2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
آره عزیزم دوست منم میگفت دکترش یه پروفسور ایرانیه و از افتخاراتمونه.... هر اطلاعاتی دوستان خواستن م ...

آنا جون

این مرکز دبی رو دوستانی که اونجا میکرو موفقیت آمیز داشتند رو می شه تجربیاتشون رو بیان اینجا بزارن

اناجون من اینجارو میشناسم رفتم این کلینک مدیرش یک دکتر ایرانی پرفسور هومن فاطمی هستن همراه با خانومش ...

شیما جون 

شما دوره درمانت رو با ایشون شروع کردی ؟

ودررابطه با هزینه هات می شه یه مختصر توضیح بدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دکتر من به ما توصیه کرد ولی خوب به شرطی که منع خاصی نباشه.... مثلا تزریق داخل رحمی نداشته باشی ...

آنا جون

بعد از اینکه دکتر زنان کارهای آماده سازی رحم رو برام انجام داد،من می خوام انتقالم رو با دکتر آصف جاه انجام بدم،به نظرتون کار درستیه؟

عزیزمم ..آره عزیزم چرا نگاه نکنن  .من دکتری معمولی بیرون از مرکز رفتم برام نوشت ازمایشامو .. ...

مرسي عزيزم از پاسخگوييت

و يه سوال ديگه رويا جون

،كل ازمايش هارو انحام ميدادن تو ابن سينا؟و اينكه هزينش چقدر شد؟

انشالله به سلامتي، فكر كنم سيكلمون نزديك به هم باشه ميتونيم از تجربيات هم استفاده كنيم انشالله 

سلامت باشی عزیزم انشالله همگی نتیجه بگیریم.دکتر بهت مکمل نداده؟مشکلت چیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون این مرکز دبی رو دوستانی که اونجا میکرو موفقیت آمیز داشتند رو می شه تجربیاتشون رو بیان اینجا ...

عزیزم والا من یه دوستی دارم اون انجام داده و شکر خدا جواب گرفته.....

البته چند باری اینجا انجام داده بود موفق نشده بود.....

حالا باز باید ببینم در چه حد میتونه تجربیاتشو منتقل کنه.....

فقط هزینش بالا بود.....

ظاهرا با ارز مناسبتر تقریبا صد تومن شده بود.....

اما در کل راضی بود و حس خوبی داشت و شکر خدا جوابم گرفته.....

میگفت آمار +ش ۷۵ درصده.....

اگه اطلاعاتی در مورد تجربه خودش داد من بهتون انتقال میدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون بعد از اینکه دکتر زنان کارهای آماده سازی رحم رو برام انجام داد،من می خوام انتقالم رو با دکت ...

نمیدونم اصلا دکترا اینجوری همکاری میکنن یا نه اگه بشه و خودتم مست خوب باشه چرا که نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
علت اینکه متفورمین باعث ایجاد درد و احساس پری و بزرگی شده غیر مستقیمه چون متفورمین کارایی تخمدان رو ...

لاله جون فرق اینکه سینافکت رو 21 دوره بزنی یا دوم پریود چیه اونسری دکترم گفت 21 بزن این سری دوم خوب من دوم بزنم تا موقعی که اندومترم بره بالا پروژسترونم بالا نمیره؟ میترسم این سیکلم هم کنسل بشه الانم دارم مدروکسی پروژسترون میخورم تا پریود بشم سینافکت با مدروکسی پروژسترون منافات نداره

خدایا شکرت😙
عزیزم وقتی زیادش کردی باید ادامه بدی..... از چه نظر میگی خطر داره؟ دو تا با هم بودنش؟ اصلا اکثریت ...

اهان.امروزم دوتازدم خیالم راحتره.ولی ازدردم کم نشده.حالا بچه هیچی خودم دارم ازدرد اذیت میشم.استراحت مطلقم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
مرسي عزيزم از پاسخگوييت و يه سوال ديگه رويا جون ،كل ازمايش هارو انحام ميدادن تو ابن سينا؟و اينكه ه ...

بله کلشو انجام دادن ..هزینشم شد یک میل و خورد ه ای .

.البته من یه سری آزهای هورمونی هم داشتم ..کلا شد یک و صد

بچه ها میگن انتقال خون هم خوبه 

نمیدونم اصلا دکترا اینجوری همکاری میکنن یا نه اگه بشه و خودتم مست خوب باشه چرا که نه.....

اناجون داروهاي تحريك تخمك گذاري همين منوپيور و سينال

استروژني هستن؟؟

...