2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلامت باشی عزیزم انشالله همگی نتیجه بگیریم.دکتر بهت مکمل نداده؟مشکلت چیه؟

راستش نه هيچ مكملي نداده، فقط فوليك اسيد ايراني معمولي، ظاهراً مورفو و تحرك اس مشكل داره، شما مشكلتون چيه؟

...
والا دکتر من به ما توصیه کرد ولی خوب به شرطی که منع خاصی نباشه.... مثلا تزریق داخل رحمی نداشته باشی ...

بچه ها داروهاي تحريك تخمك گذاري كه براي پانكچر ميدن چاق ميكنن؟؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها  کمککککم کنیبببببن ...این ابن سینا چرا میخواد منو دیوونه کنه

..شوهرم حرکت آ اسپرمش صفره .مورفو 3 تعدادشم 15....امروزم جواب دی اف جدیدش اماده میشه قبلیش 35 بود....زنگ زدم منشی مردان مبگه بیا تو پروندت نوشته ای یو ای ...مگه اینکه نظر زنان عوص شه

میرم زنان میگه توشته ای یوای مگه اینکه نظر مردان عوص شه 

جرا منو پاسکاری میکنن

تورو خدا اونایی که ابن سینا رفتن بگین من چی بهشون بگم که میکروم کنن

سنمونم کم نیس ..بگم بخاطر سنه

😢😢😢😢😢😢😢😢ای خدا چرا حال بد مارو نمیفهمن .

آنا جون می دونی مشکل دوستتون چی بود؟

والا یادمه مشکل ایمنی، انعقادیو داشت....

مشکل اسپرمم داشتن.....

آخرین بار سرم و انوکسان و.... هم داشت.....

ولی منفی شد.....

این دفعه میدونم پی جی اسم هم داشته و بلاست بوده و یه دونه هم واسش انتقال دادن.....

تا این حد میدونم باز میپرسم.....

سیکل انتقالشم نچرال بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اهان.امروزم دوتازدم خیالم راحتره.ولی ازدردم کم نشده.حالا بچه هیچی خودم دارم ازدرد اذیت میشم.استراحت ...

عزیرم ایشالله که دردات برا مامان شدنته و دارن خونه زندگیشونو میسازن اونجا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون داروهاي تحريك تخمك گذاري همين منوپيور و سينال استروژني هستن؟؟

دقیق نمیدونم اما شایدم باشه چون رو بالا رفتن ضخامت بی تاثیر نیست باز لاله جون اطلاعات داروییش خوبه بیاد جوابتو میده.....

بچه ها داروهاي تحريك تخمك گذاري كه براي پانكچر ميدن چاق ميكنن؟؟

بله عزیزم بالا میبرن.....

عزیرم ایشالله که دردات برا مامان شدنته و دارن خونه زندگیشونو میسازن اونجا.....

وای خدا کنه.ازدیروز مثل یه عزیز ازدست داده شدم.نمدونم چرا یهو خودمو باختم اصلا ارامش ندارم اینسری خیلی محکم بودم حتی دهن به صلوات فرستادن بازنمیشه.بخدادیشب شوهرم خونه قولنامه کرد نه اون خوشحال شد نه من حتی یک لبخند نزدیم.خیلی زود خودمو میبازم البته خیلیم زود نیست ۴باره😢😢

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بچه ها  کمککککم کنیبببببن ...این ابن سینا چرا میخواد منو دیوونه کنه ..شوهرم حرکت آ اسپرمش صفره ...

والا چی بگم؟

تحرک کندش چنده؟

لاله جان سلام در مورد شیاف از ثمین جون پرسیده بودم گفتن ببین مقعدیه یا واژینال...حقیقتا من اصلا نمی ...

عزیزم وقتی رو جعبه اش نوشته هم واژینال هم مقعدی یعنی هر دو روش میشه
متصدی داروخانه حتما طبق دستور پزشکت دور واژینال خط کشیده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
وای خدا کنه.ازدیروز مثل یه عزیز ازدست داده شدم.نمدونم چرا یهو خودمو باختم اصلا ارامش ندارم اینسری خی ...

عزیزم ایشالله پا قدم وروجکته قولنامه کردن.....

چرا منفی فکر میکنی؟

هنوز که از نتیجه خبر ندارین.....

بچه ها  کمککککم کنیبببببن ...این ابن سینا چرا میخواد منو دیوونه کنه ..شوهرم حرکت آ اسپرمش صفره ...

عزیزم اگه میتونی برو خصوصی شاید ۲تومن گرونترباشه اما با یکی طرفی.خدای نکرده طوری نشه مثل ماگرفتار همه دکتراشی.اشتباه کردم رویان رفتم اشتباه

عزیزم ایشالله پا قدم وروجکته قولنامه کردن..... چرا منفی فکر میکنی؟ هنوز که از نتیجه خبر ندارین.... ...

اخه میگن دردشدید خوب نیست😢