2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
انا جون ایشون دکتر فاطمی هستن واقعا بهترینن ...کاش چنتا دکتر مثل ایشون تو ایران داشتیم که تخصص و اخل ...

امیدوارم واقعا دکترای خوب و باوجدان و کار بلد تعدادشون بالا باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و اینکه کسی که جفتش پايينه مثل من باید سرکلاژ بشه بدون در نظر گرفتن طول سرويکس ؟  اصلا طول سرو ...

عزیزم برا جفت پایبن معمولا استراحت میدننه سرکلاژ....

برا طول سرویکسه که تجویز میشه و شرایط خاص....

عزیزم والا من اولین بار تو ان تی یادم میاد اندازه دادن.....

بعد دفعات بعدشم تو غربال دوم و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ترشحاتی که نشونه بارداریه چطوریه؟

معمولا بی رنگه و آبکی.....

معمولا بی رنگه و آبکی.....

اینو دارم.کشدار مثل سفیده تخم مرغ و لوسیونی هم دارم.یک روز عقب انداختم.کمر درد و درد تخمدان هم دارم.ضربان قلبم هم یهو تند میشه.امیدوار بشم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

یهو خودم خیس میکنم حس میکنم پریود شدم ولی وقتی چک.میکنم میبینم ترشح آبکی دارم گاهی هم کشدار

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
اینو دارم.کشدار مثل سفیده تخم مرغ و لوسیونی هم دارم.یک روز عقب انداختم.کمر درد و درد تخمدان هم دارم. ...

ایشالله که مامانی.....

خدایا قربون کرمت دوستمونو خوشحال کن.....

چی بگم این رژیم فقط مال هایپری هاست نمیشه که همه تون هایپر شده باشین!! اره به نظرم خوبه خوبه ویزی ...

لاله جون یکی از دوستام سینه هاش فیبروکیستیک هست میگه از وقتی متفورمین میخورم سینه هام بزرگ و دردناک شده باید چیکار کنه 

خدایا شکرت😙
ایشالله که مامانی..... خدایا قربون کرمت دوستمونو خوشحال کن.....

الهی خدا از دهنت بشنوه.دیشب خواب دیدم به یکی میگم برام.دعا کن باردار بشم بهم گفت تو که بارداری....نمیدونم شاید از بس بهش فکر میکنم به خوابم اومده.اگرک باردار باشم فقط و فقط معجزه خداس

الهی خدا از دهنت بشنوه.دیشب خواب دیدم به یکی میگم برام.دعا کن باردار بشم بهم گفت تو که بارداری....نم ...

معجزه برا خدا کاری نداره!!!!!

ایشالله که طعم شیرین معجزه رو میچشی.....

معجزه برا خدا کاری نداره!!!!! ایشالله که طعم شیرین معجزه رو میچشی.....

الهی آمین. ان شاالله هر کسی میخواد خدا بهش سالم و صالحش رو بده

خانما انگار رزاقی برای همیشه میخواد از ایران بره، به نظرتون کدوم دکتر برای ای وی اف تو تهران خوبه؟!& ...

از کجا مطمئنی؟منبع موثقه که میخواد بره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان من برم لالا امروز خیلی خسته شدم.....

دوستون دارم.....

دوستان من برم لالا امروز خیلی خسته شدم..... دوستون دارم.....

سلام آنا جان و بقیه دوستان خوبم

انشالله که خوب و سلامتید.

چند وقت نبودم نتونستم چک کنم کی مامان شده؟؟؟؟؟

امیدوارم خبرهای خوبی بهم بدید.

من جدیداً موهام شدید داره میریزه نمیدونم برای کدوم دارو هست البته الان چیز خاصی نمیخورم کسی اینجوری شده؟

«چون کیست داشتم سیکلم این سری کنسل شد»

ال دی . مولتی ویتامین.امگا۳.ابووست و پودر اینفولیک میخورم.

راه کاری دارید واسه موهام ؟

نظرتون چیه!؟!

میخوام زودتر برم دکتر اگر کیستِ در حال کوچک شدنِ برام آمپول و داروهای سیکل بعدی رو بنویسه با خیال راحت و سر فرصت بخرمشون خیلی تهیه دارو بهم استرس میده.

آیا بهتر نیست؟

راستی آنا جان دیگه چیزی نمونده واسه فارغ شدنت دعا میکنم یه زایمان راحت و خوبی داشته باشی و گل پسر رو صحیح و سالم بقل بگیری بانوی مهربون🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
انا جون ایشون دکتر فاطمی هستن واقعا بهترینن ...کاش چنتا دکتر مثل ایشون تو ایران داشتیم که تخصص و اخل ...

داشتنش رو که حتما داریم
نمونه اش دکتر خودم
با وجدان و با ایمان و خوش اخلاق

امیدوارم تعدادشون زیاد تر بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو