2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست

سلام دوستای عزیزم

بچه ها حالم خوب نیست، خیلی مستاصل و کلافه ام، قرآن زیاد میخونم اما آرامش ندارم. از رحمت خدا کاملا ناامیدم، با اینکه قرآن از دستم نمیوفته اما نمیدونم چرا اینقد از خدا دلگیرم.نه فقط به خاطر بچه، اما این میکروی منفی دیگه صبرم رو سرریز کرد، مثل یه جرقه که یه انبار باروت رو منفجر کرده باشه. هرکار میکنم نمیتونم به رحمت خدا امید داشته باشم

برام دعا کنید

آنا جون و بقیه دوستان به خاطر پست نامرتبط عذرخواهیم رو بپذیرید.

همتون رو دوست دارم و براتون بهترینا رو آرزو میکنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستای عزیزم بچه ها حالم خوب نیست، خیلی مستاصل و کلافه ام، قرآن زیاد میخونم اما آرامش ندارم. ا ...

عزیزدلم غصه نخور.مگه چندمین میکروی منفیته؟فداتشم به این باور داشته باش که باید انرژی مثبت به کائنات بدی تا مثبت بهت برگرده.سعی کن خودتو سرگرم کنی.فقط‌خودت میتونی حال دلتو خوب کنی.هیچی‌مهمتر از ارامش نیست.برای دلت ارامش رو ارزو میکنم مامان آینده.💚خودتو نباز لطفا.سعی کن‌کتاب بخونی،خودتو سرگرم کنی‌

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم بچه ها حالم خوب نیست، خیلی مستاصل و کلافه ام، قرآن زیاد میخونم اما آرامش ندارم. ا ...

یه کتاب بهت معرفی میکنم،شاید خونده باشیش،اگرم خوندی دوباره بخونش.کتاب راز اثر راندا برن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام لاله جان داداشم مشكلي نداره  پودر پروكسيد از براي شوهرم زياد شده  ميگفت اگه خوبه ...

اگه مشکل نداره چرا بخوره
یعنی کاملا همه جیز نرماله یا لب مرزه؟
اخه بعضی ها با خوردن مکمل ها بدتر میشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون لاله جون من آخر این نجرال و غیرنجرال رو متوجه نشدم من همه ترسم اینه که اگه دوم سینافکت بزنم هم ...

نچرال یعنی جلوی روال کار تخمدان رو نمیگیرن و میذارن تخمک گ اتفاق بیوفته
که تو سیکل نچرال همون جور که برای شما اتفاق افتاد ممکنه پروژسترون بره بالا
اما تو سیکل غیر نچرال تخمدان مهار میشه و جلوی فعالیتش گرفته میشه و فولیکولی تولید نمیشه و قاعدتا پروژ هم تولید نمیشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

لی لا جون عزیزم منم یه دونه جنین دارم و اولین و اخرین انتقالم هست چون شوهرم دیگه نمیزاره انجام بدم 

عزیزم حسن ظن به خدا داشته باش  هروقت حال دلت خراب بود چند بار بگو الحمدلله آروم میشی غیر از خدا کی میتونه بندشو آروم کنه 

خدایا شکرت😙
سلام دوستان امروز رفتم دكتر كه بدونم چرا واسم انتقال فرش ندادن دكتر گفت چون آمپول دكاپپتيل زدي نميش ...

عزیزم من قبلا هم گفتم من انتقالم با دکا بود
مثبت هم شدم !!
خیلی هام دیدم با دکا یا دیفراین انتقال دادن و مثبت شدن

اگه مشکل نداره چرا بخوره یعنی کاملا همه جیز نرماله یا لب مرزه؟ اخه بعضی ها با خوردن مکمل ها بدتر می ...

نه الحمدالله همه چيز خوب هستش 

قبلا واريگوسل داشت عمل شد الان دكتر گفته بود شرايطت برا باروري خوبه ب شوخي هم گفته بهش برو يه گله رو باردار كن 😬😂 

همون ميگم نخوره خواستم مطمعن بشم 

ممنونم گلم 

لی لا جان گاهی منفجر شدن باروت میتونه مفید باشه
میتونه کوهی از مشکلات رو که جلوی روی ادم هست نابود کنه
به نظرم از دید مثبت نگاه کن
یه مسیر برات باز شده
مسیری که که از انفجار صبرت و لبریز شدن تحملت به وجود اومده
به فال نیک بگیر
اتیش هم میتونه بسوزونه هم گرم کنه
بستگی داره ما چطور ازش استفاده کنیم

عزیزم برا جفت پایبن معمولا استراحت میدننه سرکلاژ.... برا طول سرویکسه که تجویز میشه و شرایط خاص.... ...

انا جون به کلینیک تهران زنگ زدم ماما هم گفت باید طول سرويکس اندازه میزد . نمیدونم چرا نزده؟

نمای اسپکترال داکتوس ونوسوس در حدود طبیعی است . یعنی چی؟ چرا نوشته در حدود طبیعی؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم من قبلا هم گفتم من انتقالم با دکا بود مثبت هم شدم !! خیلی هام دیدم با دکا یا دیفراین انتقال د ...

لاله جان خودتم میدونی که داروها اثراتشون روی تمام افراد صد درصد و قطعی نیست ، برای همینه که تو عوارض جانبی همیشه طیف وسیعی از عوارض وجود داره و هر فردی ممکنه یکی یا چنتا از اونا رو بگیره و بقیه رو دچارش نشه .

تو علم پزشکی هیچ دونفری مثل هم نیستن و هیچ قطعیتی برا هیچ پروسه ای نیست . به تعداد آدما ممکنه مدلای مختلف عوارض و نتیجه وجود داشته باشه .

پس اگه پزشکی طبق تجربه یا پروتکل کاریش و احتیاط بیشتری یه مساله ای رو تاکید میکنه نباید تصمیمشو زیر سوال برد و گفت که اشتباه میکنه . 

مریض از احتیاط بیشتر ضرر نمیکنه شاید وضعیت رحم و آندومتر ایشون طوری بوده که اون پزشک تشخیص داده الان نباید براش انتقال داد .

این حرفا فقط الان برا آرزو جان غصه و استرس ایجاد میکنه و اعتمادشو به پزشکش از بین میبره 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
از همه دوستای گلم ممنونم ببخشید که دونه دونه ریپلای نمیکنم🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘 انشالله قسمت همه منت ...

خيييلي خوشحال شدم واستون مبارك باشه ان شاءالله ، اون سري خيلي ناراحت شدم ولقعا از ته دل دوست داشتم اين بار مثبت باشيد خدارو هزار مرتبه شكر، ان شاءالله قيمت بقيه دوستامون به زوووودي زود