2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048207 بازدید | 684647 پست
عزیزم امروز لک دیدم دیگه ندیدم الان رفتم یک امپول پروژسترون زدم .دردم کمتر شده ولی بازم زیاده.چرا در ...

عزیزم فقط با روال جدید دیگه برو یعنی حالا که آمپول زدی دیگه ادامه بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فقط با روال جدید دیگه برو یعنی حالا که آمپول زدی دیگه ادامه بده.....

وای یعنی روزی دوتا؟اخه دکترگفت اگه بازم لک دیدی بزن ولی من سرخود زدم.یعنی فردا دوتا بزنم؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  خوبي آنا جان  من امروز فردا وقت موعدمه حالا از امروز كمر درد و دل درد گرفتم  ...

عزیزم واقعا نمیشه با علایم قضاوت کرد.....

تو به فال نیک بگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای یعنی روزی دوتا؟اخه دکترگفت اگه بازم لک دیدی بزن ولی من سرخود زدم.یعنی فردا دوتا بزنم؟

بله عزیزم دیگه به روال جدید بزن....

خوب دو تارو با هم بزن قرار نیست جدا بزنی.....

بله عزیزم دیگه به روال جدید بزن.... خوب دو تارو با هم بزن قرار نیست جدا بزنی.....

اهان.اینجوری بهتره.اره از فردا دوتا میزنم.یکی کمه واسم.خطر که نداره عزیزم؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
راستش من نپرسیدم جنینم چند روزه بود.خود دکترم حساب کرد و سن بارداری رو گفت. حالت تهوع من بهتر شده و ...

سلام، لیلی عزیز انشالله بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی نینی گلتو‌ بغل بگیری، میتونم سوال کنم شرایط همسرتون چه طور بود و چندمین میکروتون جواب داد؟

...

سلام خانما

من دیشب رفته بودم روضه همه تون دعا کردم اگر قابل باشیم که خبرای مامان شدنتون بیاید بنویسید ما کلی خوشحال شیم🍀🌻🌼

من امروز روز ۸ سیکلم بود رفتم سونو 

سه تا فولیکول داشتم

جمعه وقت داد برای پانکچر

دعا کنید فولیکولام پوچ نباشه😢

انا جون ایشون دکتر فاطمی هستن واقعا بهترینن ...کاش چنتا دکتر مثل ایشون تو ایران داشتیم که تخصص و اخلاق خوبو با هم داشتن...اونقدر با احترام باهات رفتار میکنن که کلی احساس خوب بهت دست میده 

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
عزیزم تا جایی که میدونم یکین اما اصلا نگران نباش فقط استراحت کن..... امان از دست دکتراای بی سواد از ...

و اینکه کسی که جفتش پايينه مثل من باید سرکلاژ بشه بدون در نظر گرفتن طول سرويکس ؟ 

اصلا طول سرويکس چند هفته اندازه میگیرن ؟ دکتر همه باردارهارو می فرسته سونو برای اندازه گيري؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم جواب ازمایش همسرمو ببین واسه ای وی اف خوبه؟ چیکارکنیم بهتر بشه؟ابن سینا ازمایش داد مورفو تو ...

گلم چند وقته اقدامی؟! گلم خدا را شکر ازمایش شوهرت خوبه، دی اف ای اگه نرمال باشه باید تو ماه اول یا دوم باردار  بشی، خودت خیلی مکمل بخور، ژل رویال، کلسیم و ویتامین ایی و... ووکیفیت تخمکت بره بالا 

بچه ها ترشحاتی که نشونه بارداریه چطوریه؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
اهان.اینجوری بهتره.اره از فردا دوتا میزنم.یکی کمه واسم.خطر که نداره عزیزم؟

عزیزم وقتی زیادش کردی باید ادامه بدی.....

از چه نظر میگی خطر داره؟

دو تا با هم بودنش؟

اصلا اکثریت دوتارو با هم میزنن.....

سلام خانما من دیشب رفته بودم روضه همه تون دعا کردم اگر قابل باشیم که خبرای مامان شدنتون بیاید بنویس ...

عزیزم ایشالله خیره....

توکلت به خدا باشه....