2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام دوستای عزیزم بچه ها حالم خوب نیست، خیلی مستاصل و کلافه ام، قرآن زیاد میخونم اما آرامش ندارم. ا ...

عزيزدلم فكر ميكنم تو اين مسير خيليامون به اين لحظه رسيديم... من كه از همه جا بريده بودم و فقط براي اينكه زمان از دستم نره و بعد حسرت و پشيموني از دست دادن وقتو نخورم بي وقفه پيگيري ميكردم ولي بي روحيه و اميدواري خاصي... اين يه نظرم خصوصيت انتظار طولانيه... هموني كه بهت اون روز گفتم، وسط يه راهي هستي كه تهش رو نميبيني و فقط منتظر و هراسون از نتيجه بايد بري جلو ولي مطمئننننن باش عزيزم كه تهش خيره، واسه بقيه بود واسه من و تو هم ميشه، به خودت زمان بده ريلكس شو و زود شروع كن! من بهم دكتر جراح و ايمنولوژ با قطعيت گفتن مشكلت با لاپرا احتمال زياد حل شده و ٦ ماه حتتتتما طبيعي اقدام كن شانست بالاست، انقدددد نااميد بودم كه ماه چهارم نسخه پزشكم گرفته بودم كه به محض پريودي برم دكا بزنم و آماده سيكل بشم كه خدا بهم نشون داد تصميم گيرنده اصلي اونه و از ما فقط ميتونه حركت باشه و بركتش با خودشه، ببخشيد پرحرفي ميكنم ولي اين درد رو سالها كه نه، ثانيه ها و ساعتها با تمام وجود كشيدم و ميدونم حق داري اينجوري باشي، ولي به خاطر همسرت هم كه شده تو قويتر باش و شروع كن و بدون با هر حس ى حالي باشي خدا پشت و پناهته ان شاءالله

سلام بچه ها من باید برای 10 روز دیگه وقت سونو nt بگیرم یه مرکز سونوگرافی خوب تو تهران بهم معرفی میکنید ؟ اگر مکانش تو طرح زوج و فرد نباشه عالی میشه

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز بلاخره اولین سونو بارداریم را انجام دادم و یک ساک حاملگی دیده شد اما متاسفانه بخاطر پانکچر بدی که برام انجام شده بود و بیدقتی که شده بود سه تا کیست هم داخل تخمدان راستم دیدن که یکیش خونریزی کرده بود .من از روز پانکچر مدام درد داشتم و حتی بعد از مثبت شدن آزمایشم درد باعث شده بود نتونم راه برم یا فعالیت داشته باشم هرچی به مرکز میگفتم اونا میگفتن طبیعیه و اصلا پیگیری بیشتر نمیخواستن ، تا امروز که سونولوژیست بعد از دیدن ساک بارداری با درخواست خودم خارج رحمی بررسی کرد و سه تا کیست ناجور منو دید  

حالا به نظرتون چکار کنم که کیستم از این که هست بد تر نشه چون دکترم نظر خاصی نداد و فقط گفت بارداری  تبریک میگم!!!

لاله جان خودتم میدونی که داروها اثراتشون روی تمام افراد صد درصد و قطعی نیست ، برای همینه که تو عوارض ...

عزیزم کاملا درست میگی
برای همینه که نوشتم من هم داشتم و انتقال هم دادم
دقیقا منظورم اینه که این یه روتین کلی نیست که جون دکا داشته نباید انتقال میدادن براش

به نظرم دکتر باید دلیل واقعی رو به بیمار بگه یا اگه لازم ندید بگه چیزی هم نگه که بعد بین بیمارای دیگه دهن به دهن بشه و یه قانون کلی در نظر گرفته بشه

البته غصه خوردن نداره حتما دکتر دیده شرایط ارزو جون جوری نیست که بتونه انتقال بده یا خواسته ریسک نکنه
اما بهتر بود دلایل رو بهتر توضیح میداد

امیدوارم ارزو جون هم نگران نشن و دچار استرس نشن
اتفاقا خوبه که دکترش ریسک نکرده
چون با دادن دکا +رژیم پر پروتئین مشخصه که دکتر حدس زده شرایط هایپری میتونه بعد از انتقال و مثبت شدن تشدید بشه و نخواسته ریسک کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به به مباركه عزيزم💓💗

به سلامتی عزیزم.....

ایشالله عروسی و دومادیشونو ببینی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم اين قرص چاق كننده هم هست يا ربطى نداره؟

والا به من هم گفته بودند چاق کننده است و من یکی دو هفته اول خیلی مواظب مقدار خوراکم بودم اما بعد دیدم اصلا تو اشتها و وزنم هیچ تغییری ایجاد نمیکنه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
ممنون لاله جون من آخر این نجرال و غیرنجرال رو متوجه نشدم من همه ترسم اینه که اگه دوم سینافکت بزنم هم ...

عزیزم خوب به نظرم سیکل بلند وقتی برات جواب نداده میخواد کوتاهو امتحان کنه.....

توکل کن به خدا عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای عزیزم بچه ها حالم خوب نیست، خیلی مستاصل و کلافه ام، قرآن زیاد میخونم اما آرامش ندارم. ا ...

عزیزم غیر مرتبط چیه؟

ما باید تو هر شرایطی کنار هم باشیم.....

کاملا میفهمت.....

بعضا واقعا آدم کم میاره.....

اما دقیقا همون موقعست که خدا حضورشو بهت ثابت میکنه......

یهویی میبینی دستشو گذاشته رو شونت و میگه کنارتم غصه هیچیو نخور.....

همه جوره هواتو دارم بهم اعتماد کن فقط.....

لاله جان خودتم میدونی که داروها اثراتشون روی تمام افراد صد درصد و قطعی نیست ، برای همینه که تو عوارض ...

من امروز خيلي ناراحت و نگران بودم و تو مركز وقتي فهميدم از ١٥ تا تخمكم فقط شش تا جنين شده دلم هري ريخت و اصلا بدون اينكه كنترلي رو خودم داشته باشم أشك از چشمام مثل إبر بهاري ميومد همش ياد آمپول ها و درد هايي كه كشيدم ميفتادم

همسرم كه زنگ زد و صداي گريه الودم رو شنيد خيلي بهم دلداري داد و گفت خدا رو شكر كن كه شش تا داري يكي دو تا بگيره بسه ميخوايم چيكار كنيم، مطمن باش انتقال بدي مثبت ميشه و .... اگه قرار بود با اين روحيه انتقال هم داشته باشم مطمنا انتظار خوشايندي در پي نداشت واقعا نياز دارم روحيه ام رو بهتر كنم و من اين وقفه اي كه افتاده رو به فأل نيك ميگيرم و روي اعصاب و روانم كار ميكنم تا اگه خواست خدا هم باشه همون انتقال اول مادر شم

انشالله و به اميد خدا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انا جون به کلینیک تهران زنگ زدم ماما هم گفت باید طول سرويکس اندازه میزد . نمیدونم چرا نزده؟ نمای ...

عزیزم در مورد اصطلاحا نمیدونم ولی حدود طبیعی یعنی نرمال بوده دیگه عزیزم یعنی تو رنج نرمال بوده....

سلام به همه دوستان من امپول دیفرلین عضلانی دارم ببخشید باید به پشت(با س ن )تزریق بشه دیگه؟؟

اگه نوشته عضلانی بله به ب ا س ن ه

من امروز خيلي ناراحت و نگران بودم و تو مركز وقتي فهميدم از ١٥ تا تخمكم فقط شش تا جنين شده دلم هري ري ...

عزیزم میدونم چی میگی ، من ۵ سال پیش که پانکچر کردم تازه تو ۳۰ سالگی و وضعیت بهتر تخمدانهام از ۲۵ تخمکی که گرفتن ۸ تا جنین شد( شوهرمم هیچ مشکلی نداشت و مشکل از تخمکای خودم بود ) ، ولی اینا همش وسیله ست ، خدا حکمتش فراتر از همه ی ایناست . 

تازه الان تو این سن و این وضعیت تخمدانام ،اگه بخوام پانکچر کنم که خدا میدونه چی میشه .

اصلا غصه نخور شش تا نی نی خیلی زیاده 😍😍👶👶👶👶👶👶 حتما به لطف خدا همون اولین بار مامانی ❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

عزیزم لاله جون منظورش اینه صرفا دکا منع انتقالو همراه نداره میتونه برا بعضیام انتقال بدن و +م بشه.....

آرزو جون نهایتش اینه انتقال نمیده اما خوب برا کسی که قراره انتقال بده استرس بیشتری وارد میشه.....

برا همین در کل بهتره زیاد بحث نشه چون دقیقا با دکا الان دو تا شرایط متفاوت داریم یکیو قراره انتقال بدن واسش یکی به بعد موکول میشه.....