2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست

بچه ها من بعد ازيك هفته از تخمك كشي كه هايپر شده بودم برگشتم سر كارم.بيشتر از اين نميرفتم اخراجم ميكردن ديگه😔كارم طبقه سومه اسانسور هم نداره.اروم از پله ها ميرم بالا و پايين.اشكال نداره؟بچه ها من هنوز تنگي نفس دارم ولي خداروشكر حالت تهوع ديگه ندارم.چه دوران بدي بود خدا نصيب كسي نكنه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم میدونم چی میگی ، من ۵ سال پیش که پانکچر کردم تازه تو ۳۰ سالگی و وضعیت بهتر تخمدانهام از ۲۵ تخم ...

انشالله

به لطف پروردگار بزرگ و دعاي دوستان خوبي مثل شماها

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم اين قرص چاق كننده هم هست يا ربطى نداره؟

پردنیزولون؟

خوب کورتونه بله میتونه باعث ورم بشه فقط یادمه دکترم تاکید داشته نمک رو کم کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم لاله جون منظورش اینه صرفا دکا منع انتقالو همراه نداره میتونه برا بعضیام انتقال بدن و +م بشه... ...

انا جون منم امپول دکا داشتم که دکترم گف جلوی هایپری رو میگیره ولی قبل پانکچرم دکترم نظرش فریز بود به خاطر تخمدان ها چون بزرگ شده بودند!دکترا بنظرم به وضعیت تخمدان نگاه میکنند برای بعضیا بزرگ میشه الان چند روز از پانکچر میگذره وهنوزم درد دارم بعضی اوقات!ازاون گذشته شرایط رحم هم مهمه که برای من گف تری پله ولی مختصری اکوزن که گف اگه تخمدوناتم خوب بود من این ریسک نمیکردم انتقال بدم!

عزیزم لاله جون منظورش اینه صرفا دکا منع انتقالو همراه نداره میتونه برا بعضیام انتقال بدن و +م بشه... ...

دوستاي خوبم ببخشيد من فقط محض اطلاع و طبق صحبت ها و دليلي كه دكتر واسم اورد، اومدم اينو اينجا بيان كردم گفتم شايد واسه بالا بردن اطلاعات  همه خوب باشه ،ولي از اينكه انتقال ندادم راضي ام در غير اينصورت همش استرس اينو داشتم كه بخاطر اين امپول نكنه مثبت نشه و ....انشالله هر چه قسمت مون هست همون شه و اگه به هر دليلي قراره انتقال منفي در پي داشته باشه يه سنگ جلو پامون بيفته كه بي خودي جنين هايي كه اينقد بخاطرشون اذيت شديم رو از دست نديم

انشالله

من امروز خيلي ناراحت و نگران بودم و تو مركز وقتي فهميدم از ١٥ تا تخمكم فقط شش تا جنين شده دلم هري ري ...

عزیزم.منم از 20تا تخمک 6تا جنین شد؛درصورتیکه توقعم خیلی بیشتر بود؛ولی بازم خداروشکرکردم.6تا جنین یعنی 6تا نی نی     عزیزم خدابخاد همون بار اول بگیره واس سالای بعدمون هم.نی نی داریم. تازه اضاف هم میاریم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستاي خوبم ببخشيد من فقط محض اطلاع و طبق صحبت ها و دليلي كه دكتر واسم اورد، اومدم اينو اينجا ب ...

دکترا ارزو جان همه شرایط درنظر میگیرن با پانزده تا تخمک احتمال هایپری خیلی بالاست !مونده به شرایطتت برای هرکسی فرق میکنه!

امیدوارم ماه دیگه همه چی خوب باشه وانتقال بدی با روحیه خوب!

بچه ها من بعد ازيك هفته از تخمك كشي كه هايپر شده بودم برگشتم سر كارم.بيشتر از اين نميرفتم اخراجم ميك ...

منم دو روز اينطوري بودم و زده شده بودم از ادامه ماجرا

به نظرم يكي از بدترين مراحل سيكل، بعد از پانكچر هست كه واقعا به من سخت گذشت 

سلام بچه ها من باید برای 10 روز دیگه وقت سونو nt بگیرم یه مرکز سونوگرافی خوب تو تهران بهم معرفی میکن ...

عزیزم والا من ص د ر ی رو خیلی قبول دارم.....

آدرسشو سرچ کنی میاد سمت شرقه تو فرجامه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من امروز بلاخره اولین سونو بارداریم را انجام دادم و یک ساک حاملگی دیده شد اما متاسفانه ب ...

عزیزم فکر کنم با بارداری به مرور کیستت رفع میشه.....

بازم دوستان دیگه که اطلاعات بیشتری دارن شاید بهتر بتونن کمک کنن....

عزیزم.منم از 20تا تخمک 6تا جنین شد؛درصورتیکه توقعم خیلی بیشتر بود؛ولی بازم خداروشکرکردم.6تا جنین یعن ...

منم توقعم خيلي بيشتر بود،اميد به خدا عزيزم،يكي ميبيني با بيست تا جنين هم نميتونه مادر شه يكي ميبيني يه جنين داره و با همون صاحب دوقلو ميشه ،بايد اون بالايي بخواد،بخاطر ناسپاسي كه كردم توبه ميكنم و همه چي رو ميسپارم به خودش انشالله كمك كنه دل من و شوهرم و خانوادم شاد بشه و همچنين همه اونايي كه منتظرن

آنا جان این سونو روز 2 پریود هست، میخواستم بدونم چجوریه؟ 

عزیزم من خیلی در مورد سونو و اصطلاحاتش آشنایی ندارم.....

بچه ها من بعد ازيك هفته از تخمك كشي كه هايپر شده بودم برگشتم سر كارم.بيشتر از اين نميرفتم اخراجم ميك ...

عزیزم احتیاط کن موردی نداره فقط حواست به علایمت باشه.....

انا جون منم امپول دکا داشتم که دکترم گف جلوی هایپری رو میگیره ولی قبل پانکچرم دکترم نظرش فریز بود به ...

درسته عزیزم میفهمم چی میگین.....

منظورم اینه قرار نیست کلی گفته بشه چون بعضیا با شرایط مشابه انتقال دارن و اینطوری همین اول کاری انرژی منفی میگیرن.....

فرض کن الان شما انتقال داده بودی و یکی میگفت دکترش گفته چون دکا زدی انتقال بدی لانه گزینی اتفاق نمیفته چه حالی داشتی؟

برا اینه میگم هر تجویزی یا تصمیمی دکتر میگیره صرفا برا اون بیماره و کلی نیست.....

دوستان عزیز کسی بوده سیکلش بدون ال دی باشه؟اینجا کسی بوده آمپولش پیورگان بوده باشه؟!اخه همتون سینال و گونال و اینا داشتین.پس چرا واسه من اینه‌.چرا دکتر حتی فولیک اسید برام ننوشته؟اگه خودم برم فولیکداسید بخرم بخورم ضرر که نداره؟توروخدا درمورد امپول راهنماییم کنین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم