست بلکه باعث احتباس آب و نمک میاره و این باعث پف میشه
نگران نباش مدت کوتاه خوردنش باعث چاقی نمیشه

مدت زمان و دوزش خیلی تاثیر داره رو اینکه باعث احتباس اب و نمک بشه یا نه
در طول مدتی که میخوری هم حتما نمک رو خیلی خیلی کم کن و ترجیحا نمک دریا بخر و بخور که سدیمش کمتره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من امروز خيلي ناراحت و نگران بودم و تو مركز وقتي فهميدم از ١٥ تا تخمكم فقط شش تا جنين شده دلم هري ري ...

عزیزم خودتو اذیت نکن
تعداد جنین هات کم نیست
مهم اینه کیفیتش خوبه و دو تا بسته داری
عزیزم من سری اول ده تا جنین داشتم اما کیفیت نداشتن و 6 تاش همون اول رفتن تو سطل زباله
خب این خیلی اتفاق بد و نا خوشایندیه
خدا رو شکر که جنین های شما عالی هستن و تعدادش هم مطمئن باش مناسبه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم لاله جون منظورش اینه صرفا دکا منع انتقالو همراه نداره میتونه برا بعضیام انتقال بدن و +م بشه... ...

دقیقا انا جون شما منظور منو خوب متوجه شدی
چون ممکنه بعدا یکی از بچه ها دکا بزنه انتقال هم داشته باشه اون وقت استرس میگیره که دکترش داره اشتباه میکنه

بچه ها من بعد ازيك هفته از تخمك كشي كه هايپر شده بودم برگشتم سر كارم.بيشتر از اين نميرفتم اخراجم ميك ...

عزیزم بعد از هایپر شدن ازمایش سی بی سی دادی وضعیت گلبول قرمزت چک بشه؟
تنگی نفس یکی از علائم اینه که دچار غلظت خون هم شدی
حتما یه آز بده و مایعات هم فراوون بخور

عزیزم بعد از هایپر شدن ازمایش سی بی سی دادی وضعیت گلبول قرمزت چک بشه؟ تنگی نفس یکی از علائم اینه که ...

نه ندادم.نميدونستم.دكتر هم نگفت.چشم اب ميخورم حالا تا بعد از تعطيلات.مرسي عزيزم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

سلام دوستان من امروز پانکچر شدم 

تو سونو ها بهم گفته بودن ۱۰ تا فولیکول دارم و هایپر نیستم 

اما امروز تو عمل ۱۸ تا فولیکول داشتم و هایپر شدم و انتقالم افتاد برای سه دوره پریود دیگه 

و اینکه ازاین ۱۸ تا ۶ تاش نابالغ بود و ۲ تا پوچ 

برامون دعا کنید تواین روزاا 

فداتون😙😙😙😙😙😙

خداجونم شکرت