2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
مرسي عشقم ايشالا قسمت خودت اره ب خدا ما اينجا خودمون يه پا دكتر شديم دكترا دل نميسوزونن كه خودت ه ...

ممنون گلم.شوهرم راضی نمیشه به جز قرصایی که براش نوشتن چیزی‌بخوره.دکتر‌ اورولوژیست هم فقط‌ال کارنتین،اوومید،ویتامین ای براش نوشته.به دکترش گفتم نظرت درمورد فرتیل اید و پروفرتیل و این مکملا چیه؟گفت به نظر من پول هدر دادنه😐گفت تاثیر آنچنانی ندارن.اما همسرمن یه‌دوره پروفرتیل خورد ازمایشش بهتر شده بود...مشکل شوهرمم مورفوی پایینشه.الانم بهش میگم میگه‌نمیخورم دیگه حالم از دارو بهم‌میخوره.گفتم خوبه داروت زیاد نیست.در روز سه تا قرصه فقط.یخ درمانی رو شما امتحان نکردین؟خودمم اگه گیرم اومد این مکمل رو میخورم عزیزم.از دست خودم حرصم گرفته که مثل خنگا رفتم پیش دکتر بدون هیچ سوالی اومدم بیرون.تازه وقتی رفتم داروخونه برای امپولا کلی‌سوال‌اومد تو ذهنم که رفتم از مشاور‌ پرسیدم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون گلم.شوهرم راضی نمیشه به جز قرصایی که براش نوشتن چیزی‌بخوره.دکتر‌ اورولوژیست هم فقط‌ال کارنتین، ...

نه عزيزم حقيقت من يخ درماني نكردم ب نظرم واسه مورفو كاربرد نداره

حالا ايشالا داروهاشو مصرف كنه طي چند ماه نتيجه مطلوبتونو بگيرين😍😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب داروت که بهتر از سیناله.....

واقعا؟آخه هیشکی تو این تاپیک نداشته این آمپولو...‌حتی اون دوستم که اونم رفته بود یزد....نمیدونم والا.امیدوارم برای هممون بهترینها اتفاق بیفته.از صبر و حوصله ت هم ممنونم انا جونم.ان شاالله به سلامتی پسر عزیزتو بغل بگیری💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون گلم.شوهرم راضی نمیشه به جز قرصایی که براش نوشتن چیزی‌بخوره.دکتر‌ اورولوژیست هم فقط‌ال کارنتین، ...

خودت رو ناراحت نكن عزيزم 

همه ما همين طوريم

قبل از رفتنمون پيش دكتر هزارو يك سوال تو ذهنمونه ولي وقتي ميريم تو اتاق دكتر جو اونجا جوريه كه همه از ذهنمون ميپره تازه وقتي مياييم بيرون اون هزارو يك سوال بي جواب كه از قبل داشتيم بماند كلي سوال جديد هم أضافه ميشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه عزيزم حقيقت من يخ درماني نكردم ب نظرم واسه مورفو كاربرد نداره حالا ايشالا داروهاشو مصرف كنه طي چ ...

حالا مشکل‌ اونم که فقط مورفو نیست.همه مواردش ضعیفه.حالا گفتم براش انجام بدم ببینم چی میشه.ممنون فداتشم،امیدوارم توام بهترین نتیجه رو بگیری و توی اولین انتقالت نی نی بچسبه به دلت و با خبر مامان شدنت خوشحالمون کنی💚

حالا مشکل‌ اونم که فقط مورفو نیست.همه مواردش ضعیفه.حالا گفتم براش انجام بدم ببینم چی میشه.ممنون فدات ...

مرسي عزيز دلم😍😚

شوهر من خيلي همكاري ميكرد خيلي حساس و وسواس بود روي اين قضيه

با شوهرت يه كم صحبت كن كه باهم همكاري كنين😌

قرصاي شوهرتم خوبه ولي توي چند ماه مشخص ميشه  كه چقدر اومده بالا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خودت رو ناراحت نكن عزيزم  همه ما همين طوريم قبل از رفتنمون پيش دكتر هزارو يك سوال تو ذهنمونه ...

اخ اخ دقیقا.اخه ارزو جونم هرکی میرفت اون تو سه ساعت لفتش میداد.من بعد سه ساعت نوبتم شد رفتم زرتی اومدم بیرون.خیلی زورم گرفته.مخصوصا چون از شهرستان رفتم و دکترم در دسترس نیست.اگه اونجا بودم نهایتش برا مطمئن شدن و اروم شدن دل خودمم که‌بود میرفتم پیش دکتر سوالامو‌ میپرسیدم...اما نمیدونم چیکارکنم.مجبورم بیام اینجا و از‌بچه ها بپرسم.هرچند بچه های اینجا‌همه اطلاعاتشون‌واقعا بالاست

ضمنا فك نكن همسرهاي ما لحظه شماري ميكنن كه قرصهاشون رو بخورن ما هم به زور به خوردشون ميديم همه شون سخت قرص ميخورن خيلي هم خوش هيكل بودن از قبل كه بخاطر خوردن اين قرصها هيكلشون بهم خورده كلي عصبانين.

مرسي عزيز دلم😍😚 شوهر من خيلي همكاري ميكرد خيلي حساس و وسواس بود روي اين قضيه با شوهرت يه كم صحبت ...

شوهر من خیلی ریلکسه.انقد خونسرده بعضی وقتا حرصم میگیره میگم مگه فقط من باید حرص و جوش بچه رو بزنم؟میگه بیخیال هروقت خدا بخواد میده.اصلا هم رعایت نمیکنه.نه غذا.نه ورزش.نه قرصاش.ایندفعه انقد دعواش کردم داره قرصاشو به موقع میخوره.اضافه وزن هم داره هرچقد میگم برو پیاده روی،باشگاه چیزی،نمیره.کلا مثل من تو فکر نیست.همه ی بار این قضیه رو دوش منه.خوش بحال هرکی که شوهرش همکاری میکنه باهاش.ببین عزیزم دکتر به من گفت بعد دوماه بیا،اما خودم گفتم سه‌ماه صبر میکنم که لااقل قرصاش اثر کنه.دوتا پریود بعدیم خودمم امپولامو‌ میزنم و بعدش میرم یزد

ضمنا فك نكن همسرهاي ما لحظه شماري ميكنن كه قرصهاشون رو بخورن ما هم به زور به خوردشون ميديم همه شون س ...

وای عاشقتم😂😂😂خیلی باحال گفتی.بخدا اسیر شدیم.ان شاالله هممون جواب بگیریم.اصولا مردا هرچقد سن داشته باشن برای مریضی و قرص خوردن تفاوتی با بچه ی دو ساله ندارن

اخ اخ دقیقا.اخه ارزو جونم هرکی میرفت اون تو سه ساعت لفتش میداد.من بعد سه ساعت نوبتم شد رفتم زرتی اوم ...

منم هر وقت ميرم دكتر وقتي ميبينم نَفَر قبلي كلي معطل كرده همه رو و وقتي مياد بيرون بقيه چه جوري نگاش ميكنن سعي ميكنم نوبتم كه شد زود بيام بيرون البته بستگي به همكاري دكتر هم داره يه وقتهايي ميري دكتر ميبيني اون داره نسخه مينويسه قبل از اينكه اصلا ازت بپرسه كه چته تا مياي سوال كني داد ميزنه نَفَر بعدي،خب چيكار ميشه كرد

آنا جونم یه سوال دیگه هم داشتم.میدونم قرار شد زیاد صفحه هارو نبریم جلو،ولی الان تا یادمه میشه بپرسم؟‌

شد دوتا سوال😑

اول اینکه درمورد یخ درمانی چون یادمه خودتم برا شوهرت انجامش دادی میپرسم،نیم ساعت بذارم بمونه یا یه ربع؟چون بعضی جاها خوندم یخ درمانی زیادشم ضرر داره.واسه همین میخوام بدونم دقیقا چقدر بذارم.باز بدتر نشه زبونم لال

سوال دوم اینه که به من اون امپولو گفت از روز دوم پریودی تا روز هفتم روزی ۲۵۰ واحدشو زیرجلدی تزریق کن،بعد اونجا که دارومو میگرفتم اقاهه گفت تا روز هفتم بزن،روز هشتم بیا پیش دکتر،ولی اگه روز هشتم زدی هم اشکال نداره.حالا باید چیکار کنم؟و اینکه این امپول دور ناف بزنم بهتره یا رو بازو؟به شوهرم یاد داد که‌ چجوری برام بزنه.اخه با پن هست فکرکنم اسونه.ولی میخوام مطمئن شم کجا اثرش بهتره؟دور ناف؟بعد عصر بزنم بهتره؟ببخش توروخدا میدونم خیلی سوال میپرسم ولی کسیو ندارم جز شماها😔

وای عاشقتم😂😂😂خیلی باحال گفتی.بخدا اسیر شدیم.ان شاالله هممون جواب بگیریم.اصولا مردا هرچقد سن داشته ...

پس ببين تنها نيستي همسر منم تا پانكچر قرص ها رو با كلي غر زدن من خورد از شب بعدش انگار يه بار سنگين از رو دوشش برداشتن گفت اخيش تمام شد راحت شدم ديگه لازم نيست بخورم منم هيچي نگفتم بهش،امروز كه دكتر گفت از ١٥ تا تخمك بالغ فقط شش تا جنين شده وفقط بخاطر ضعيفي اسپرم و دي ان اي خراب اسپرم بقيه اش از دست رفته خيلي ناراحت شدم كلي گريه كردم آخه خيلي اذيت شدم روز پانكچر و بعدش،قبلش هم كه همش امپول هورموني زدم و بدنم رو داغون كردم،بهش گفتم همين عصري ميري دكتر و دارو ميگيري واسه دي ان اي و تحرك ،من رو كه اونجوري تو اون وضع ديد نوبت گرفته الان هم رفته پيش فوق تخصص اورولوژي،يعني خلاصه بگم تا بالا سرشون زور نباشه فايده اي نداره

سلام اناجون عزیزم و دوستان.. انتقال فرش یعنی چی؟   و چرا میگن اسپرم فریز درصد گرفتنش ب ...

انتقال فرش يعني جنين فريز نشده رو انتقال بدن 

اسپرم فريز نشنيدم ولي شنيدم جنين فريز شانس گرفتنش بيشتره درست يا نادرستش رو نميدونم