2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
از سردرد اصلا نمیتونستم  بیام سایت که باهاتون صحبت کنم اروم بشم.بیچاره شوهرم خیلی غصه خورد. ...

چقدر خوب که با دارو وضعیت همسرت انقدر خوب شده . من که همسرم بیشتر از یکساله دارو میخوره ولی هیچ تغییری نکرده آزمایشهاش.
انشالا که به زودی مامان میشی. 

خدایا شکررررررر
عزیزم منم داشتم جهشو..... با دارو کنترل میشه نگران نباش..... خدارو شکر کن خودشو نشون داده و ایشالل ...

آنا جان من آزمایشهایی که تهران انجام دادم و براساس لیست شما بود هرجا شیراز میبرم پزشکها اصلا سردر نمیارن...نمیدونم چکار کنم...شما خودتون نشون دکتر توکلی دادین و متناسب با اون دارو داد بهتون؟

د 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها يه سوال 

من برم اول ازمايش هاي ايمني بدم ،دكترا تو مركز ابن سينا بهش نگاه ميكنن يا حتما بايد خودشون بنويسن ،چون از شهرستان ميرم هي نميخوام برم بيام

سوال دومم اينه كه انا جون شما كجا رفته بودين ازمايش ايمنيو داده بودين فراموش كردم

و سوال اخرم اينه كه كجا قيمتش مناسب تره براي ازمايش و اينكه حدودا چقدر قيمت ها فرق ميكنه

ممنون ميشم كمك كنيد

بچه ها برای من منفی شد امیدوارم روز ۱۳ انتقالم بتام ۱ شد تو اوج امیدی ک  فکر میکردم دوباره خدا ...

عزیزم برات ناراحت شدم.....

ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان ..من دیروز انتقال داشتم ولی اصلا لکه بینی ندارم زوده؟/یا باید داشته باشم؟؟

عزیز دلم دیروز انتقال دادی منتظر لکی؟

اصلا قرار نیست حتما لک داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب دوستان عزیزم...عزاداری همگی قبول حق ایشالا همگی سال دیگه محرم نینی خوشگلامون بغلمون هستن.🙏.. ...

عزیزم آره طبیعیه....

احتمالا موقع حرکت ناگهانیه بیشتر درسته؟

آنا جان من آزمایشهایی که تهران انجام دادم و براساس لیست شما بود هرجا شیراز میبرم پزشکها اصلا سردر نم ...

عزیزم والا دکتر زنان من خودش تجویز لازمو کرد....

احتیاطا با ایمونولوژ و هماتولوژم مشورت کردم دیدم همون نظرو دارن.....

فک کن سی چهل تا باید بزنم

واي واي☹️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیز دلم دیروز انتقال دادی منتظر لکی؟ اصلا قرار نیست حتما لک داشته باشی.....

آخه هرچی سرچ میکنم .همه لک دیدن..من درد دارم کمرم و زیر شکمم درد میکنه.میترسم😔

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
بچه ها يه سوال  من برم اول ازمايش هاي ايمني بدم ،دكترا تو مركز ابن سينا بهش نگاه ميكنن يا حتما ...

عزیزمم ..آره عزیزم چرا نگاه نکنن 

.من دکتری معمولی بیرون از مرکز رفتم برام نوشت ازمایشامو ..

ازمایشامو تو خود ابن سینا دادم ...

هفته پیشم جوابش اماده شد بردم نشون ابن سینا دادم...نگاه کردن ازمایشارو گفتن مشکلی نیست غیر از یه مورد..

آنا جان من آزمایشهایی که تهران انجام دادم و براساس لیست شما بود هرجا شیراز میبرم پزشکها اصلا سردر نم ...

عزیزم اون آزهارو دکتر زنانم نوست مطمئنا از پس تفسیرشم بر میومد فقط من احتیاطا با متخصصهای مربوطه هم مشورت کردم.....

بچه ها يه سوال  من برم اول ازمايش هاي ايمني بدم ،دكترا تو مركز ابن سينا بهش نگاه ميكنن يا حتما ...

عزیزم من یه بار که دکتر زنانم نوشته بود نیلو انجام دادم یه بارم دکتر مریم ت و ک ل ی ایمونولوژم که ابن سیناست برام تکرار زد بعلاوه دوتاییا که اونو ابن سینا انجام دادم.....

هزینه این دو فرقی نداشت فکر کنم.....

ظاهرا انتقال خون مناسبتره....

اما اینکه ابن سینا قبولش میکنه یا نه نمیدونم.....

آنا جون امروز تیتر بتا دادم ۴.۱۴ بود که حدس میزنم همینم برای نصف هاش سی جیه دو روز قبله.ممکنه تا ۱۴ ...

امروز روز چندت بوده؟