2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان خدارو شکر جواب انتقال من مثبت شد، تیتر بتام شد۲۹۷

وااای عزیزم چقد خوشحال شدم ، خدایا شکرت 🙏❤ ان شالله که بقیه ی مراحل هم به بهترین شکل برات پیش بره ❤😘

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر .روزچندته؟ازنی نیت بخوا منم دعاکنه من روز۱۳ هستم

ممنون گلم روز ۱۴ هستم

انشالله شما هم فردا با خبر خوش بیای

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
ممنون از تبریک همه دوستان😘😘😘😘انشالله قسمت همه منتظرا بشه🙏🏻 

به به مباركه عزيزم💓💗

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
نشد ریپلایت کنم سارا جون

مرسي عشقم😍😚💖

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مبارکه ساراجون خیلی به کمکت نیاز دارم میشه ازمایش اخره همسرتو اینجا بذاری...؟ واینکه چن وقته میری ...

عزيزم ما از صفر تا صد كارمون ابن سينا بود ازمايشاتم رفته تو پرونده هامون

اي يو اي هم نكردن به ما گفتن فقط ميكرو

فرقش اینه که وقتی دوم بزنی دیگه تخمدانت مهار میشه تا جایی که یادمه سیکل قبلیت نچرال بود برای همین ر ...

ممنون لاله جون من آخر این نجرال و غیرنجرال رو متوجه نشدم من همه ترسم اینه که اگه دوم سینافکت بزنم همزمان هم استرومارین شروع کنم تا ضخامتم بره بالا این پروژسترون لعنتی هم بره بالا 

پس لاله جون اگه تخمدان مهار بشه پس پروژسترون بالا نمیره درسته از بس انتقالام کنسل شده خیلی حساس شدم ببخش هم از آناجون زیاد سوال پرسیدم هم از شما

خدایا شکرت😙
از جدیدشو میدونیم چنده.... دو روز پیش تلفنی شوهرم پرسید. ...گفت حرکت آ صفر مورفو هم 3 .. دی اف ایو ...

عزیزم والا من یادمه تحرک گرید آ شوهرم 5 درصد بود بی 25 درصد مورفو هم 3
دکتر آراسته دارو داد گفت دو ماه بخوره ببینیم چطور میشه وضعش شاید برای ای یو ای مناسب شد
الان شرایط شما هم تقریبا مثل ماست نمیدونم چرا این طوری گفته به شما
بعد از دو ماه هم که رفتیم شرایط شوهرم بدتر شده بود و تحرک گرید آ دیگه نداشت برای همین گفت باید میکرو کنین
حتما باهاش حضوری صحبت کن ببین نظرش چیه و بگو نمیخواین ای یو ای کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مبارکه عزیزم
ان شاء ا... به حق صاحب این ماه عزیز دوران راحت و بدون درد سری داشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مبارک باشه عزیزم.التماس دعا💓

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستان

امروز رفتم دكتر كه بدونم چرا واسم انتقال فرش ندادن دكتر گفت چون آمپول دكاپپتيل زدي نميشد انتقال داد گفت چون دكا تفييراتي در ديواره رحم بوجود مياره كه مانع لانه گزيني ميشه،ازشون پرسيدم روز پانكچر چرا بهم رژيم پر پروتئين توصيه كردين در صورتي كه هايپر نشده بودم گفت چون بعضي ها بعد از پانكچر هايپر ميشن محض احتياط داديم

گفتم شايد واسه بعضي ها سوال بوده اينجا نوشتم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

ای جانم.تبریک میگم عزیزدلم.ان شاالله ۹ ماه رو به سلامتی بگذرونی.واسه همه منتظرا دعا کن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به به مباركه عزيزم💓💗

سلام سارا جون خوبی؟عزیزم فکرکنم گفتی که شوهرت مشکل داشته اسپرمش.اره؟درچه حد بود مشکلش؟خیلی ضعیف بود؟اخه ۶ تا جنین آ داشتی.من نگرانم با وضعیت شوهرم جنین با کیفیت نشه .من خودم فقط نسبت به سنم یه ذره ذخیره م پایینه.حتی یه مکمل یا قرص هم دکتر بهم نداده.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم