2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048254 بازدید | 684648 پست
سلام دوستان خدارو شکر جواب انتقال من مثبت شد، تیتر بتام شد۲۹۷

بهت تبریک میگم عزیزم.برا ما هم دعا کن

از علایمت بگو؟ترشحاتت چطور بوده؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آخه مگه مشکل ایمنی داری؟ والا روالش برا من که مشکل داشتم این بود که از یه ماه قبل شروع شد.... ...

دکتر عارفی به من گفت نیاز نیست ای وی آی جی بزنم!!

همون پردنیزولون بسه!گفت دفعه پیش زدی و منفی شد اما اینبار بدون اون مثبت شدی پس نیاز نداری!!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
دکتر عارفی به من گفت نیاز نیست ای وی آی جی بزنم!! همون پردنیزولون بسه!گفت دفعه پیش زدی و منفی شد ام ...

مبارکت باشه عزیزم

چند روز قبل از انتقال پردنیزول داشتی؟

بعد از بتای + هم باید بخوری؟

عزيزم علايم هم داشتي ؟؟ جنينات چند روزه بود ؟ و چند آز دادي؟ بيبي هم زدي ؟  

علامت که چی بگم والا!! تمام دردهای پریودی+لکه بینی مخصوصا اگه زیاد سرپا وایمیستادم از روز ۹ انتقال و تیر کشیدن تخمدان 

جنین هام ۳ تا بود از انواع و اقسام!!! بلاست و کامپکت و معمولی

بی بی هم نزدم ،

البته پسفردا مجدد باید آزمایش بدم، امروز روز۱۴ بعد انتقال بود

مبارکت باشه عزیزم چند روز قبل از انتقال پردنیزول داشتی؟ بعد از بتای + هم باید بخوری؟

من از قبل از پریودم شروع کردم( قبل از شروع سیکل انتقال)

هفته اول ۴ تا در روز

هفته دوم۳ تا در روز

هفته سوم تا الان ۲ تا در روز

گفتن همچنان ادامه بدم

مامانى طاها شما بايد امروز آزمايش مى دادين؟؟شما بودين كه سينه هاتون هم گزگز داشت؟

بله عزيزم من بودم 

ان شاءالله ٢ مهر آزمايش دارم 

حالا گز گز سينه هام خيلي ب ندرت شده 

از ديروز كمر درد دارم يكم بيشتر ميچرخم تپش قلب ميگيرم 

خدا عاقبتم رو بخير كنه 

بهت تبریک میگم عزیزم.برا ما هم دعا کن از علایمت بگو؟ترشحاتت چطور بوده؟

ممنون گلم، انشالله قسمت شما و دوستان بشه

علامت ها رو که بالاتر گفتم، تقریبا عین پریودی+لکه بینی که مدام تو بیم و امید بودم

ترشح هم یا نداشتم یا انقدر ذهنم درگیر لکه بینی بود که متوجه اش نشدم

نه به ویتامین دی کاری ندارن داروهای تحریک تخمک گ 

سلام لاله جان

داداشم مشكلي نداره 

پودر پروكسيد از براي شوهرم زياد شده 

ميگفت اگه خوبه بخورم 

والا بهش گفتم برا تقويت ا س هست نميدونم بخوري يا ن گفتم برات ميپرسم  

ممنون ميشم نظرت رو بدونم 

خداروشکر .روزچندته؟ازنی نیت بخوا منم دعاکنه من روز۱۳ هستم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلام دخملا سه تا ني ني گريد a گذاشتن تو دلم

٣ تا ني ني گريد a  ديگمم فريز كردن

دعا كنين برام😍🙏🏽💖💗💓🌸

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم بهت   چقد خبر بارداری مثبت؛ روحیه بقیه رو خوب میکنه انشالله روزی همه دوستان ومن...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹